Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑΤΕ 1η ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ?


Recommended Posts

Σε λιγους μηνες που θα γεννησω αναγκαστικα θα αφησω το παιδαικι μου 4-5 βραδια!Θα ειναι σχεδον 2 χρονων!Μεχρι σημερα εκτος απο καποιες ωρες στις γιαγιαδες,ειτε για κανα ρντβ στο γιατρο ειτε για κανα καφεδακι-σινεμα δεν τον εχω αφησει ποτε...

Οσο πλησιαζει ο καιρος το εχω πολυ εννοια...Πιστευω οτι θα περασει μια χαρουλα(θα ερθει η μαμα μου στο σπιτι μας και θα ειναι ενναλαξ με τον αντρα μου,ισως βοηθησει καιι η πεθερα)!Παρολα αυτα βλεπω οτι τωρα τελευταια δεν θα πιειτο γαλα του αν δεν ειμαι εγω και σπανια θα φαει...Ομως δεν με ζηταει ποτε...:oops:(μονο τον μπαμπα του ψαχνει ολη μερα)

Γενικοτερα το θεμα με προβληματιζε και πριν μεινω εγκυος...Δεν ειχε προκυψει η αναγκη να παω με τον αντρα μου εστω και για 2 μερες καπου...Παντου και ο μικρος μαζι...Ψωνια-καφε-θαλασσα-διακοπες-εκδρομες!Δεν θελαμενα τον αφησουμε!Δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης...απλα προτιμουσαμε να τον εχουμε μαζι!

Την αποψη οτι οσο πιο μικρο το αφησεις θα μαθει καλυτερα δεν μπορεσα να τη χωνεψω ποτε! Ακομη πιστευω οτι οσο πιο μεγαλο(οχι κατευθειαν στα 18:mrgreen:)τοσο καλυτερα θα αντιδρασει και το παιδι.!Το πιστευω χωρις να εχω εμπειρια...απλα απο ενστικτο !

Βλεπω καποια ζευγαρια που τα αφηνουν 5-6 μηνων και πανε εκδρομες:shock: και απο την μια ζηλευω με την "ανεση"που το κανουν απο την αλλη μου φαινεται...εξωγηινο(χωρις παρεξηγηση)

Αλλα τελικα μηπως επρεπε να τον εχω αφησει και κανα βραδυ?

Εσεις μετα απο ποσο καιρο τα αφησατε και πως αντεδρασαν???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγω την αφησα 23 μηνων για 2 βραδυα αλλά κοιμληθηκε σπίτι μας με την γιαγιά. και η δικια μου αυτοκολλητη ειναι αλλά τα καταφεραμε, χωρίς προβλήματα. Αν ειναι εφικτο ασησε το παιδι για ενα βραδυ στη γιαγια και βλεπεις αν καθεται. αν οχι πατε και το παίρνετε. με το καλό να γενν΄γσεις και μην αγχωνεσαι για τετοια, θα σε εκπλήξει ευχαριστα :)

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν εξωγήινος εδώ!!! χαχαχαχα...;) ;) ;)

Εγώ πρώτη φορά την άφησα για 2 βράδια όταν ήταν 3 μηνών!! Η αλήθεια είναι ότι σαν μωρό ήταν βολική σε όλα της (ύπνο και φαγητό), δεν έκλαιγε, δεν γκρίνιαζε, καθόταν με όλους. Μόνο άγχος είχα και έχω το καθισμα του αυτοκινήτου, αν θα την δένανε σωστά και γενικα την οδήγηση του πεθερού μου που όσο να ναι είναι μεγάλος άνθρωπος, καταλαβαίνεις.... Εντάξει είχα και άλλα ηλίθια άγχη και ότι οι άλλοι δεν θα τα κανουν όλα όπως εγώ (που δεν τα κάνουν) αλλα παρόλα αυτα την άφησα και δεν νιώθω τύψεις. Μου έλειπε όμως...αλλά περασα καλά, αυτό δεν το αρνούμαι, και ξεκουράστηκα κυρίως και ανανεώθηκα...και ο σύζυγος το ίδιο...

