Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμεις εχουμε κριση και οι Αραβες τα σκορπανε

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εκει δεν εχουν 300 να τα τρωνε!!!! κ επισεις δεν εχουν φορους πως ακουγετε αυτο??? επισεις εχουν πετρελαιο....γιατι λοιπον να μην τα χαλανε εστω κ με αυτο το τροπο....αν κ δεν θα με χαλαγε να εδινε ενα ματσακι κ εδω σεμας:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Είπαμε: άλλο ο εμίρης και άλλο ο κακομοίρης :D

http://www.thepalm.ae/

Και το ξαναλέμε για να μην το ξεχνάμε:lol::lol::lol::lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

τελικά βυθίζεται κυριολεκτικά η "γη" ή όχι? (απλά δεν βρίσκουν αγοραστες?)

Όταν το άκουσα ειλικρινά σκέφτηκα εσένα :D:D:D

Σου είπα αυτό το λέει μπάζωμα του κερατά ένας φίλος μου...........μόνο τόσα καζανάκια που πάνε να σκεφτείς:lol::lol::lol::lol::lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Σου είπα αυτό το λέει μπάζωμα του κερατά ένας φίλος μου...........μόνο τόσα καζανάκια που πάνε να σκεφτείς:lol::lol::lol::lol::lol:

άσε δεν θέλω να σκεφτώ :D

Πάντως όταν είδα το βιντεάκι θυμήθηκα κάτι που έλεγε ένας δικός μου φίλος για το dubai. είναι λίιιιγο ρατσιστικό βεβαια, δεν επιμένω να σας το πω (εκτός και αν με πιέσετε...please)

Διαφημίσεις

Για ρατσισμό έχει ανοιχτεί κάτι παραδίπλα...τράβα εκεί:-D (για πες)

Λοιπόν το λέω αφού δεν κρατιέμαι :D

Αν ποτέ πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας στο dubai δεν θα πάθουν τίποτα. Θα τον σταματήσουν τα πόδια των .... (κοριτσιών κάποιας εθνικότητας τέλος πάντων)

με γεια τους με χαρα τους. Ο αδελφος μου ζει στο Ντουμπαι και οταν ηρθε τα χριστουγεννα για διακοπες του φανηκε εξωφρενικη η τιμη της βενζινης. Εκει ειναι πιο φθηνη απο το νερο... Βεβαια το νερο εκει κοστιζει... στη μεση της ερημου...

Εμενα αυτο που με σοκαρισε ηταν αυτο εδω http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12246979

μα να τους παιρνουν τα διαβατηρια και να τους αναγκαζουν να δουλευουν τζαμπα; Ετσι χτιζουν αυτοι παλατια, με σκλαβους; Να τα βρασω!

Διαφημίσεις

μα να τους παιρνουν τα διαβατηρια και να τους αναγκαζουν να δουλευουν τζαμπα; Ετσι χτιζουν αυτοι παλατια, με σκλαβους; Να τα βρασω!

Αυτό ισχύει για όλους το ξένους υπήκοους στο Dubai. Κάτι φίλοι μου που δουλεύουν εκεί, έχουν δώσει τα διαβατήριά τους στον εργοδότη τους.

Είτε σε γραφείο δουλεύεις, είτε σε εργοτάξιο, έτσι (νομίζω) πάει εκεί πέρα.

Ο αδελφος μου παντως το εχει ο ιδιος το διαβατηριο του. Γιατι να το δωσει;

Αυτους τους κακομοιρους τους πηραν απο την Ινδια, το Μπαγκλαντες, το Πακισταν, τους ειπαν ταχα θα τους δωσουν δουλεια με αξιοπρεπεις μισθους, κι οταν εφτασαν εκει τους εδωσαν ξεροκομματα (ή και τιποτα) και τους κραταν με το ζορι!

Ο αδελφος μου παντως το εχει ο ιδιος το διαβατηριο του. Γιατι να το δωσει;

Αυτους τους κακομοιρους τους πηραν απο την Ινδια, το Μπαγκλαντες, το Πακισταν, τους ειπαν ταχα θα τους δωσουν δουλεια με αξιοπρεπεις μισθους, κι οταν εφτασαν εκει τους εδωσαν ξεροκομματα (ή και τιποτα) και τους κραταν με το ζορι!

Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται παρόμοια πράγματα όπως στο Ντουμπάι... μετανάστες μαζεύουν φράουλες και ζουν σαν τα ζώα σε τρώγλες, κοπελες που τους τάζουν δουλειές και τελικά τις εκδίδουν και πόσα ακόμα. Τελικά σάπιοι που εκμεταλλεύονται τον πόνο άλλων ανθρώπων υπάρχουν παντού. Και για αυτές τις καταστάσεις δεν φταίνε οι μετανάστες

Το είχα δει κι εγώ το βιντεάκι το καλοκαίρι. Μωρέ αυτός τα έχει και τα σκορπάει. Εδώ εμείς δεν τα είχαμε και τα σκορπούσαμε. Παίρναμε δανεικά τα οποία δεν μπορούσαμε να αποπληρώσουμε για να μπορούμε να σκορπάμε αριστερά και δεξιά σε άσκοπα έξοδα.

Πάντως δε μπορείτε να πείτε, τυχερή η τραγουδίστρια κι όσοι βρέθηκαν κοντά στα πρώτα τραπέζια.

1457745k8p286od3g.gif

με γεια τους με χαρα τους. Ο αδελφος μου ζει στο Ντουμπαι και οταν ηρθε τα χριστουγεννα για διακοπες του φανηκε εξωφρενικη η τιμη της βενζινης. Εκει ειναι πιο φθηνη απο το νερο... Βεβαια το νερο εκει κοστιζει... στη μεση της ερημου...

Εμενα αυτο που με σοκαρισε ηταν αυτο εδω http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-12246979

Να αναφέρω την τιμή της βενζίνης έτσι για την ιστορία σε παρόμοιο γειτονικό κράτος του Ντουμπάι, στη Σαουδική Αραβία, είναι 0.06 λεπτά του ευρώ το λίτρο. Το ξαναλέω ολογράφως: μηδέν κόμμα μηδέν έξι λεπτά του ευρώ το λίτρο. Πώς να μη χαρείς όταν βάζεις βενζίνη. Ο άντρας μου γέμιζε το ντεπόζιτο με 2 ευρώ και του έδιναν 2 μεγάλα κουτιά χαρτομάντηλα αυτ/του δώρο.

1457745k8p286od3g.gif

Αυτό ισχύει για όλους το ξένους υπήκοους στο Dubai. Κάτι φίλοι μου που δουλεύουν εκεί, έχουν δώσει τα διαβατήριά τους στον εργοδότη τους.

Είτε σε γραφείο δουλεύεις, είτε σε εργοτάξιο, έτσι (νομίζω) πάει εκεί πέρα.

Θα σας εξηγήσω εγώ πώς γίνεται. Όποιος είναι μετανάστης και πάει μόνος του να βρει δουλειά, χωρίς πρόσκληση από κάποια εταιρεία, ή σχολείο, ή προξενείο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να υπόκειται σε κάποιο σπόνσορα. Ο σπόνσορας είναι υπεύθυνος γι' αυτόν, ως προς τη διαμονή και διατροφή του και φυσικά ως προς την εργασία του. Αν παρανομήσει ο μετανάστης θα λογοδοτήσει και ο σπόνσοράς του.

Το διαβατήριο το κρατάει ο σπόνσορας. Τώρα ο μετανάστης είναι στα χέρια του. Θα βγάλει οπωσδήποτε άδεια παραμονής (ικάμα) και θα κινείται με αυτή. Έχουν υπάρξει πάρα πολλές περιπτώσεις εκμετάλλευσης. Δουλεύει αρκετό διάστημα ο κάθε φτωχός και χωρίς να πληρώνεται, παρά μόνο με φαγητό. Δημιουργεί ένα τεχνητό σκηνικό ο σπόνσορας και η αστυνομία πιάνει τον μετανάστη και τον απελαύνει. Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά για τον εργοδότη-σπόνσορα.

1457745k8p286od3g.gif

Με βλέπω μετανάστρια στο Dubai.....

Μωρέ και τούμπες θα κάνω πάνω στη πίστα, άμα είναι να με ραίνουν με χαρτονομίσματα!

Μωρέ μαγκιά τους..... Δε μας τα χρωστάνε, δικά τους είναι και τα κάνουν και πετσετάκια άμα θέλουν στη τελική....

iyuNp3.png4hNCp3.png