Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μαιευτήριο και 22 μηνών αδελφάκι

Recommended Posts

Θα ήθελα τη γνώμη από μανούλες που να γέννησαν ενώ είχαν ήδη ένα παιδάκι γύρω στα 2 χρόνια. Σε μια εβδομάδα περίπου θα γεννήσω το δεύτερο παιδάκι μου με προγραμματισμένη καισαρική, άρα θα λείψω από το σπίτι 3-4 ημέρες και είμαι σε δίλημμα: να φέρνει ο άντρας μου τον 22 μηνών γιο μας να με βλέπει ή να μην τον φέρει καθόλου; Τι είναι καλύτερο για το μωρό μου; Εμένα σίγουρα θα μου λείψει πολύ, γιατί δεν το έχω αφήσει μέχρι στιγμής ούτε μια μέρα μόνο του και γι' αυτό ανησυχώ ιδιαίτερα για την αντίδρασή του. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να τρώει ή να κοιμάται επειδή θα του λείπω; Να σημειώσω πως τις νύχτες επειδή ακόμα ξυπνά 1-2 φορές, πάντα εγώ πηγαίνω και τον ησυχάζω! Μανούλες με παρόμοια εμεπιρία, τη γνώμη σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

κατ΄ αρχήν σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Το ίδιο άγχος είχα και εγώ...

Μετάνιωσα που δεν τον είχαμε πάρει μαζί την μέρα της γέννας καθώς όταν βγάζουν το μωρό μπορεί να το δει και το αδερφάκι του!

Νομίζω ότι μπορεί να σε επισκεφθεί - ο χωρισμός μετά θα είναι λόγο δύσκολος !

Με το καλό να ερθει το μωράκι σας και θα περάσουν οι τρεις -τέσσερις μερούλες στο,μαιευτήριο!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Οταν γεννησα την μικρη μου,ο γιος ηταν 21 μηνων.Τον αφησα 2μερες στην πεθερα μου κ 3μερες στην μαμα μου κ μου τον εφερε ο αντρα μου 1φορα στο μαιευτηριο για να τον δω.Δεν γινοτανε πιο πολλες γιατι εκανα καισαρικη κ τις δυο πρωτες μερες δεν μπορουσα να κατεβω κατω.Η αληθεια ειναι οτι το ειχα πολυ αγχος κ γω τις τελευταιες μερες αλλα τελικα ο μικρος περασε καλα κ στις δυο γιαγιαδες.Μην αγχωνεσαι,αν τον αφησεις σε σιγουρα χερια θα περασουν οι μερες κ δεν θα το καταλαβεις.Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

με το καλο το νινι σου! λοιπον καιγω στο 2ο ηταν 22 μηνων το πρωτο. ερχοταν καθε μερα στην κλινικη.εκτος απο την πρωτη. τη 2η μερα που μπορουσα να κατεβω ηρθε. την φωναξα και ηρθε τρεχοντας στην αγκαλια μου. μετα βεβαια με ειχε λιγο γραμμενη γιατι ανακαλυψε ενα παιδοτοπο που ειχε μεσα.χαχαχα με ρωτησε ομως! το βγαλες το νινι? που ειναι ? ειναι πολυ καλο να ερθει για να το ζησει μαζι σου απο τη μια και να το καταλαβει σαν κατι φυσιολογικο. να μη νομιζει πως εφυγες με το νινι κτλ. επισης ενα πολυ καλο κολπο σε τετοιες ηλικιες που το εκανα και εγω ειναι οταν ειναι να γυρισεις με το νινακι σπιτι να χεις ενα δωρακι πχ δωρο απο το καινουργιο μελος προς τον γιο σου. εμεις ειχαμε παρει μια κουκλιτσα. οτιδηποτε. η ενα αρκουδακι.

1-2-3MPOMPIRES!!!

κι εμας 22 μηνων η 1η οταν βγηκε η 2η κορη. εμενα μου τη φερανε χωρις να το ξερω κ κατεβηκα κατω στη καφετερια... εμεινα 4 μερες κ μου τη φεραν τη 2η. την αγκαλιασα κλπ αλλα δε μπορω να πω πως της ειχα λειψει και πολυ... αν ηταν εξω απο τα νερα της σιγουρα θα ηταν αλλιως, αλλα ειχε ερθει η μαμα μου που της κανει τα χατηρια και τα πανε καλα κι εμενε σπιτι μας και δεν ειχε ξεβολευτει απο τιποτα, μονο που δε με εβλεπε...της μιλαγα στο τηλ ομως(τη μαμα μου τη βλεπει μονο λιγο γιατι μενει σε αλλη πολη και εχουν η μια στην αλλη αδυναμια) ...μετα πηγαμε μια βολτα γυρω στη καφετερια μετα ηθελε να εξερευνησει ολο τον οροφο και να μπαινει εκει που εχει μπαλονια και ρουχαλακια στα καταστηματα (ενα δυο ητανε αλλα σε ολα τα προιοντα πηγε!) κι εγω να χω 1 μερα γεννησει και να τη κυνηγαω γυρω γυρω... Τωρα τι να σου πω, δεδομενου πως λενε οτι τα αγορια εχουν αδυναμια στη μαμα και τετοια, ισως να μη πρεπει να στον φερουν με την ενοια οτι μπορει να στεναχωρηθει οταν καταλαβει οτι δε θα γυρισεις σπιτι μαζι του....αλλα ειναι και αναλογα το παιδι. παντως αν ειναι κρυωμενο η πηγαινει παιδικο θα λεγα να μη στον φερουν, για τους γνωστους λογους.