Τώρα που κοντεύει 2 την έχω πιο πολυ έννοια γιατί είναι ζωηρή και δεν στέκεται λεπτό και πρεπει να είναι καποιος -με γερές αντοχές- διπλα της. Αλλα για λίγες μέρες θα την άφηνα στάνταρ. Για περισσότερες -ειδικά καλοκαίρι με ήλιο & θάλασσα- δεν θα την αφήσω, αλλωστε δεν θα μπορέσουν να την "αντέξουν"!!! χεχεχε :) :) :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

οτι θα κοιμηθει ειναι σιγουρο...οταν ξυπνησει μεσα στη νυχτα δεν ξερω τι θα κανει...η γιαγια οχι το μωρο!Αυτος ξυπναει στις 4-5 και εχει ορεξη για παιχνιδια!!!

Παντως ειναι γενικοτερος ο προβληματισμος μου γιατι σιγουρα καποια στιγμη θα θελω να φυγω καμια εκδρομη με τον αντρουλη μου...Αλλα αυτο μαλλον θα αργησει πολυ ακομη!

Link to comment
Share on other sites

Για πρώτη φορά άφησα τον γιο μου για ένα βράδυ όταν ήταν 7 μηνών στην πεθερά μου, και τον΄ξαναάφησα πρίν 5 μήνες όταν πήγα να γεννήσω... είχα ανεβάσει πυρετό από το άγχος μου, γιατί είναι κυριολεκτικά κολλημένος πάνω μου..μόλις γέννησα πιο πολύ με έκαιγε πώς ήταν ο μικρός παρά πως είναι το νεογέννητο (έχω αφόρητες τύψεις για αυτό το θέμα, τεσπα). Τελικά όλα καλά (έτσι τουλάχιστον μου είπαν:roll:). 5 μέρες έκανα να τον δω και μου φάνηκε μήνας. Πάντως 5 μέρες ξεκουράστηκα!! Προσπάθησε να το δεις έτσι και όλα καλά θα πάνε..με το καλό το νέο μέλος:-).

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Και εμείς με την μικρή (σχεδόν 1) πάμε παντού μαζί. Και πριν μια εβδομάδα που πήγαμε ένα ταξιδάκι 4 μέρες εξωτερικό ήμαστε και οι 3 μαζι. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να την αφήσουμε για πολλή ώρα σε συγγενείς, αλλά και από την άλλη μας αρέσει που είμαστε μαζί της. Πριν 1-1,5 μήνα χρειάστηκε να λείψω για μια μερα (και νύχτα) στην Πάτρα στην μητέρα μου που είναι αρρωστούλα :(. Η μικρή έμεινε το πρωί με την κοπέλα που την προσέχει και το απόγευμα με τον μπαμπά. Όλα πήγαν μια χαρά, μπορεί και να μην κατάλαβε ότι έλειψα :P Γενικά είναι καλόβολο παιδάκι και πιστεύω βοηθάει

Link to comment
Share on other sites

Ξέχασα να πω πως το αρχικό πλάνο ήταν να λείψω δυο ή τρεις μερες και άλλαξε όχι λόγω της μικρής αλλά λόγω της μητέρας μου που δεν ήθελε να μείνω παραπάνω

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, να σου πω για να σε φρικάρω περισσότερο (πλάκα κανω!!) ότι φέτος τα Φώτα την αφήσαμε για 7 (!!) βράδια στη γιαγιά γιατί ήμασταν εκτός Ελλαδας. Κανονικά θα την αφήναμε για 5 αλλα γυρίσαμε άρρωστοι και είπαμε να την προφυλαξουμε για 2 βράδια παραπάνω. Στο μεταξύ, επειδή είχαμε πολυ καιρό, σχεδόν χρόνο, να την αφήσουμε τόσες μερες, και τώρα πλέον είναι μεγάλη και καταλαβαίνει, είχα αγχωθεί πώς θα αντιδράσει. Σε πληροφορώ δεν μας ζήτησε ούτε 1 φορά! Εκτός και αν δεν μας το είπανε....τι να πω....και μένα παράξενο μου φαίνεται...αλλα όταν μας ξαναείδε 1η φορά, έσκασε ενα χαμόγελο...ακόμα το θυμάμαι....:) :) :)

Πάντως παίζουν ρόλο και οι γονεις μας που μας προτρέπουν να βγούμε και μόνοι μας, να πάμε εκδρομές, κλπ. Επίσης, τρελλαίνονται για να κρατησουν το παιδί γιατί περνάνε πολυ ωραία μαζί της. Αν ήταν αλλιώς τα πράγμτα σαφώς και θα το ξανασκεφτόμουνα...

