Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι φοράτε στα βρεφάκια σας για να κοιμηθούν

MAJA

Recommended Posts

Τι φοράτε στα βρεφάκια σας για να κοιμηθούν; την νυχτα κανει πολυ κρυο,την ημερα 20 βαθμους εχει,....ο καιρός είναι περίεργος,Δεδομένου οτι ξεσκεπάζονται πως τα ντύνετε;. Τι ρούχα πρέπει να του βαζω;

Διαφημίσεις

Δεν εχουμε θερμανση ανοιχτη το βραδυ και ετσι της φοραω υπνοσακο!!Δεν υπαρχει αλλος τροπος να κρατηθει ζεστη δεδομενου οτι οποιοδηποτε αλλο σκεπασμα-κουβερτα η παπλωματακι-το πεταει απο πανω της και μενει ξεσκεπαστη και παγωμενη μεχρι το πρωι!!!

edit.μεσα απο τον υπνοσακο αν αυτος ειναι χωρις μανικια της φοραω ενα τιραντε κορμακι κι απο πανω ενα ολοσωμο πυτζαμακι με πατουσακι.

Αν ομως της φοραω αυτον με την μαλλινη βατα και το μακρυ μανικι....μονο ενα κοντομανικο φορμακι και ειναι κομπλε!!

Κοντομανικο φανελακι, μακρυμανικο φανελακι, καλτσακια και φορμακι. Τον σκεπαζω με δυο κουβερτες (δε ξεσκεπαζεται). Καλοριφερ τη νυχτα δε βαζουμε. Το κλεινουμε κατα τις 12. Εχει περιπου 20 βαθμους το σπιτι.

Γενικως, δεν ειμαστε πολυ του καλοριφερ. Δλδ, αν δεν ηταν το μωρο, παιζει να μη το ανοιγαμε και καθολου....

επειδη κ μεις δεν εχουμε θέρμανση σπίτι το βράδυ(καλά έτσι οπως πάμε βλέπω να μην εχουμε κ την υπόλοιποη μέρα), τα αλουμινια ειναι παλια κ ψιλομπάζει κ επίσης ξεσκεπάζετε,

κ το ειχα κ γω μεγάλο πρόβλημα,

του εχω το κορμακι-φανελάκι του, πυτζαμούλα, κ του φοράω ενα πιο μεγάλο ζακετάκι φλις να ειναι κ τα χεράκια του μεσα,

τον σκεπάζω με παπλωματάκι και απο πάνω από την κουνια ρίχνω μια κουβερτα για να κρατάει το χωρο ζεστό(σα σκηνή ένα πράγμα), φυσικά δε καλύπτω το χωρο τελειως, λίγο πιο πάνω απο τη μεση!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

κοντομανικο φανελακι,κορμακι με πατουσακια και τον υπνοσακο....

το βραδυ δεν εχουμε αναμενο καλοριφερ αλλα η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 21-23

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

φανελάκι κοντομάνικο, φορμάκι, υπνόσακο και δύο κουβέρτες. Εαν μείνει κάποια απο τις κουβέρτες πάνω του είμαστε τυχεροί. Και το καλοριφέρ σταθερά στους 22. Επειδή είναι στο βορεινό το δωμάτιο του έχει αρκετή υγρασία και κρύο οπότε φοβάμαι μην κρυώσει και του βάζω αρκετά.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

εγω του βαζω φανελάκι κοντομάνικο, φορμάκι,και με δυο κουβερτουλες το σκεπαζω αλλα τα χερακια του ειναι παντα εξω και ειναι παγωμενααα.στο σπιτι εχει 19 με 20 βαθμους το βραδι

Κοντομανικο φανελακι, μακρυμανικο φανελακι, καλτσακια και φορμακι. Τον σκεπαζω με δυο κουβερτες (δε ξεσκεπαζεται). Καλοριφερ τη νυχτα δε βαζουμε. Το κλεινουμε κατα τις 12. Εχει περιπου 20 βαθμους το σπιτι.

Γενικως, δεν ειμαστε πολυ του καλοριφερ. Δλδ, αν δεν ηταν το μωρο, παιζει να μη το ανοιγαμε και καθολου....

δοκιμασε μονο τον υπνοσακο με το εσωτερικο του φορμακι το κοντομάνικο....μην το ντυνεις τοσο πολυ.....και το παπλωματακι ή κουβέρτα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

αμ εγώ;;;:confused:

Εμείς φοράμε φανελάκι τιραντάκι και φορμάκι λεπτό και σκεπαζόμαστε με ένα παπλωματάκι..

Και ο μεγάλος με φανελάκι τιραντάκι και φανελάκι κοντομάνικο και παπλωμα ...

Το πρωί είναι και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα, ξεσκέπαστοι φυσικά - καλοριφερ στους 20

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Διαφημίσεις

πω πω από αυτά που διάβασα μάλλον εγώ τον ντύνω πιο ελαφρά... του φοράω ένα ολόσωμο φορμάκι (λεπτό βαμβακερό) και τον υπνόσακο, έχουμε όμως το καλοριφέρ σταθερά στους 18...

κι εγώ ακριβώς αυτά της φοράω! και είναι μια χαρά αφρατο ψωμάκι ζεστό το πρωί! χιχιχι

LaFHp3.png

gwUip3.png

Εμείς φοράμε φανελάκι τιραντάκι και φορμάκι λεπτό και σκεπαζόμαστε με ένα παπλωματάκι..

