Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτοφανη μετρα ασφαλειας για ποδοσφαικό αγώνα θα πληρώσουμε

DALIA

Recommended Posts

Μέχρι και ελικόπτερο που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, θα… επιστρατευτεί όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Σε ότι αφορά τις αστυνομικές δυνάμεις, ο αριθμός θα ξεπερνά τα 1.700 άτομα, ενώ το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην συνοδεία της «ερυθρόλευκης» αποστολής με δεδομένο ότι έχει ζητήσει αυξημένη προστασία. Επιπλέον, το βράδυ αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη της Αστυνομίας προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα μέτρα.

Αναλυτικά τα μέτρα ασφαλείας:

Περισσότεροι από 1.700 αστυνομικοί, ανάμεσά τους και διμοιρίες που θα μετακινηθούν από την Αθήνα, τμήματα της ομάδας «Δ», με την παρουσία εισαγγελικών αρχών, μεταξύ των οποίων και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, θα εποπτεύσουν και θα δραστηριοποιηθούν στην εφαρμογή των μέτρων τάξης και ασφάλειας που έχουν αποφασιστεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.

Τα μέτρα τάξης ελήφθησαν από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και υπό την εποπτεία του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Ιωάννη Ραχωβίτσα, που βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για τον λόγο αυτό. Σ’ αυτά περιλαμβάνεται και η χρήση ελικοπτέρου που θα υπερίπταται του γηπέδου της Τούμπας τις ώρες πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, πρωτεύουσα σημασία έχει η συνοδεία και προώθηση στο γήπεδο της Τούμπας της αποστολής του Ολυμπιακού, από το ξενοδοχείο που θα καταλύσει σήμερα, δεδομένου και του αιτήματος της πειραϊκής ομάδας για αυξημένη προστασία. Το πλάνο της συνοδείας της "ερυθρόλευκης" αποστολής, περιλαμβάνει ισχυρή προστασία με αυτοκινούμενη πομπή αστυνομικών οχημάτων και κλείσιμο των κάθετων δρόμων μέχρι το γήπεδο.

Θα υπάρχει «νεκρή ζώνη» σε απόσταση 200 μέτρων περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας και δεν θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Τετάρτη ως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

http://www.sport-fm.gr

:twisted::twisted::twisted:

Ντροπή και αίσχος....

Θα πληρώσω εγώ και εσύ τι στιγμή που η χώρα πλήταιται από την οικονομική κρίση τα μέτρα που απαιτεί ο πρόεδρος μια ομάδας γιατί ??? λεφτά έχει ας πληρώσει ιδιωτική ασφάλεια....μια ομάδα είναι σαν όλες τις άλλες....εκτός αν είναι του δημοσίου και δεν το ξέρουμε

γιατί τα ελικόπτερα δεν πετάνε όταν πεθαίνουν άνθρωποι ?? ( όλοι γνωρίζουμε το κόστος για να πεταξει το αεροπλάνο....

Επίσης προσωπική άποψη είναι ότι με τόση έκταση που δόθηκε και τόση αστυνομία τώρα όντως θα γίνει χαμός,,,,( μακάρι ψεύτρα να βγω )

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

ολοι αυτοι οι χουλιγκανς ειναι γνωστοι δεν ειναι??κι αυτοι πιονια ειναι...

Εδω ο κοσμος καιγεται κι αυτοι στον κοσμο τους..Βρωμα και δυσωδια ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο.Οι προεδροι να μαζεψουν τους συνδεσμους τους.Για να αγορασουν παιχτες εχουν λεφτα ε?Κριμα στα νεα παιδια που πεφτουν σε αυτη την παγιδα

Πριν 2 εβδομάδες πήγα με τον άντρα μου (και την μικρή) ένα ταξίδι στο Μόναχο. Την μια μέρα πήγαμε να δούμε το Alianz Arena την έδρα της Bayern και της 1860. Εκτός από τα κανονικά τουρνικέ (έτσι δεν τα λένε?) είχανε και μια ξεχωριστή είσοδο για ΑΜΕΑ και για καρότσια με μωρά :oops::oops::oops: Ναι ναι στο εξωτερικό πάνε και με τα μωρά τους στο γήπεδο... Αλλά τι τα συζητάμε, είναι απολίτιστοι αυτοί :twisted:

Διαφημίσεις

Αυτα τα μετρα τα ζητησε ο προεδρος του Ολυμπιακου, ετσι απλα και ενημερωτικα......Και το παιχνιδι θα γινει χωρις κοσμο.....Φανταστειτε τι θα εκαναν αν ειχε και κοσμο.....Τα τανκς θα εφερναν??????

