Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καταστηματα για μωρακια στον Πειραια

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Τα μονα μαγαζια που ξερω στον Πειραια ειναι τα Prenatal Mothercare.Επειδη η προσβαση απ το Πορτοχελι στον Πειραια ειναι πιο ευκολη απ την Αθηνα και θελω να κανω καποια ψωνια μηπως υπαρχει καποιο αλλο?Εκτος απ τα Jumbo που ξερω και αυτα φυσικα!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

το λητω που ειναι στην περαιως,τα benetton που εχει κ ρουχα εγκυμοσυνη ειναι στον πεζοδρομο στην Σωτηρως,ο Νοτος που ειναι πανω στην Ηρωων Πολυτεχνειου,ο Μουστακας που ειναι κοντα στο λιμανι κ ο ζαχαριας που ειναι στην Θηβων

Oντως ηταν παραλειψη δικη μου.Χρειαζομαι εκτος απο ρουχα και ενα παρκοκρεβατο καθως και ενα καρεκλακι φαγητου αφου σε λιγο καιρο θα αρχισουμε να τρωμε!!!!

για ρουχαλακια μπορεις επισης να πας κ στην zara κ στα marks & spencer που εχουν πολυ ωραια,ποιοτικα κ οικονομικα ρουχα.για κατι πιο ακριβο υπαρχει το lapin,gelato,bambineria.επισης υπαρχουν το adams,sam 1-...,mini raxevsky,grant,rammer,allοute...κλπ.σιγουρα καποια μου διαφευγουν!στα notos παντως ειναι αρκετες φιρμες συγκεντρωμενες.τωρα για καρεκλακι καλυτερα στα λητω στην πειραιως ή κ στα mothercare.αν θες καποια διευκρυνηση εδω ειμαι!

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

Διαφημίσεις

Φυσικα ευχαριστω πολυ και τη Vann για το πληθος των καταστηματων!!!!