Το πρωί είναι και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα, ξεσκέπαστοι φυσικά - καλοριφερ στους 20

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

εγω παιδιά ειχα θέμα απο μωρο....με αυτο μέχρι να γινει έξι μηνων ειχα βάλει την μάνα μου να φτιάξει έναν χειροποιητο βαμβακερο υπνοσακο γιατι απο μωρο τα πεταγε όλα.....καιτην σκεπαζα απο την μέση και πάνω

1129643tvsq1yiqpw.gif

φανελάκι κοντομάνικο, φορμάκι, υπνόσακο και δύο κουβέρτες. Εαν μείνει κάποια απο τις κουβέρτες πάνω του είμαστε τυχεροί. Και το καλοριφέρ σταθερά στους 22. Επειδή είναι στο βορεινό το δωμάτιο του έχει αρκετή υγρασία και κρύο οπότε φοβάμαι μην κρυώσει και του βάζω αρκετά.

καλέ κοριτσάκι του βάζεις υπερβολικά πολλά του μωρού! ο υπνόσακος από μόνος του είναι πολύ ζεστός. ρώτησε και τον γιατρό σου, μην πάθει καμιά υπερθέρμανση το μωρό!

ο δικός μας παιδίατρος παντως μας είπε να μη χρησιμοποιούμε υπνόσακο, γιατί αν το παιδί ζεσταίνεται, δε θα μπορεί να ξεσκεπαστεί και κινδυνεύει από την υπερθέρμανση.΄Κι εσύ του βάζεις και υπνόσακο και δυο κουβερτες και καλοριφέρ...

Κι εγώ το ίδιο θέμα εχω με τον γιό μου, του βάζω ένα φορμάκι κοντομάνικο, με τα μπουτάκια έξω, και μια κουβερτούλα και πάλι ιδρώνει τόσο πολύ που πρέπει να του αλλάζω ρούχα το βράδυ.

Τη μπέμπα τη σκεπάζω με μια κουβερτούλα και της φοράω ενα φορμακι βαμβακερό κοντομάνικο από μεσα και ενα βαμβακερό φορμάκι μακρυμάνικο απ' εξω.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! εγω της φοραω φανελακι απο μεσα και φορμακι και την σκεπαζω με μια κουβερτουλα!!το καλοριφερ το εχουμε στο 18 το βραδυ!!!την εχουμε πατησει εμεις με την ζεστη!!ηταν λιγο κρυωμενη..συναχακι και βηχας και τρομαξαμε και ανεβασαμε τη θερμανση και το βραδυ..τελικα της το γυρισε σε λαρρυγγιτιδα και μειναμε 1 μερα στο νοσοκομειο..μας ειπαν οτι την επηρεασε η ζεστη!!!ετσι απο τοτε ουτε υπερβολικα σκεπασματα ουτε υπερβολικο ντυσιμο και το βραδυ στους 18 βαθμους το εχουμε και ειναι μια χαρα!!!!

RGeJp3.png?lbogrcaW

Καλημερα!!! εγω της φοραω φανελακι απο μεσα και φορμακι και την σκεπαζω με μια κουβερτουλα!!το καλοριφερ το εχουμε στο 18 το βραδυ!!!

Περίπου τα ίδια και εμείς. Φανελάκι, πυτζάμες και την σκεπάζουμε με μια κουβερτα αλλά πάντα ξεσκεπάζεται. Καμιά φορά γι'αυτό τον λόγο της φοράμε υπνόσακο και δεν την σκεπάζουμε. Το καλοριφέρ στους 20

μεγαλο θεμα τι να βαλουμε το βραδυ!!!!!

εμεις φοραμε 1.φανελιτσα αμανικη2.φανελιτσα μακρυμανικη 3. πυτζαμακια λεπτα φανελιτσα, 4.υπνοσακο φλις ή παπλωματε!!!

το θεμα ειναι οτι τωρα τε΄λευταια τα βραδια η πλατουλα της ειναι παγωμενη (κοιμαται μπρουμητα) και το πρωι τα μπουτακια της οχι παγωμενα αλλα κρυα, αρχισα να της ριχνω και μια φλις κουβερτουλα απο πανω αλλα δεν την αφηνει.

η συνηθης θερμοκρασία δωματίου ειναι 20-21 βαθμους.

σκεφομαι να της παρω βελουτε πυτζαμακια μηπως ειναι πιο ζεστα κι απο την άλλη αναρωτιέμαι μηπως υπερβάλλω???

κ γω του φοράω, αλλα μεσα στο χειμωνα τα κακομοιρα δε παιρνουν καθολου αερα τα ποδαρακια τους ολημερις γιαυτο κ ρωτησα, οποτε μαλλον θα περιμενουμε το καλοκαιρι......

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

εγω φοραω ναι οχι ολα τα βραδια αλλα τα περισσοτερα!!!η μικρη βεβαια της βγαζει συνεχεια οχι μονο στον υπνο της αλλα και οταν παιζει τις τραβαει και τις βγαζει!!!αλλα εγω επιμενω γιατι ολη μερα ειναι κατω στο πατωμα και μπουσουλαει και παιζει και τα ποδαρακια της ειναι μονιμως παγωμενα!!!!

RGeJp3.png?lbogrcaW