Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η εγκυμοσυνη 2 μηνες μετα απο καισαρικη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!ειναι η πρωτη φορα που γραφω κ ελπιζω να τοποθετησα σωστα το θεμα!Λοιπον εχω ενα μπεμπακο 4,5μηνων τον οποιο γεννησα με καισαρικη κ ειμαι παλι εγκυος 9 εβδομαδων κ κατι!Ειχε καμια μανουλα αναλογη εμπειρια γιατι ειμαι πολυ παρα πολυ αγχωμενη???

MUI0p3.png36oFp3.png

Διαφημίσεις

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημερα.Να σου ζησει το μωρακι σου.Εχω κι εγω μια μπεμπουλα 4,5 μηνων και εχω γεννησει κι εγω με καισαρικη,απο οτι μου ειπε ο γιατρος μου τουλαχιστον 6 μηνες πρεπει να περασουν για επομενη εγκυμοσυνη.Εσυ μιλησες με τον γιατρο σου τι σου ειπε?

C6rZp8.png

gP5ap8.png

Emaki,όπως έχω αναφέρει και αλλού, έμεινα έγκυος 4 μήνες μετά την καισαρική.Δεν είχα κανένα πρόβλημα μόνο που έπρεπε να κάνω πάλι καισαρική.Όλα πήγαν καλά και το μωρό υγιέστατο, γι'αυτό μην ανησυχείς.Πρώτα όμως να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου , αυτός ξέρει καλύτερα ότι και να σου πούμε εμείς απο'δω.Άντε με το καλό.

νομίζω πως ιατρικά δεν υπάρχει πρόβλημα...και εγώ με καισαρική γέννησα αλλά ο γιατρός με "ξόρκισε" να προσέχω γιατί ήταν πολύ ευκολο στην αρχή να ξαναμείνω έγκυος.το ιδανικό διάστημα για δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν να περάσουνε 4-6 μήνες για να μπορέσει το σώμα να επανέλθει..

αλλά ο πιο κατάλληλος για να ενημερωθείς είναι ο γιατρός σου και μόνο αυτός.εδώ είναι ένα forum που ο καθένας εκφράζει την ταπεινή του γνώμη.

όπως και να έχει να χαίρεσε το μπεμπάκι σου και με το καλό να έρθει και το δεύτερο..:D

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

ευχαριστω πολυ!εμενα μ ειχε πει μετα τον χρονο αλλα....! τωρα π πηγα μ ειπε οτι η τομη μ ειναι σε πολυ καλη κατασταση, αλλα αυτα π εκανα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μ να τα ξεχασω..!απλα ειμαι πολυ αγχωμενη κ κουραζομαι απιστευτα ευκολα!δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα!!

MUI0p3.png36oFp3.png

Διαφημίσεις

Πράγματι είναι δύσκολα να έχεις μωράκι ενώ είσαι έγκυος.Κουράζεσαι πολύ και θέλει πολύ προσοχή.Όταν όμως δεις το μωράκι σου ξεχνιούνται όλα.

Τώρα είδα και την ερώτηση σου.Μου το πήραν 2 βδομάδες πριν κλείσω τον ένατο με ραντεβού στο νοσοκομείο.

emaki.... να σε ρωτησω κατι? Θηλαζεις?Γιατι εχω ακουσει οτι αν θηλαζεις και δεν εχεις περιοδο ειναι σαν αντισυλιψη.Αν δεν ισχυει τελικα και δε θελουμε αλλο παιδι πρεπει να προσεχουμε παρα πολυ.Εγω δλδ μετα το δευτερο που περιμενω δε νομιζω να θελησω να κανω αλλο παιδι.

Biggp3.png

l2Czp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

maria-il θλασα 40 ημερες κ μετα σταματησα!αυτο για την αντισυλληψη το εχω ακουσει κ εγω αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι φιλη μ εμεινε εγκυος ενω θηλαζε!κ εγω προσεχα υποτιθεται αλλα..! μαλλον πιανω με την μυρωδια, τι να πω!

MUI0p3.png36oFp3.png

maria-il θλασα 40 ημερες κ μετα σταματησα!αυτο για την αντισυλληψη το εχω ακουσει κ εγω αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι φιλη μ εμεινε εγκυος ενω θηλαζε!κ εγω προσεχα υποτιθεται αλλα..! μαλλον πιανω με την μυρωδια, τι να πω!

Μεγάλο λάθος ο θηλασμος ως μέτρο αντισύλληψης...δεν ισχυει κορίτσια το ξέρω καλά..