καλη γεννα να εχεις!

αααα ξεχασα. εμεις γυρνωντας σπιτι με το μωρο δεν ειχαμε παρει ενα "μικρο" δωρακι. ειχαμε παρει υπερπαραγωγη!!! τον πιο μεγαλο μικυ που ειχε το μαγαζι! και "κοιτα το μωρο τι σου φερε" και τετοια...μπορω να σου πω πως ακομα λεει " ο μικυ που μου φερε η Αννα"....α και μολις συναντηθουν τα μικρα σου για πρωτη φορα να του δειξεις λεει τα ποδαρακια του τις πατουσες (γυμνουλικα) ειναι λεει για να μη ζηλευουνε (ακου τωρα...!!!!!!.εγω δε το ξερα και το κανε η πεθερα μου, ζηλειες δεν εχουμε. τυχαιοοο????)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Εμενα ο "μεγαλος" μου ηταν 17 μηνων οταν γεννησα τα διδυμα.Ηρθε μια φορα στο μαιευτηριο αλλα δε φανηκε να του λειπω και πολυ αφου συνεχεια ετρεχε κ επαιζε.Περασε πολυ καλυτερα στη γιαγια!!!Ο αποχωρισμος ειναι λιγο δυσκολος αλλα το ξεπερναμε ολοι μας!!!!!

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Αχ μην αγχώνεσαι... Τα περάσαμε όλες λίγο-πολύ... Εγώ τα θυμάμαι τώρα και γελάω..

Ο γιός μου όταν γέννησα τη μικρή ήταν 3,5ετών. Και μόνο στην ιδέα ότι δεν θα τον έβλεπα 4μέρες τρελαινόμουν. Μου τον έφεραν τη 2η μέρα, στο Έλενα, αλλά δεν μπόρεσα να κατέβω..Ξεκίνησα αλλά ζαλίστηκα... κι επειδή με πήραν τα ζουμιά μου τον ξαναέφεραν την 3η μέρα.

Ε, με το που τον είδα πλάνταξα και τι μου λέει? "μαμά γιατί κλαις είναι κακό το μωράκι?". Το θυμάμαι ακόμη και τώρα και γελάω...Πέρασε τόσο ωραία με τις γιαγιάδες, όλο βόλτες και δωράκια τον είχανε...

Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και σε σας..

Α,και μην ξεχάσετε το δώρο... Εμείς το πήραμε πριν γεννήσω από τα jumbo, αυτοκινητάκια μέσα σε νταλίκα... Έπαθε πλάκα ο μικρός...

Με το καλό... και μην το σκέφτεσαι!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια όλες σας για την άμεση ανταπόκριση!

Για το δωράκι μου το είπανε κι άλλοι, κι έχω προετοιμαστεί σχετικά....

Θα δω τι θα κάνω τελικά, βλέποντας και κάνοντας... Αν μου πει ο άντρας μου ότι ο μικρός ειναι καλά και χωρίς εμένα την πρώτη μέρα, θα το ρισκάρω να μην τον δω, αν πάλι όχι, θα του πω να μου τον φέρει.

Κι αυτό με τα πατουσάκια πρώτη φορά το ακούω...πλάκα έχει!

Πάντως ξεαγχώθηκα με τις απαντήσεις σας... ευχαριστώ!

Εδω επιτρεπονται οι επισκεψεις στα δωματια οποτε ο μεγαλος ηρθε να μας δει μολις συμπληρωσαμε 24ωρο. Ειχα ορους κτλ αλλα δεν φανηκε να το προσεχει. Του ειχα ενα μικρο παιχνιδακι για καθε μερα στην κουνια του μωρου. Να συμπληρωσω οτι τον προσεχε οι κουνιαδα μου που ειχε ερθει ειδικα για την γεννα απο την Ελλαδα και ειχε να την δει 6 μηνες. Τα παιδια εχουν 2 χρονια παρα 10 μερες διαφορα.

Οταν γυρισαμε φροντισα να φτασουμε στο σπιτι την ωρα που κοιμοταν για μεσημερι οποτε οταν ξυπνησε του εδωσα το δωρακι απο τον αδελφο του.

Ειχαμε αλλαξει λιγο την ρουτινα πχ επινε το γαλα αγκαλια με τον μπαμπα του αντι για εμενα τους 2 τελευταιους μηνες και μπανιο τον καναμε και τον κανουμε μαζι οποτε δεν ειχε προβλημα...

wQjhp2.png f6fAp2.png