 

 

Link to comment
Share on other sites

αφου εχει καιρο μεχρι να γεννησει, κανε πειραματα...

αφησε το στη γιαγιά για ενα βράδυ ή αφησε τον μπαμπα να του δωσει στο γαλα, να το κανει μπάνιο και οτι αλλη δραστηριοτητα κανεις εσυ αμζι του, ασε τους αλλους καποιες φορες να τις κανουν.

κατ' αρχην πρεπει να μαθουν! κατα δευτερον... δε θα ειναι πρωτογνωρο στο απιδί οταν θα εισαι στο μαιευτηριο

 

age.png

Link to comment
Share on other sites

ΜARIGOULA με εκανες και γελασα!Μπραβο που κανετε ταξιδακια!Κι εγω αν δεν ημουν εγκυοσ ειχαμε κανονισει για Ιταλια τις γιορτες!!!Οποτε αναβληθηκε για κανα χρονο σιγουρα)!

Ismeni με τον μπαμπα εχουν απιθανη σχεση!Και θα φαει μαζι του(αφου βεβαια πασαλειψουν και το ταβανι),το βραδυ παντα τον κανει μπανιο και μια θα του δωσει εκεινος γαλα και θα τον βαλει για υπνο μια εγω...

Παντως εχεις δικιο...θα πω στη γιαγια να ρθει κανα δυο φορες...να παε κι εμεις καμια μεταμεσονυκτια βολτα!με την κοιλια βεβαια λιγο δυσκολο!

Βλεπω οτι γενικα τα παιδια το ξεπερνανε πιο ευκολα απο οτι νομιζουμε τελικα!!!Ευτυχως!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

axxx κι εγω μολις γεννησα τη μικρη την αφησα τη μεγαλη 1η φορα. ηταν 20 μηνων, με τη μαμα μου στο σπιτι μας...τη 2η μερα μου τη φεραν στο μαιευτηριο να τη δω και χαρηκε πολυ κι εγω παρολο που ελειψα 2 μερες την ειδα πιο μεγαλη...ενα κοριτσακι με τζιν φουστιτσα κ κοτσιδακια με ενα κουκλακι αγγαλια για την αδελφουλα ττης....συγκινηθηκα κιολας πολυ!!!!!αχχχχ τι μου θυμισες. εννοειται αυτος με τον οποιο θα μεινει πολλες ωρες πρεπει να τον ξερει-συμπαθει κλπ/ αλλιως και δυσαρεστημενη θα ναι και θα του κανει τη ζωη μαυρη!!!! αλλα δε μου κρατησε μουτρα...ολα μια χαρα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift
Link to comment
Share on other sites

Την κόρη μου πρώτη φορά 15 μηνών στη μαμά μου (καλά μέναμε από πάνω έτσι κι αλλιώς) γιατί είχα επαγγελματικό ταξίδι μία εβδομάδα. Το γιο μου δύο χρονών και κάτι γιατί πήγαμε διακοπές μαζί με τη μικρή μου για 15 μέρες. Τον αφήσαμε στους γονείς μου αλλά στο δικό μας σπίτι, είχαμε μετακομίσει Καρπενήσι, γιατί δεν εμπιστευόμουν τα σπίτια των παππούδων.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως παίζουν ρόλο και οι γονεις μας που μας προτρέπουν να βγούμε και μόνοι μας, να πάμε εκδρομές, κλπ. Επίσης, τρελλαίνονται για να κρατησουν το παιδί γιατί περνάνε πολυ ωραία μαζί της. Αν ήταν αλλιώς τα πράγμτα σαφώς και θα το ξανασκεφτόμουνα...