καλημερα κοριτσια!ειναι η πρωτη φορα που γραφω κ ελπιζω να τοποθετησα σωστα το θεμα!Λοιπον εχω ενα μπεμπακο 4,5μηνων τον οποιο γεννησα με καισαρικη κ ειμαι παλι εγκυος 9 εβδομαδων κ κατι!Ειχε καμια μανουλα αναλογη εμπειρια γιατι ειμαι πολυ παρα πολυ αγχωμενη???

Γεια σου Εμακι και παρεουλα του Parents!!!!

Καταλαβαινω απολυτα το αγχος σου, επειδη ειμαι στην ιδια φάση με σενα.Πως τα πας?Ετοιμη?Ελπίζω να εισαστε όλοι καλά.

Εχω ενεν κουκλο 7 μηνων και πριν απο 10 μερες εμαθα οτι ειμαι 2,5 μηνων εγκυος.Δεν πηρα χαμπάρη σε πληροφορω, δεν ειχα συμπτώματα και ειχα και περίοδο και ενδιάμεσα στον κυκλο και πηγα στον γιατρό να ρυθμήσουμε την διαταραχή του κυκλου και ειδαμε στον υπέρηχω ενα πλασματάκι να κουνάει χεράκια ποδαράκια.ΠΑΘΑΜΕ ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΟΚ!!!!!

Ηταν καθυσυχαστηκός πάντος ο γιατρός απλά θα γεννησουμε στην 38η εβδομάδα, ισως και 37η, ανάλογα.

Γερα να ειναι τα μπεμπέ, γερά νευράκια και υπομονή για μας(ΧΑΧΑΧΑ) και όλα θα πάνε καλά!!!! :lol:

υ.γ. Αν ειναι κάποι στη ιδια φάση και εχει ορεξη, ας γράψει κάτι να αλληλοπαρηγορηθούμε, τα λέω να τα ακούω και εγω...

να ειστε καλά

Διαφημίσεις

Διαβάζω το θέμα και έχω ψιλοαγχωθεί...Έχω ένα παιδάκι 4 μηνών.Ενώ θηλάζω περίοδος μου ήρθε 50 μέρες μετά τη γέννα.Από την πρώτη περίοδο, ξαναείχα μετά από 15 μέρες(2η περίοδος) με πολύυυυυ αίμα και η επόμενη (3η περίοδος) ήταν μετά από 25 μέρες. Από τότε πέρασαν 31 μέρες (η 4η που είναι???) αλλά τίποτα. Εδώ και μία βδομάδα έχω πονάκια περιόδου, αλλά αυτή πουθενά...Λέτε????:confused:

Διαβάζω το θέμα και έχω ψιλοαγχωθεί...Έχω ένα παιδάκι 4 μηνών.Ενώ θηλάζω περίοδος μου ήρθε 50 μέρες μετά τη γέννα.Από την πρώτη περίοδο, ξαναείχα μετά από 15 μέρες(2η περίοδος) με πολύυυυυ αίμα και η επόμενη (3η περίοδος) ήταν μετά από 25 μέρες. Από τότε πέρασαν 31 μέρες (η 4η που είναι???) αλλά τίποτα. Εδώ και μία βδομάδα έχω πονάκια περιόδου, αλλά αυτή πουθενά...Λέτε????:confused:

Επειδη αγαπητη μου, ποτε δεν ξερεις, κανε ενα τεστακι, για σιγουρα.Παντος το οτι δεν σου εχει ερθει ακομα η περιοδος, δεν σημαινει τιποτα, μπορει απλα να αλλαζει ο κυκλος σου.Λενε πως ο κυκλος της γυναικας στρωνει περιπου στο 6μηνο μετα την γεννα!!!!

Μη μασας, εμεις ειμαστε εδω, θα περιμενουμε νεα σου!!!!!:roll:

Π+Γ γεια σ κ εσενα!να χαιρεσαι το μωρακι σ κ με το καλο το δευτερο!! εμεις μια χαρα τα παμε, αν κ δεν ειμαι καθολου ετοιμη!!!αστα, κουραζομαι κ μονο στην ιδεα του τι μας περιμενει!!!! δεν "παραπονιεμαι" βεβαια με το καλο να ερθει το δευτερο, αλλα μας βλεπω να τρεχουμε σαν τον βεγγο....! μετα θα πρεπει να τα ξεχασουμε κ τα φορουμ κ ολα...!!σεξακι δεν θελαμε; ας προσεχαμε..

