Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Frisolac digest pro εχει δοκιμασει κανεις??

Recommended Posts

Ο μικρουλης μου ειναι 3 μηνων και εχουμε προβλημα δυσκοιλιότητας κανει μια φορα κακα την μερα και ζορίζεται πολυ.

Ετρωγε frisolac και οταν αρχισε να εχει αυτο το προβλημα προσθέσαμε σε καθε γευμα και μια μεζουρα frisolac comfort μετα 2 μεζουρες αλλα δεν ειδαμε σοβαρη διαφορα.

Η παιδίατρος μας ειπε να δοκιμασουμε το frisolac digest pro το εχει δοκιμασει καμια σας τι γαλα ειναι? είναι καλο? δεν βρισκω τιποτα στο ιnternet που ψαχνω για αυτο το γαλα...

Διαφημίσεις

Εμείς που επίσης έχουμε το ίδιο πρόβλημα, και ζορίζεται όλη μέρα πάρα πολύ, πίνουμε το almiron confort 1 για δυσκοιλιότητα, που ενω είδαμε διαφορά (βγαίνουν πολύ νερουλά σαν διάροια 1 φορά την ημερα), αλλά ζορίζεται πολύ όμως. Συνέχεια αέρια έχει και σφίγγεται.

Διαφημίσεις

• 1 month later...
ααααααα οκ!

ρε κοριτσια το κοριτσακι μου ειναι 3 εβδομαδων και σφιγγεται σχεδον ολη μερα κοψαμε τον θηλασμο και πινει ξενο γαλα αλλα κανει κενωση 1 φορα την ημερα να δοκιμασω καποιο αλλο γαλα? θα ηρεμησει καθολου μεγαλωνοντας?

εμενα η παιδιατρος στο ένα μωρι μου, μου έδωσε frisolac AC που λέει είναι για κολικούς (μας έχουν πιασει δυστυχως) και αλλεργία και κάνει κακακια μία φορα την ημερα αλλα σαν διαροια,τωρα ελπίζω να είναι φυσιολογικό γιατι πριν έκανε 2 φορες την ημερα αλλα με πολύ δυσκολία και ζοριζόταν συνέχεια το μικρό μου...

YiMXp3.png

ρανια με προλαβες το εγραψα λαθος frezylac pro digest ειναι το γαλα που μου ειπε η παιδιατρος ξερει καμια σας κατι για αυτο?

ειναι βιολογικο γαλα της frezyderm.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

και η μικρη μου εχει δυσκοιλιοτητα δυσκολια πεψης πειναγε συνεχως και πολυ ανυσηχει με το ναν1 και αλμιρον και μας εδωσε το frezylac pro digest βιολογικο που βοηθαει στην πεψη δυσκοιλιοτητα και κολικους.το πηραμε σημερα μεχρι στιγμης ολα καλα και μακαρι γιατι ταλαιπωρεθηκε πολυ!

• 9 months later...
ειναι βιολογικο γαλα της frezyderm.

καλησπερα εχω κ εγω ενα μωρακι 40ημερων κ αντιμετωπιζουμε προβλημα με τους κολοικους.ο παιδιατρος μας συστησε το frezylac pro digest αλλα μπορουμε να το προμηθευτουμε μονο με παραγγελια.Δεν ξερω βεβαια πως μπορω να παρω δειγματα για να δοκιμασω.μηπως ξερει καμια σας?

:?:

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 4 months later...

Το frezylac pro digest μου το σύστησε ο παιδίατρος λόγω δυσκοιλιότητας του μικρού όταν ήταν 1,5 μηνών. Το παράγγειλα μέσω internet γιατί στο φαρμακείο της γειτονιάς δεν υπήρχε. 'Επρεπε να το παραγγείλεις για να το φέρουν και ήταν πιο ακριβό από το internet.

Από τότε δεν το αλλάζω!!! Δεν ξέρω τι σημαίνουν κολικοί και τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα το παιδί ανακουφίζεται χωρίς να πονάει.

Τα 600gr κάνουν 19? περίπου (στο φαρμακείο το έχω βρει και 27?!!!)