 

Μαριγούλα, έτσι και η μαμά μου όταν είχα μόνο την κόρη μου, κάθε τρεις και λίγο "άστην σε μένα, βγείτε εσείς! Πηγαίνετε ένα διήμερο, φύγετε!!!" Και να σκεφτείς ότι την κρατούσε κι όλη μέρα μιας και η πεθερά είναι άφαντη... Αυτά τελείωσαν όταν γεννήθηκε ο μικρός! Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να φέρεις βόλτα δύο παιδιά, ακόμα και για μας που είμαστε οι γονείς! Εκμεταλλεύσου το τώρα που μπορείς λοιπόν!:D

 

Την κόρη μου την άφησα πρώτη φορά 8 μηνών όλο το βράδυ στην γιαγιά της. Από εκεί και πέρα την άφηνα συχνά (μένουμε σε διαφορετικές πόλεις) μιας και βγαίναμε πολύ σαν ζευγάρι. Από όταν γεννήθηκε ο μικρός δεν έχουμε πάει πουθενά κι οι δύο μαζί! Ο μικρός λοιπόν, δεν έχει ξενοκοιμηθεί ακόμα!

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Link to comment
Share on other sites

7 μηνών αφησα για πρωτη φορα την κορη μου στην μητερα μου για 2 βραδια για να παω να βρω τον αντρα μου που εργαζοταν σε αλλη πολη.

Οι γονεις μου περιμεναν οτι θα γυρισω πριν μπω στο καραβι και η αληθεια ειναι οτι ημουν ετοιμη να το κανω αλλα μετα σκεφτηκα τον αντρα μου που ειχε να με δει 20 μερες και με περιμενε πως και πως.

Link to comment
Share on other sites

εδω αλλος ενας εξωγηινος εδω :mrgreen:χαχαχα!εγω αφησα την κουκλιτσα μου πρωτη φορα οταν ηταν 4 μηνων για 2 βραδια στην μανουλα μου για ενα ανανεωτικο διημερο στα μετεωρα.το ειχα τοσο αναγκη να ξεκουραστω αλλα ματαια!το μυαλο μου ηταν συνεχεια εκει (οχι απο θεμα εμπιστοσυνης) αλλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που την αφηνα!αποτελεσμα να ειμαι ολη την ωρα στο τηλ να ρωταω τι κανει:rolleyes:.η μικρη δεν καταλαβε και πολλα φανταζομαι ουτε αντεδρασε ασχημα.μετα αργησα να την ξαναφησω με αποτελεσμα οταν το εκανα στους 8 μηνες δεν αντεξε ουτε 4 ωρες μακρια μου και πηγα και την πηρα!αργησε πολυ να συνηθησει την γιαγια και τον παππου....τωρα ομως που ειναι 18 μηνων και καταλαβαινει τα παντα θελει να παει σαν τρελλη εκει καθως της κανουν ολα τα χατηρια!:mrgreen:

PRW0p2.pngORfXp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Την αφησα 18 μηνων για να γεννησω το 2ο, φυσικά στο σπίτι μας μαζί με τον μπαμπα της. Μου ήταν πολύ δύσκολο και με αγχωνε πολύ αυτό το γεγονός παρά της γέννας.! Βέβαια όταν εφτασε η ωρα να φύγω για την κλινικη, με βαρια καρδία την άφησα πίσω μου. Ηταν κατι που έπρεπε να γίνει έτσι, δεν μπορουσα να αλλαξω κατι οπότε συμβιβάστηκα. Μετά δεν έλλειψα ποτέ μέχρι να γινει 5μιση χρονών!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εμεις τον αφησαμε 2 βραδια στην πεθερα μου οταν ητανε ο πιτσιρικας 8 μηνων και γυρησαμε σπιτι μας . Συνολο τον εχουμε αφησει 4-5 φορες και τους 2 μαζι μονο 1 φορα και γενικως απο τοτε γεννηθηκε η μπεμπα δεν τον ειχαμε 3αναφησει παρα μονο για την μετακομιση πριν απο 2 χρονια , απο τοτε τους αφησαμε πακετο μια φορα μετα το θανατο του πατερα μου μπας και ηρεμησω λιγακι εγω αλλα δεν εμενε με τιποτα ο γιοκας μου και εκλαιγε , οποτε δεν τους 3αναφησαμε και δεν προκειτε συντομα . Παντως εκδρομες κτλ παμε παντα ολοι μαζι .

