Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΘΕΡΜΗ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και καλή χρονιά να έχουμε, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι, επιστρέφω στην δουλειά σε ένα μήνα και πρέπει να βρω βρεφονηπιακό σταθμό για το μωρό μιας που οι γονείς μας μένουν μακριά. Απο το forum διαβαζω οτι προτείνετε ανατολικά το μπλε μπαλονι, το πολυχρωμο, την χιονατη, την παιδικη μελωδία, τη λιμνη των κυκνων και το european baby school. Η ερώτηση μου είναι: ποιος απο αυτους εχει ειδικο βρεφικο τμημα οπου τα μωρακια ειναι χωριστα απο τα μεγαλυτερα παιδακια, και αν ακολουθειται το προγραμμα του σπιτιου με το φαγητο? ο δικος μου ειναι πολυ δυσκολος με το φαι του και αδυνατουλης σε σημειο να τρωμε μια κρεμα μιαμιση ωρα οποτε φοβαμαι οτι λογω των πολλων παιδιων και τις ελλειψης χρονου κανενας δεν θα κατσει να ασχοληθει μια ωρα με τον δικο μου... υπαρχει βρεφικο τμημα απο 7- 17? και με τα αρρωστα μωρακια τι γινεται?

Σας ευχαριστω προκαταβολικά

3w4xp2.png

Διαφημίσεις

δεν γνωριζω λεπτομερειες για ολους τους παιδικους, επισκευφτηκα το μπλε μπαλονι και την παιδικη μελωδια και μου αρεσαν και οι 2. ισως η παιδικη μελωδια περισσοτερο!!! εχει καινουριους χωρους, μεγαλους, αλλα αν δεν τους δεις εσυ ως μαμα απο κοντα, οτι και να σου πουμε εμεις ειναι περιττο!! χωριστους χωρους ειχαν και οι 2 σταθμοι.το european baby school δεν μου αρεσε προσωπικα.

3OaPp3.png CNKep3.png

εμείς πάμε ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ και το συστήνω, καλό θα ήταν να αρχίσεις τις επισκέψεις γιατί δεν έχουν όλοι οι σταθμοί θέσεις, μη βρεθείς προ εκπλήξεως..

επίσης το Πολύχρωμο πληροί τις προδιαγραφές που θέτεις (όσο αφορά το φαγητό γίνεται προσπάθεια, ξεχωριστό τμήμα για τα μικρά έως 2 αν δεν κάνω λάθος, αληθινό ενδιαφέρον από τις παιδαγωγούς...) τα άρρωστα παιδάκια πάνε σπίτι (ειδοποιούνται οι γονείς να τα παραλάβουν αν είναι δυνατό εντός μισαώρου)

Διαφημίσεις

παιδικη μελωδια!!!! ειναι ολα τα λεφτα !!!!! στελνω τον γιο μου και ειναι καταπληκτικος!!! πρωτη φορα εχω δει σταθμο με τετοια ενημερωση στους γονεις και με τοσες πολλες δραστηριοτητες !!!! ειναι πολυ καλος το συνηστω ανεπιφυλακτα !!! αν θες και αλλες πληροφοριες μπορω να σε ενημερωσω !!!:P

• 1 month later...