Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέα για χειροποίητες μπονμπονιέρες

Iωάννα

Recommended Posts

Μετά απο μια βόλτα στα Τζάμπο και χωρίς πολύ φαντασία -σας δίνω μια πρώτη σκέψη, εσείς αν θέλετε εξελίξτε την- σκέφτηκα μια ιδέα για μπονμπονιέρες... Στο κατάστημα υπάρχουν πολλά μικροπράγματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, όπως ανεμόμυλοι, μαγνητάκια, κρεμαστά για κινητά, κουκλάκια, καδράκια, περιέργα μολύβια (όλα απο 0,30 έως 0,99 ή και 1,50) και πολλά άλλα που κατά καιρούς έχουν αναφερθεί απο άλλες μαμάδες. Δεν πήγα στο τμήμα με τα καλοκαιρινά, αλλά αν έχετε τη βάφτιση ιούνιο-ιούλιο, δεν θα ήταν όμορφο να δώσετε στα παιδάκια πχ. μικρά κουβαδάκια για την παραλία?

Πέρα απ' αυτά, εμένα μου αρέσει το μπουκαλάκι με τις σαπουνόφουσκες, αλλά και οι μικροί πήλινοι κουμπαράδες!

Επίσης μου ήρθε και μια άλλη ιδέα, μπροστά στις κούπες (απο 0,99 έως 1,50) : πώς θα σας φαινόταν σαν μπονμπονιέρα, κούπα πολύχρωμη, παιδική, με ζωάκια, με κοριτσάκια επάνω, αγοράκια, σε σχέδιο αυτοκινητάκι με ρόδες κτλ γεμισμένη με τούλι και κορδέλες, με κουφέτα, καραμελίτσες ή γλειφιτζούρια???

Διαφημίσεις

Πολυ ωραια η ιδεα σου και συνηθιζεται!!!! Να ψαξεις να βρεις την πιο συμφερουσα τιμη.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

στην οδό Ρόμβης στο Μοναστηράκι όλα αυτά υπάρχουν σε πιο φθηνές τιμές από τα jumbo και με μικρή διαφορά μπορούν να σου τα φτιάξουν και μπομπονιέρες γιατί αν υπολογίσεις το τούλι, την κορδέλα 1ή 2ή 3 και τα κουφέτα σου έρχεται ίδια τιμή

ΒΑΣΙΛΙΚΗ + ΘΟΔΩΡΗΣ