Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καροτσακι για βολτες σε παρκα

Recommended Posts

γεια σας μητερες και μελλοντικες μητερες.

Ειμαι 6 μηνων εγκυος και εχω αρχισει να ψαχνω για καροτσακι για την μπεμπα μου τωρα στις εκπτωσεις μπας και βρω καποιο σε καλυτερη τιμη.

Ειχα καταληξει με τον αντρα μου στο ped perego το pilko 3 αλλα μου ειπανε οτι ειναι γενικα ενα δυσκινητο καροτσακι οταν το πηγαινεις σε ανωμαλο εδαφος.

Εχω δυο σκυλια και καθημερικα παω βολτα σε ενα δασακι διπλα στο σπιτι μου οπου ειναι κυριως χωματοδρομος.

μου ειπανε για τα καροτσακια της quinny αλλα ειναι πανακριβα..ολα πανω απο 550 ευρω. το πιο οικονομικο που εχω βρει προς το παρων ειναι τo high trek αλλα ειναι απο 6 μηνων απ οτι διαβασα.

εχει καμια μητερα να μου προτεινει κανενα καροτσακι δοκιμασμενο στα παρκα?

ευχαριστω πολυ :D

Διαφημίσεις

Εμείς πήραμε πέρυσι από e-bay ένα καροτσάκι με τρεις μεγάλες ρόδες, που φουσκώνουν, σαν του ποδηλάτου. Μοιάζει με αυτό :

http://cgi.ebay.co.uk/MAMAKIDDIES-3-WHEELER-PUSHCHAIR-BUGGY-STROLLER-JOGGER-/130473766513?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1e60d7ae71#ht_8416wt_1673

Το είχαμε πάρει λιγότερο από 250 ευρώ. Οι μεγάλες ρόδες είναι πολύ βολικιές για ανώμαλο δρόμο, όπως είναι δύσχρηστες στο βάλε-βγάλε από το αυτοκίνητο.

http://www.juniornet.gr/index.php?target=products&product_id=29799

αυτό το μοντέλο είναι πιο οικονομικό...

έχει δίκιο όμως η mariori,κοίτα και το βάλε βγάλε από το αυτοκίνητο...

το pilko είναι όντως δυσκίνητο,η πλάτη του καθίσματος δεν ανεβαίνει πολύ, για αργότερα να κάθεται το παιδάκι και να βλέπει.

εγώ έχω το quinny buzz!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας. Σημερα το απογευμα θα παω ξανα με τον αντρα μου να ριξουμε μια ματια. to quinny speedi οντως φαινετε ενδιαφερον και η τιμη του εντος των οριων μας. ελπιζω να το εχουν εκει που θα παμε αποψε να το δουμε και απο κοντα. ελπιζω επισης να μπορει να χρησιμοποιηθει απο βρεφος γιατι εχω σκοπο μολις 40αρισω να αρχισω να το βγαζω εξω βολτα στο δασακι.

:P