Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόταση για βαφτιση δίπλα στη θάλασσα!

koritsaki9200

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα τις προτάσεις σας και τη βοήθειά σας!

Έχω ένα αγοράκι 8 μηνών, και σκεφτόμαστε να το βαφτίσουμε Μάιο ή Ιούνιο. Θα ήθελα να βρω ένα εκκλησσάκι κοντά στη θάλασσα αν είναι δυνατόν & μετά να κάνω ένα μικρό τραπέζι σε περίπου 50 άτομα.

Αν είναι δυνατόν να βρω εκκλησία που επιτρέπει catering στον προάυλιο χώρο θα ήταν ωραία πιστεύω. Απ' την άλλη θα ήθελα να κοιτάξω και για κάποιο οικονομικό χώρο κοντά στην εκκλησία (αν έχει και θέα θάλασσα ακόμη καλύτερα). Δεν προσανατολίζομαι σε ταβέρνα, θα ήθελα κάτι πιο chic!

Εμπειρίες & προτάσεις ευπρόσδεκτες! Μια άλλη εναλλακτική θα ήταν η Αγία Δύναμις στα Σπάτα, παρόλα αυτά δε γνωρίζω αν επιτρέπουν catering απ' έξω, και επίσης το "γι' αλλού" που βρίσκεται δίπλα, αν έχει οικονομικές τιμές!

Sorry για το μεγάλο post! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Δες και τον Αγ.Ιωάννη Πρόδρομο που είναι στην Αρτέμιδα, 10λεπτά από την Αγ.Δύναμη (η οποία όταν είχα ρωτήσει εγώ επέτρεπε μόνο γλυκό στο πραύλιο). Είναι πάνω σε λόφο, έχει φοβερή θέα, πολύ συμπαθητικό παπά και επιτρέπει το catering. Αλλά η βάφτιση γίνεται στον εξωτερικό χώρο, κάτω από την πέργκολα, οπότε καλύτερα Ιούνιο για να έχει ζεστάνει λίγο ο καιρός.

Αλλιώς υπάρχει η Αγ.Κυριακή στο Μαραθώνα, πάνω στη θάλασσα, που επίσης νομίζω επιτρέπει το catering αλλά αλλιώς υπάρχουν πολλά ταβερνάκια εκεί κοντά.

Επίσης πολύ όμορφη η Αγ.Μαρίνα στο Πόρτο Ράφτη.

H Αγία Μαρίνα στο Αυλάκι είναι πράγματι πολύ ωραία ιδέα

Δες photo

http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/11020260.jpg

Τριγύρω υπάρχουν πολλά μαγαζιά για όλα τα γούστα για να επιλέξεις

Απο προσωπική γνώμη το μαγαζι Πυρόπετρα έχει πολύ νόστιμη κουζίνα αλλα για κάτι πιο chic απο άποψη περιβαλλόντος υπάρχει στο Λιμάνι Μεσογαίας ένα ωραίο Ιταλικο εστιατόριο με θέα την θάλασσα (δεν το εχω δοκιμάσει) και απο ότι μου έχουν πει υπάρχει και ενας άλλος χώρος για δεξιώσεις το Porto Marina....

Στα συν +

Η όμορφη θέα

Εύκολη σχετικα πρόσβαση μέσω Αττικής Οδού

Στα μείον-

Κάποια Σαββατοκύριακα γίνεται της κολάσεως απο κόσμο και το πάρκινγκ θα ειναι δύσκολο αρα καλύτερα ημερες μαζίκης εξόδου (π.χ. Αγίου Πνευματος) να μην συμπέσουν με την μέρα της βάπτισης

καλή επιτυχία στο ψάξιμο

Σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

nitsa_ge τον Αγιο Ιωάννη τον ξέρω, και θα πάρω την να ρωτήσω για το catering! Κάποια στιγμή θα περάσω και από την Αγία Κυριακή να δω πως είναι ο χώρος!

nefelli η εκκλησία στη φωτό είναι τέλεια!!! Θα περάσω κι από κει κάποια στιγμή, να δω και τα μαγαζιά που μου προτίνεις!!

Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!!!