Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ Θ. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ?

Recommended Posts

Έχω ακούσει καλά λόγια και σκέφτομαι ν'αρχίσω κάποιους φυσικούς κύκλους - μια που έχω αποκλείσει τις ορμόνες για δικούς μου λόγους. Έχει κάποια κοπέλα εμπειρία με το συγκεκριμένο γιατρό; Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Αν δεν θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά στο Forum, ή για κάποιο λόγο απαγορεύεται από τους administrators, θα το εκτιμούσα να μου στέλνατε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ.

dinami, καλημέρα. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά εκεί έμεινε έγκυος σε φυσικό κύκλο μια γνωστή μου με ενδομητρίωση(μου τον σύστησε κιόλας αλλά τελικά δεν πήγα για άλλους λόγους) καθώς και μια φίλη αυτής της γνωστής μου (κι αυτή με τον ίδιο τρόπο).

NnQYp3.png

Μήπως γνωρίζεις αν έμειναν με πολλούς φυσικούς ή με έναν; θέλω να πω, μάζεψαν αρκετά ωάρια για κάποιους μήνες ή με την πρώτη;

Διαφημίσεις

καλησπερα εχω κανει 2 εξωσωματικεσ στον συνεργατη του κανακα νικολαο.αλλα ξερω το μαντζαβινο πολυ καλα ειναι παρα πολυ καλοσ και σαν ανθρωποσ και σαν επιστημονασ.αν θεσ να με ρωτησεισ κατι η ανοιχτα η με πμ.καλη επιτυχια.αφησε εγκυο με εξωσωματικη μια φιλη μου 40αρα με πολλα προβληματα

Έχω ακούσει καλά λόγια και σκέφτομαι ν'αρχίσω κάποιους φυσικούς κύκλους - μια που έχω αποκλείσει τις ορμόνες για δικούς μου λόγους.

Ti ennoeis dinami? Ginetai k xoris ormones, ontos? Auto einai poli euxaristo! THa ithela k ego kapoies plirofories pano se auto, opoia kopela kserei. :D

Διαφημίσεις

Γίνεται... απλά χρειάζεται στενή παρακολούθηση για να μη χάσεις την ωορρηξία που στην περίπτωση της εξωσωματικής με ορμόνες είναι πιο εύκολο να "ελεγχθεί". Παρ'όλα αυτά, προτιμώ αυτή τη μέθοδο επειδή κάνω χρόνια Ομοιοπαθητική και αρνούμαι να υποβληθώ σε τόσες ορμόνες όσες απαιτεί η κλασική ομοιοπαθητική.

Έχεις λιγότερες πιθανότητες πάντως γιατί σου παίρνουν το ένα ωάριο που παράγεις κανονικά και το γονιμοποιουν με το σπέρμα του άντρα σου όπως ακριβώς και στην κλασική εξωσωματική, απλά δεν "μαστιγώνεις" τις ωοθήκες σου να παράγουν πολλά ωάρια..

Καλησπέρα,

με τον κ. Μαντζαβίνο οταν ήταν στην EUROMEDICA το 2007 κάναμε την δευτερη μας προσπάθεια (πρώτη μαζί του) και μας χαρισε τον γιοκα μας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα όχι γιατι ήταν επιτυχημενη η προσπαθεια μας αλλά για τον επαγγελματισμό του, ακομη και αν ειχε αποτύχει η εξωσωματική δεν θα τον αλλαζα.

Και ο συνεργατης του ο κ. Κανακας ήταν άψογος στην συνεργασία.

Στην διαθεση σου αν χρειαζεσαι επιπλεον πληροφορίες.

Καλη επιτυχία!

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.. τον συνάντησα και μου φάνηκε πολύ συμπαθητικός. Θα προχωρήσουμε σύντομα σε εξωσωματική σε φυσικό και θα σας πω. Είμαι σίγουρη ότι κάθε γιατρός έχει και επιτυχίες και αποτυχίες δεν περιμένω να βρω γιατρό με 100% επιτυχίες. Πιο πολύ με ενδιαφέρει μια γενική ιδέα - μερικές φορές είναι κραυγαλέες οι περιπτώσεις που πρέπει να αποφεύγεις και βοηθάει αν κάποιος έχει προηγούμενη εμπειρία - και φυσικά η δική μου άποψη που πάντα υπολογίζω καθώς τ0 50% είναι η χημεία που έχει ο ασθενής με το γιατρό του... Χαίρομαι που οι περισσότεροι έχετε καλά να πείτε. Έχω αντιληφθεί ότι δυστυχώς μερικές φορές υπάρχουν "υποκινούμενα" μηνύματα από μεγάλα κέντρα εξωσωματικής, όμως όλα τα δικά σας φαίνονται γνήσια... ευχηθείτε μου καλή επιτυχία γιατί 2 χρόνια τώρα ταλαιπωρούμαι αρκετά. Παρομοίως βέβαια και σε όποια άλλη κοπέλα προσπαθεί, καλή τύχη!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

kalispera koritsia!!!!!!!!!!