QRyOp2.png

Link to comment
Share on other sites

Μετά τους 9 μήνες ένα σκ το μήνα απαραιτήτως μένει με τη γιαγιά και τον παππού (έχει δικό της δωμάτιο εκεί) γιατί το θέλουν οι ίδιοι και γιατί ελπίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα κάνουμε το δεύτερο. Μας βολεύει κι εμάς γιατί το κανονίζουμε το ΣΚ που έχουμε σεμινάρια γονέων με τον παιδικό και βλέπουμε και τους φίλους μας ή ξεκουραζόμαστε. Το ΣΚ που έρχεται είναι ένα από αυτά ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

Αφήσαμε τον μπεμπούλη μας το καλοκαίρι, όταν ήταν 10 μηνών, στους γονείς μου για να πάμε ταξίδι 8 μέρες στο εξωτερικό. Είχαμε αποφασίσει να μην τον πάρουμε μαζί, το ταξίδι ήταν οργανωμένο με γκρουπ και πολύ τρέξιμο από πόλη σε πόλη κι από μουσείο σε αξιοθέατο. Δε θα καταφέρναμε να ακολουθήσουμε με το μωρό, θα κουραζόταν κι αυτό κι εμείς. Μας είχαν λείψει οι διακοπές. Και όντως μας τόνωσαν πολύ. Το παιδί βέβαια μας έλειψε πάρα πολύ, είχαμε και τύψεις που τον αφήσαμε, αλλά περάσαμε πολύ ωραία κι εμείς εκεί κι αυτός εδώ.

Το μόνο άγχος που είχα ήταν ότι επειδή θήλαζα (και θηλάζω ακόμα), έπρεπε να πάρω μαζί το θήλαστρο για να ξαλαφρώνω. Το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, του είχα αφήσει μπόλικο γάλα και έτρωγε πλέον και στερεές τροφές. Α είχα και ένα άγχος με τον υπνάκο του, κοιμάται μόνο με θηλασμό, αλλά πήγαν όλα καλά, ξυπνούσε, έπινε το μπιμπερό του και ξανακοιμόταν εύκολα. Να πω βέβαια πως πριν αποφασίσουμε για το ταξίδι, είχα μείνει μερικά βράδια στο πατρικό μου με το μωρό, χωρίς να σηκώνομαι τη νύχτα, για να δω πώς θα αντιδράσει. Πήγαν όλα καλά, η μαμά μου τα καταφέρνει τέλεια με το παιδί, την εμπιστεύομαι πολύ, διαφορετικά δε θα τον άφηνα.

Το φετινό καλοκαίρι μένουμε Ελλάδα, θα είναι πιο μεγάλος και θα τον πάρουμε μαζί!:D

EkcAp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγω μεχρι τωρα την εχω αφησει μονο την περιοδο που πηγα να γεννησω. Ηταν 17 μηνων. Το πρωι ερχονταν οι γιαγιαδες και το μεσημερι την εβαζε ο αντρας μου για υπνο, το ιδιο και το βραδυ. Περασε μια χαρα, με εψαχνε βεβαια αλλα δεν δημιουργηθηκε σοβαρο θεμα. Οταν αρχιζε να πλησιαζει ο καιρος της γεννας της ελεγα οτι θα φυγω για να παω να φερω την μπεμπουλα. Δεν ξερω αν καταλαβαινε παντως οταν πηγα να γεννησω και ελεγε μαμα της ελεγαν οτι πηγα να φερω το μωρο και εδειχνε σαν να το καταλαβαινει.

Link to comment
Share on other sites

εγω αφησα τον μεγαλο μου γιο 2.5 χρονων τοτε ενα βραδυ με τη μαμα μου αλλα στο σπιτι μας..ηταν και ο αντρας μου εκει....Εκανα αφαιρεση θυρεοειδους και δεν ειχα αλλη επιλογη.

Δευτερη φορα τον αφησα για να παω να γεννησω...πολυ αγχος επειδη θα τον αφηνα για τεσσερις ημερες....Φωναξα και την πεθερα μου, ηρθε και η μανα μου και παρακαλεσα και τον αντρα μου να ερχεται στο μαιευτηριο μονο πρωι....Και αυτην τη φορα, ειχε μεινει σπιτι μας, απλα εγω ελειπα....Τελικα υπεγραψα και εφυγα με τον αδερφουλη του μια μερα νωριτερα!!!!!!!