MUI0p3.png36oFp3.png

Π+Γ γεια σ κ εσενα!να χαιρεσαι το μωρακι σ κ με το καλο το δευτερο!! εμεις μια χαρα τα παμε, αν κ δεν ειμαι καθολου ετοιμη!!!αστα, κουραζομαι κ μονο στην ιδεα του τι μας περιμενει!!!! δεν "παραπονιεμαι" βεβαια με το καλο να ερθει το δευτερο, αλλα μας βλεπω να τρεχουμε σαν τον βεγγο....! μετα θα πρεπει να τα ξεχασουμε κ τα φορουμ κ ολα...!!σεξακι δεν θελαμε; ας προσεχαμε..

Ποιος Βεγγος, ξεκουραστος σε σχεση με αυτο που μας περιμενει,,..........Θα την βγαλουμε την ακρη μωρε, θα αλληλοπαρηγοριόμαστε και θα ανταλλάσουμε αποψεις, μεθόδους και συμβουλες για πιο ξεκούραστη...κούραση!Καλο?

Ασε, μετα την 2η γεννα θα κάνουμε μια μεγάλη αποχη απο το σεξ μετα σπυράλ.......και μετα βλεπουμε, ρωτησα τον doc για σπυράλ μυτης, με την μυροδιά πρεπει να πιάνω, δεν εξηγήται αλλιώς!!!!

Μην αγχωνεσαι, τα περισσότερα τα εχεις στο σπιτι, τα πόλοιπα σιγα σιγα, ξερεις τι ειναι το νινι σου η το αφηνεις για εκπληξουλα?

Ο αντρας μοθ δεν θελει να μαθουμε στο δευτερο.....εγω θα σκασω όμως......θα μαθω και δεν θα του το πω, εεεεεε?χιχιχιχι....

Πότε γεννάς?

Φιλουθκια στο μικρό σου και με το καλό να έρθει και το νινι!!!!

Υ.Γ.....τα κορίτσια τι εγιναν?θα τις καλοσορίσουμε στο κλαμπ μας?περιμενουμε.......

Σωστηηη!!Μονο αποχη?ο αντρας μ παντως μολις το μαθαμε μ δηλωσε πως θα παει για στειρωση!!Κ εγω σκεφτομουν να μην το μαθω αλλα δεν κρατηθηκα!ο γιατρος μ ειπε μαλλον αγορι παλι αλλα ειναι νωρις ακομα...εχω ελπιδες!!ισως την δευτερα π θα παω για αυχενικη να το δουμε πιο σιγουρα!! πητ εχω 3/9 αλλα μαλλον θα μ το παρει νωριτερα υποθετω!! εσυ ποτε με το καλο???

κ εσυ στο δικο σ μπεμπακι!!!

MUI0p3.png36oFp3.png

Σωστηηη!!Μονο αποχη?ο αντρας μ παντως μολις το μαθαμε μ δηλωσε πως θα παει για στειρωση!!Κ εγω σκεφτομουν να μην το μαθω αλλα δεν κρατηθηκα!ο γιατρος μ ειπε μαλλον αγορι παλι αλλα ειναι νωρις ακομα...εχω ελπιδες!!ισως την δευτερα π θα παω για αυχενικη να το δουμε πιο σιγουρα!! πητ εχω 3/9 αλλα μαλλον θα μ το παρει νωριτερα υποθετω!! εσυ ποτε με το καλο???

κ εσυ στο δικο σ μπεμπακι!!!

Χαχαχαχαχαχα, τελικα ολοι οι αντρες πραγματικα λενε τα ίδια και ο δικός μου τα ίδια έλεγε.

Κατάλαβα αγορομάνα και εσυ και εγω,.....δεν εμεθα ακόμα, αν και εκανα αυχενικη, μου ειπε, αλλά τα σιγουρα τωρα στις 10 μαρτιου που θα ξαναπάω, βρε γερα να ειναι και .......

θα ειναι και κοντα τα μικρα μας, εμεις ΠΗΤ 19.8. , ε θα παμε κανα 2με3 εβδομαδες νωριτερα, οποτε αρχες αυγουστου.

Θα περιμενω νέα σου, οκ?μη ξεχάσεις, ελέγχω κάθε μέρα το φορουμ!!! :twisted:

χεχεχεχεχεχε....

Υ.Γ. μενουμε και μακρια να πιναμε και εναν καφε :-(

τα λεμε :-D