kali epituxia euxomai katarxin se oles!!!egw ta katafera epeita apo 5 apotyximenes prospatheies!!! eimai twra stin 10 ebdomada!!!

apla epeidi kserw poso lepto einai ayto to thema, kai tha ithela na profilaksw kai alles gynaikes apo to na to valoun katw, tis prohgoumenes fores kai ola ayta ta xronia ekana adika prospathiees, gt o giatros mou mou eixe pei oti allou itan to provlima me apotelesma na min menw egyos.

Afou efyga apo ton Vergeti ola pigan kat eyxin!!

exw gia giatro enan iperoxo anthrwpo pou mou edwse mia teleiws diaforetiki therapeia!!!!!!!!

eyxomai kai pali oti kalytero!!!

Συγχαρητήρια!! Έμεινες φυσικά μετά από 5 προσπάθειες εξωσωματικής εννοείς; Δεν κατάλαβα καλά, γι'αυτό ρωτάω... Υπήρχε κάποιο θέμα που θεραπεύτηκε τελικά στο σωστό γιατρό; Τι αν επιτρέπεται (και θέλεις να πεις βέβαια..)

Είναι και δικός μου γιατρός και τώρα ετοιμαζόμαστε για την δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής με κατεψυγμένα μαζί. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και γιατρός και σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά μαζί του. Και προσπαθεί να μην σε επιβαρύνει με πολλές ορμόνες αν δεν πρέπει.

uUIep2.png

ναι ετσι μου φαίνεται κι εμένα. Εγώ πήγα σήμερα για την ωοληψία και αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά μέσα στην εβδομάδα. Άντε να δούμε! fingers crossed...

Σου εύχομαι τα καλύτερα. Και εμένα με είδε και τώρα περιμένω να αδιαθετήσω για να ξεκινήσουμε την διαδικασία. Να μας πάνε όλα καλά με τα καλύτερα αποτελέσματα για όλες μας.

uUIep2.png

Ναι πήγαμε σήμερα. Όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Έχω ξαπλώσει και κλωσσάω το αυγό μου. Για δυο μέρες θα είμαι αρκετά προσεκτική,από εκεί και πέρα, ο γιατρός μου είπε χαλαρά να μετακινούμαι χωρίς υπερβολές (έντονη γυμναστική, βάρη, κλπ.) Είμαι πολύ αισιόδοξη! Ελπίζω να πάνε καλά όλα μέχρι τέλους. Σε 15 μέρες το τεστ εγκυμοσύνης... Εσύ; Πήγες; ή έχεις κάποιες μέρες ακόμα;

Μπράβο dinami όλα καλά να πάνε. Ξεκούραση και πάλι ξεκούραση. Πόσα βάλατε; Εγώ περιμένω ακόμα θέλω να πιστέυω ότι μέχρι τις 10 θα αδιαθετήσω! Είναι και ο φλεβάρης που με μπερδεύει!!! :) Μάλλον όταν εσύ θα κάνεις την χοριακή σου εγώ θα ξεκινάω!!!! :) Καλά αποτελέσματα να έχεις κοπέλα μου η σκέψη μου θα είναι μαζί σου!

uUIep2.png

Μariren μου σ'ευχαριστώ.

Στο φυσικό κύκλο βάζεις μόνο ένα, το δικό σου, αυτό που σου δίνει η φύση δηλαδή αφού δεν παίρνεις φάρμακα για να κάνεις παραπάνω. Εγώ αν θυμάσαι, ακολούθησα αυτή τη μέθοδο... Τώρα είμαι στην 3η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Σήμερα, βγήκα για πρώτη μέρα μέχρι το σούπερ μάρκετ όπου απλά έδειχνα στον καλό μου τι να πάρει και βόλταρα άνετη αφού τα κουβάλησε όλα μόνος του ο γλυκούλης! Ευτυχώς έχω και τη μαμά μου να βοηθάει στη μαγειρική, οπότε είμαι βασίλισσα.. χα χα. Κάνω μόνο θετικές σκέψεις και προσευχές. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να πάω για τη χοριακή. Και σε'σένα εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Σε ευχαριστώ πολύ dinami και εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω την διαδικασία και μετράω συνέχεια τις μέρες!!! Πιστέυω ώς το τέλος της βδομάδας να ξεκινήσω! Θα περιμένω τα νέα σου.

uUIep2.png