Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παίρνει βαθιές αναπνοές απο το στόμα.

Recommended Posts

Ο γιος μου είναι τεσσεράμιση και από χθές το απόγευμα που γυρίσαμε από τον παιδότοπο, παίρνει που και που βαθιές αναπνοές από το στόμα. Σαν να μην του φτάνει ο αέρας. Δεν αναπνέει από το στόμα, αλλά από την μύτη. Απλώς παίρνει και βαθιές αναπνοές από το στόμα. Σαν κάποιος που έχει δύσπνοια, αλλά χωρίς βήχα. Η παιδίατρος μου είπε να του κάνω εξετάσεις αίματος και ούρων, για τυχόν αναιμία ή έλειψη σιδήρου, αλλά μέχρι αύριο θα σκάσω. Μήπως έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Δε θέλω να ακουστώ αυστηρή, αλλά ο πρώτος και ο μόνος τελικά που σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να απευθύνεσαι για να αξιολογήσει και να σε συμβουλεύσει είναι ο παιδίατρος που παρακολουθεί το παιδί και όχι οι μανούλες του forum!

Εύχομαι να είναι καλά ο μικρός σου.

Marinaki Hectoraki

Αν διάβασες όλο το μύνημα απευθύνθηκα αμέσως στην παιδίατρο η οποία με παρέπεμψε σε εξετάσεις αίματος και ούρων. Απλώς ήθελα να μάθω αν είχε καμιά μανούλα παρόμοιο περιστατικό.

Αν διάβασες όλο το μύνημα απευθύνθηκα αμέσως στην παιδίατρο η οποία με παρέπεμψε σε εξετάσεις αίματος και ούρων. Απλώς ήθελα να μάθω αν είχε καμιά μανούλα παρόμοιο περιστατικό.

σαν κριση ασθματος καπως ετσι δηλαδη? αλλα λες που κ που βαθιες ανασες ενω η κριση ειναι συνεχομενες βαθιες αναπνοες... δεν ξερω:roll: κανε υπομονη κ τον νου σου το βραδυ μην χειροτερευσει(δεν θελω να σε φοβησω, εξαλλου ειμαι σιγουρη οτι θα τον εχεις κατα ποδι)

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Καλησπερα και απο εμενα. Τσεκαρε και τη μυτουλα του μηπως εχει συσσωρευσει τιποτα βρωμιτσες. Τα ιδια ειχε παθει και της κολλητης μου και τελικα δεν του επαρκουσε ο αερας που εισεπνεε απο τη μυτη γιατι ειχε στενεψει η διοδος. Αυτο συμβαινει περισσοτερο σε περιοδους υγρασιας αν δεν κανω λαθος. Για ριξ'του μπολικο ορο να δεις. Δεν εχεις να χασεις τιποτα.:wink:

Διαφημίσεις