Αυτα τα μετρα τα ζητησε ο προεδρος του Ολυμπιακου, ετσι απλα και ενημερωτικα......Και το παιχνιδι θα γινει χωρις κοσμο.....Φανταστειτε τι θα εκαναν αν ειχε και κοσμο.....Τα τανκς θα εφερναν??????

ναι το διευκήνησα, γι'αυτό είπα ας έπερνε ιδιωτική ασφάλεια....

malecon και εδώ έχει για ΑΜΕΑ(τουλάχιστον σε κάποια γήπεδα) αλλά για μωρά, α πα πα...

rQGhp3.png

Δεν θα σχολιάσω τα μέτρα όπως μπορεί να καταλάβει καποιος λεφτά

υπάρχουν για όλα εκτός για μισθούς συντάξεις κλπκλπ.

Με την ευκαιρία να γράψω το προσωπικό μου παράπονο προχθές εξαιτίας

ποδοσφαιρικού αγώνα εγκατέλειψα το σπίτι μου σήμερα δεν μπορώ να

προσεγγίσω το πατρικό μου.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους κατοίκους που μένουν στις

γύρω περιοχές εισπνοή χημικών σπασμένα καταστήματα για μία χούφτα

ανεγκέφαλων, μη πρόσβαση στα σπίτια τους εξαιτίας κλειστών δρόμων

ηχορύπανση σκουπίδια κλπκλπ

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Στο γήπεδο πάει τόσος κόσμος! Είναι σωστό όταν υπάρχει βεβαριμένο ιστορικό να μην χρησιμοποιήσουν την αστυνομία?

Προτιμώ να προτατεύουν τους απλούς πολίτες παρά να πληρώνω για να προστατεύουν τους κοπρίτες που μας έχουν ρίξει στον γκρεμό ή κάτι μεγαλοδημοσιογράφους ή μεγαλοεπιχειρηματίες.

Μιλάτε για χούλιγκανς. Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Εχω δει πολλούς φανατικούς (νορμάλ τις υπόλοιπες ώρες:lol:) οπαδούς από όλες τις ομάδες να κάνουν τα έκτροπα για την ομάδα τους. Έχουν χαθεί ζωές απο λάθη ασφαλείας σε αγώνες. Το γεγονός ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών δεν αφαιρεί την επικινδυνότητα. Εκτός γηπέδου γίνονται τα χειρότερα.

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

Στο γήπεδο πάει τόσος κόσμος! Είναι σωστό όταν υπάρχει βεβαριμένο ιστορικό να μην χρησιμοποιήσουν την αστυνομία?

Προτιμώ να προτατεύουν τους απλούς πολίτες παρά να πληρώνω για να προστατεύουν τους κοπρίτες που μας έχουν ρίξει στον γκρεμό ή κάτι μεγαλοδημοσιογράφους ή μεγαλοεπιχειρηματίες.

Μιλάτε για χούλιγκανς. Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Εχω δει πολλούς φανατικούς (νορμάλ τις υπόλοιπες ώρες:lol:) οπαδούς από όλες τις ομάδες να κάνουν τα έκτροπα για την ομάδα τους. Έχουν χαθεί ζωές απο λάθη ασφαλείας σε αγώνες. Το γεγονός ότι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών δεν αφαιρεί την επικινδυνότητα. Εκτός γηπέδου γίνονται τα χειρότερα.

Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και εκμεταλλεύονται τα γήπεδα λες και τα έχουν χτίσει αυτές. Δεν οφείλουν να φροντίζουν ΑΥΤΕΣ για την ασφάλεια??? Γιατί να απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί αντί να βάλουν οι ομάδες το χέρι στην τσέπη? Το ότι δεν είναι σωστό να προστατεύουν τους "κοπρίτες" δεν αναιρεί τπτ.

Διαφημίσεις

κάνεις λάθος....

κανένας δεν ενδιαφέρθηκε στην προκειμένη περίπτωση για τους απλούς πολίτες....

αυτά τα πρωτοφανή μέτρα τα απαίτησε ο πρόεδρος του ολυμπιακού,,,

φυσικά και θα έπρεπε να υπάρχει αστυνόμευση αλλά σε λογικά πλαίσια...

rQGhp3.png

Ψηφίστε, σας έλεγαν...

Προφανώς και θα πληρώσουμε όλοι μας...

Εμ, δεν είπαμε;

Ότι θέλει ο Κόκκαλης, ο Μπόμπολας, ο Βωβός, Ο Βαρδινογιάννης, κλπ.

