Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πληροφοριες για γιατρους και κεντρα ivf

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ IVF. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΪΝΑ, ΜΑΣΤΡΟΜΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΧΟ, ΣΑΡΡΗ;;;;;

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Ψηφίζω ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΝΕΣΗ και Κο. Μαστρομηνά ... ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!!

Κατ' αρχήν αυτός και οι συνεργάτες του είναι σπουδαίοι επιστήμονες !!!!

Είναι επίσης όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι !!!!

Σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο με αισθήματα και όχι σαν μία τσέπη με λεφτά. Για να σας δώσω να καταλάβετε, αρχίζεις όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής, φτάνεις στα τελευταία στάδια και μετά πληρώνεις. Θα μπορούσαν κάλιστα να τα τσεπώσουν από την αρχή ... όμως δεν το κάνουν... και με αυτή την απλή κίνηση δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας και εμπιστοσύνης.

Το κέντρο λειτουργεί με φοβερή οργάνωση ...και όλα αυτά μαζί (συν τόσα άλλα πλεοεκτήματα) κάνουν την όλη διαδικασία να μοιάζει παιχνιδάκι !!!

Μιλάω εξ' ιδίας πείρας !!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Ψηφίζω ΕΜΒΡΥΟΓΕΝΝΕΣΗ και Κο. Μαστρομηνά ... ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!!!

Κατ' αρχήν αυτός και οι συνεργάτες του είναι σπουδαίοι επιστήμονες !!!!

Είναι επίσης όλοι τους εξαιρετικοί άνθρωποι !!!!

Σε αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο με αισθήματα και όχι σαν μία τσέπη με λεφτά. Για να σας δώσω να καταλάβετε, αρχίζεις όλη τη διαδικασία της εξωσωματικής, φτάνεις στα τελευταία στάδια και μετά πληρώνεις. Θα μπορούσαν κάλιστα να τα τσεπώσουν από την αρχή ... όμως δεν το κάνουν... και με αυτή την απλή κίνηση δημιουργούν ένα κλίμα οικειότητας και εμπιστοσύνης.

Το κέντρο λειτουργεί με φοβερή οργάνωση ...και όλα αυτά μαζί (συν τόσα άλλα πλεοεκτήματα) κάνουν την όλη διαδικασία να μοιάζει παιχνιδάκι !!!

Μιλάω εξ' ιδίας πείρας !!!

Συμφωνώ απόλυτα :):)

Qep5p3.pngrWtbp3.png

Διαφημίσεις

Ενα μονο θα σε συμβουλευσω...οποιον και να διαλεξεις, να ειναι αυτος που θα μπορεις ΑΝΑ ΠΑΣΑ στιγμη να τον ενοχλεις στο κινητο του και να σου απαντα!!

Προσοχη οχι με τους βοηθους του, οχι με τις γραμματεες του με τον ιδιο μονο. Αυτος να σου κανει τους υπερηχους, αυτος να σου δινει τις δοσεις, αυτος να κανει την ωοληψια και την μεταφορα. Ειναι πολυ σημαντικο, προσεξε το πολυ αυτο.

Οταν θα τους συναντησεις, ρωτησε τους και εξασφαλισε το.

:)

• 2 years later...

ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ή ΠΑΡΑΣΧΟΣ;;;

ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ 4η ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΗΛ. ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ (ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ & ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΑΒΓΑ) ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ;;;

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΝ 9η & ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΡΙΔΥΜΑ

Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 20 ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ

ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 30 ΚΙΛΑ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΣΤΗ 1η ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ 25 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ;;; (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ)

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

• 4 weeks later...

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

επειτα απο μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχα με τον προηγουμενο γυναικολογο μου, εκανα πολυ καιρο να παρω την αποφαση να ξαναεπισκευτω καποιον γυναικολογο. μια συναδελφος μου προτεινε τον κ. Βεργετη. Σας παρακαλω αν εχει καποιος να μου πει συστασεις για τον γιατρο θα το εκτιμουσα πολυ!!

• 2 weeks later...

ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΩ Κ ΓΩ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΑΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΙΑ.Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ 2 ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ...

• 4 weeks later...