Την πρωτη φορα δεν πολυεδωσε βαση που ελειπα για ενα βραδυ. Την δευτερη ομως, οταν μπηκα με κοιταζε χαμογελαστα, ετρεξε στην αγκαλια μου και ολο με χαιδευε!!! Ηταν χαρουμενος που εφερνα το μωρακι του, ευτυχως. Εννοειται ότι στο σπιτι μπαινουμε χωρις το νεογεννητο αγκαλια....χαριζουμε αυτες τις στιγμες στο μεγαλο μας παιδακι.

Τον μικρο δεν τον εχω αφησει ακομη ....και αν δεν τυχει κατι απροοπτο δεν προκειται να τον αφησω.....ΔΕΝ μπορω να κοιμηθω χωρις να ειναι τα αγορακια μου στα κρεβατακια τους....να τα χαιδευω και να τα φιλαω!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω αφήσει ποτέ την μπεμπούλα μου για ένα βράδυ καν. Μόνο μια φορά την άφησα κοιμισμένη με τη μαμά μου που ήρθε στο σπίτι για 3 ώρες (10μμ με 1πμ) για να πάω σε μια συναυλία στο gagarin και τη βρήκα ξύπνια αφού ξύπνησε όταν έλειπα και δεν ξανάπεφτε για ύπνο χωρίς εμένα. δεν έκλαιγε αλλά δεν μπορούσαν να την ξανακοιμίσουν με τίποτα. το θέμα με εμάς είναι ότι ο άντρας μου επειδή λείπει από το σπίτι πολλές ώρες δεν έχει ασχοληθεί οπότε δεν την ταίζει, ούτε αλλάζει, ούτε ποτέ να την κάνει μπάνιο κλπ μόνο θα παίξουνε μαζί, η πεθερά μου είναι στον κόσμο της και η μαμά μου έχει προβλήματα υγείας και δεν θα την εμπιστευόμουν να κρατήσει ένα μωράκι που τρέχει πάνω κάτω και ψαχουλεύει τα πάντα - δε νομίζω κιόλας κι η ίδια να την αναλάμβανε. πάντως συμφωνώ με την marinab:

Βλεπω καποια ζευγαρια που τα αφηνουν 5-6 μηνων και πανε εκδρομες:shock: και απο την μια ζηλευω με την "ανεση"που το κανουν απο την αλλη μου φαινεται...εξωγηινο(χωρις παρεξηγηση)

δε θα μπορούσαμε να διασκεδάσουμε.
FRV7p2.pngu9z0p3.png
Link to comment
Share on other sites

κοριτσια...εγω σημερα θα την αφησω πρωτη φορα και θα ειμαι μακρυα της για δυο βραδυα!!!

Η μικρη ειναι 8.5 μηνων και δεν εχει μεινει ποτε χωρις την μανουλα διπλα της!!

Θα μεινει βεβαια με τον πατερα της και την πεθερα μου που της εχω απολυτη εμπιστοσυνη αλλα να μην λεω ψεμματα...ηδη εχω εγνοια!!

Κατεξοχην αν θα κοιμηθει ευκολα,αν θα την καταφερει ο πατερας της με το ταισμα τα χαραματα...τα υπολοιπα ειμαι σιγουρη οτι θα πανε καλα αλλα ο υπνος της κυριως ο βραδυνος με αγχει!!

Το μονο θετικο απο ολη αυτην την ιστορια ειναι οτι μαλλον αυτα τα δυο βραδυα θα ειναι τα μονα εως τωρα που θα κοιμηθω σαν ανθρωπος,φουλ...χωρις ξυπνηματα και ταισματα...

Κατα τα αλλα...ηδη μου λειπει το αγγελουδι μου;)

Link to comment
Share on other sites

για ολοκληρο βραδυ να μεινω χωρις εκεινη ???????

το σκεφτομαι και μου ερχετε να βαλω τα κλαματα!!!!!!λοιπω 5-6 ωρες στην δουλεια να λειψω ολη μερα απο κοντα της δεν μου βγαινει μονο αναγκαστικα σε περιπτωση σαν την δικια σου θα το εκανα

εγω θα σου προτινα αλλο αφηνε τη συχνα πυκνα ( και καθε μερα αν θες και αν μπορεις) 2-3 ωρες μονο με τη γιαγια που οταν ερθει ωρα να γεννησεις να νιωθει πιο οικια με τη γιαγια της και να μην εχεις δραμματα την ωρα που θα φυγεις για το μαιευτηριο

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

 

328e.jpg328ep3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...