Και όπως λένε και οι Τερμίτες:

"Που να δεις τι σου έχω για μετά"

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες και εκμεταλλεύονται τα γήπεδα λες και τα έχουν χτίσει αυτές. Δεν οφείλουν να φροντίζουν ΑΥΤΕΣ για την ασφάλεια??? Γιατί να απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί αντί να βάλουν οι ομάδες το χέρι στην τσέπη? Το ότι δεν είναι σωστό να προστατεύουν τους "κοπρίτες" δεν αναιρεί τπτ.

Γιατι το ταμειο των αστυνομικων παιρνει το 15% απο τις εισπραξεις του καθε αγωνα.

Με την ευκαιρία να γράψω το προσωπικό μου παράπονο προχθές εξαιτίας

ποδοσφαιρικού αγώνα εγκατέλειψα το σπίτι μου σήμερα δεν μπορώ να

προσεγγίσω το πατρικό μου.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για τους κατοίκους που μένουν στις

γύρω περιοχές εισπνοή χημικών σπασμένα καταστήματα για μία χούφτα

ανεγκέφαλων, μη πρόσβαση στα σπίτια τους εξαιτίας κλειστών δρόμων

ηχορύπανση σκουπίδια κλπκλπ

Αυτο είναι απο τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Δεν είμαι άντρας!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πορώντονται τόσο πολύ με ... την μπάλα!

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται να διαδηλώνεις για την ομάδα σου (για κάποια ομάδα απο Θεσ/κη έγινε, δεν θυμάμαι ποια) και όχι για τα προβλήματα της χώρας ή της πόλης σου!

Έχετε πάει σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος? Έχετε ακούσει πώς βρίζουν?

Σε πόσες ομάδες πιστευει κάποιος??? Αρα μηπως δεν γίνεται για την ομάδα αλλα είναι ένα άλλοθι για να ξεσπάνε οι "άντρες"?

Υπεύθυνες είμαστε και εμείς οι μαμάδες ώστε να μάθουμε στα παιδιά μας ότι οι ακραίες αντιδράσεις δεν οδηγούν κάπου. Εύχομαι να δουμε μια γενιά με καλυτερη παιδεία στον αθλητισμο.

Είσαι όλη μου η ζωή!!!!!

line_m122_beg_17_time_1168750800_text_cf20c1ebe5eee1ede4f1dceaeff220eceff520e5dfede1e9.gif

To παιχνίδι έχει κόσμο (ο πρόεδρος του Παοκ είχε πει ότι θα βάλει γιγαντοοθέντες γύρω από το γήπεδο)

έτσι το γήπεδο μπορεί να είναι άδειο αλλά όλοι οι δρόμοι στην περιοχή αυτή την στιγμή είναι γεμάτοι οπαδούς οι οποίοι έχουν δημιουργήσει την ίδια ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε μέσα στο γήπεδο ταμπούρλα φωτοβολίδες κλπκλπ

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Αυτο είναι απο τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Δεν είμαι άντρας!

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πορώντονται τόσο πολύ με ... την μπάλα!

Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται να διαδηλώνεις για την ομάδα σου (για κάποια ομάδα απο Θεσ/κη έγινε, δεν θυμάμαι ποια) και όχι για τα προβλήματα της χώρας ή της πόλης σου!

Έχετε πάει σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος? Έχετε ακούσει πώς βρίζουν?

Σε πόσες ομάδες πιστευει κάποιος??? Αρα μηπως δεν γίνεται για την ομάδα αλλα είναι ένα άλλοθι για να ξεσπάνε οι "άντρες"?

Υπεύθυνες είμαστε και εμείς οι μαμάδες ώστε να μάθουμε στα παιδιά μας ότι οι ακραίες αντιδράσεις δεν οδηγούν κάπου. Εύχομαι να δουμε μια γενιά με καλυτερη παιδεία στον αθλητισμο.

Eγώ είμαι γυναίκα, πάω στο γήπεδο, πορώνομαι, περνάμε καλά...Αλλά είμαι φίλαλθος, όχι οπαδός...έχει τεράστια διαφορά...

Στο γήπεδο εννοείται ότι είναι και ο μικρός μαζί μας, πηγαίνει και ο ίδιος ποδόσφαιρο και να προσπαθώ ( πιστεύω να τα καταφέρω ) να τον κάνω φίλαλθο....

pat pat αυτοί που είχαν διαδηλώσει για τον Ηρακλή δεν ξέρεις ότι δεν ήταν και στις διαδηλώσεις για τα προβλήματα της χώρας....

υ.γ. ας μην ξεχνάμε όμως ότι " μπαχαλακάκηδες" υπάρχουν σε όλων τω ειδών τις "διαδηλώσεις-διαμαρτυρίες"

To παιχνίδι έχει κόσμο (ο πρόεδρος του Παοκ είχε πει ότι θα βάλει γιγαντοοθέντες γύρω από το γήπεδο)

έτσι το γήπεδο μπορεί να είναι άδειο αλλά όλοι οι δρόμοι στην περιοχή αυτή την στιγμή είναι γεμάτοι οπαδούς οι οποίοι έχουν δημιουργήσει την ίδια ατμόσφαιρα που θα επικρατούσε μέσα στο γήπεδο ταμπούρλα φωτοβολίδες κλπκλπ

sam νομίζω ότι ο κόσμος είχε ζητήσει κάτι τέτοιο και δεν έγιναν ανακοινώσεις από διοίκηση για γιγαντοοθόνες...

rQGhp3.png

Dalia δεν ξέρω αν τελικά υπήρχαν γιγαντοοθόνες αλλά αυτό που μπορώ να γράψω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι χθες μέχρι τις 10.-10.30 στην Τούμπα γινόταν ο κακός χαμός με καπνογόνα κυνηγητό με τα ΜΑΤ φωτιές δακρυγόντα κλπκλπ κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική για τους κατοίκους τους οποίους στην τελική δεν προστατεύει κανείς.

Dalia δεν ξέρω αν τελικά υπήρχαν γιγαντοοθόνες αλλά αυτό που μπορώ να γράψω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι χθες μέχρι τις 10.-10.30 στην Τούμπα γινόταν ο κακός χαμός με καπνογόνα κυνηγητό με τα ΜΑΤ φωτιές δακρυγόντα κλπκλπ κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική για τους κατοίκους

τους οποίους στην τελική δεν προστατεύει κανείς.

Σε λενε Μαρινακη στο επιθετο, Sam? Θες και να σε προστατεψουν! :P

και κατι αλλο!

Κατω τα χερια απο τον ΜΠΑΟΚ!

και κατι αλλο!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άξιο των διοικούντων του, βλ. Αλέξη για λέμε τα δικά μας :D

και κατι αλλο!

Λυπάμαι αλλά θεωρώ λίγο άστοχο το χιούμορ σου.

Το να εισπνέει το παιδί μου/οι γονείς μου χημικά να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν κλπ κλπ γιατί δεν θέλουν και δεν μπορούν να συνετίσουν 10 ανεγκέφαλους και όλα αυτά για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανεξαρτήτως ομάδας μόνο αστείο δεν είναι για τους κατοίκους των περιοχών.

Αν διάβαζες προηγούμενο ποστ θα έβλεπες ότι η κριτική μου δεν ισχύει μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για τον Αρη μιας και τυγχάνει η ζωή μου να είναι μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο περιοχές που έχουν τα γήπεδα τους.

Και μπορεί να είμαι φίλαθλος κάποιας ομάδας πηγαίνοντας ενίοτε στο γήπεδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραβλέπω τα κακώς κείμενα :wink:

Dalia δεν ξέρω αν τελικά υπήρχαν γιγαντοοθόνες αλλά αυτό που μπορώ να γράψω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι χθες μέχρι τις 10.-10.30 στην Τούμπα γινόταν ο κακός χαμός με καπνογόνα κυνηγητό με τα ΜΑΤ φωτιές δακρυγόντα κλπκλπ κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική για τους κατοίκους

τους οποίους στην τελική δεν προστατεύει κανείς.

.....καλά sam το φαντάζομαι...

είναι αυτό που είπα παραπάνω κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον απλό πολίτη, παρά μόνο για τις απαιτήσεις χαιδεμένων προέδρων που στην τελική αυτές τις απαιτήσεις τις πληρώσαμε εμείς....

και κατι αλλο!

:confused:

προς τι η ειρωνεία Ράννια ?

rQGhp3.png

Και μπορεί να είμαι φίλαθλος κάποιας ομάδας πηγαίνοντας ενίοτε στο γήπεδο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραβλέπω τα κακώς κείμενα :wink:

αυτό...

γι'αυτό Ράνια δεν ανέφερα ομάδες...

rQGhp3.png

Ζητάω συγνώμη αν παρεξήγησα τα γραφόμενα σου Ράννια ίσως γιατί το συγκεκριμένο ζήτημα με καίει και με ταλαιπωρεί στην ζωή μου βγάζοντας μας καθε φορά εκτός προγράμματος να μην μπόρεσα να διακρίνω το χιούμορ:oops::oops:

Μόνο κάποιος που ζει στις συγκεκριμένες περιοχές μπορεί να καταλάβει ότι

κάθε αγώνας είναι επιζήμιος για τον κάτοικο/πολίτη και να είσαι σίγουρη ότι

δεν είμαι υπερβολική.:cool: