Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΑΣΚΑ ΜΑΣΑΖ ΜΑΤΙΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα μια πληροφορια,εαν καποιος γνωριζει.

Εχω εντονους μαυρους κυκλους κατω απο τα ματια.Πιστευα και ισως ειναι ετσι πως ειναι κληρονομικοι γιατι τους εχω απο παντα,οπως και ο πατερας μου,οπως και η μικρη μου η κορη.

Φυσικα αγγορακια,πατατουλες,κρεμουλες δεν βελτιωνουν την κατασταση.

Ομως πριν αεκετο καιρο ειχα παει και ειχα κανει καθαρισμο προσωπου και η κυρια που μου τον εκανε μου εκανε μασαζ σε ολο το προσωπο και στο τριχωτο της κεφαλης και μου εβαλε και καποιες κρεμες (οι οποιες δεν πιστευω πως ειναι τοσο πια θαυματουργες) και φεγοντας οι κυκλοι ειχαν εξαφανιστει (για μια μερα δυστυχως).

Οποτε υπεθεσα πως οφειλοταν στο μασαζ,οτι αιματωθηκε η περιοχη καλα και εξαφανιστηκαν.

Εψαξα στο u tube για τεχνικες μασαζ (χειρονακτικες),οι οποιες παλι δεν κανουν τιποτε,προφανως επειδη κατιδεν κανω καλα.

Βρηκα μια ειδικη μασκα στο ιντερνετ,ηλεκτρικη,η οποια μοιαζει με μασκα υπνου και ειναι και αρκετα ακριβη και σκεφτηκα μηπως αυτη κανει κατι,σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο μασαζ με το χερι.

Θα ηθελα να μου πει εαν καποια κοπελα την εχει εαν κανει δουλεια η καποια αισθητικος εαν εχει να μου προτεινει κατι (ειναι μια κοπελα εδω αισθητικος,αλλα δεν θελω να την ζαλισω παραπανω,ηδη την εχω ρωτησει για καποιες κρεμες.

Αυτη την πληροφορια θα ηθελα και αν καποια στιγμη εχω κανενα φραγκακι :lol::lol::?:???:,να παω να την παρω.

Χιλια ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους!!!!:D:D:D

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

'Εχεις δοκιμάσει κάτι τζελ σε στικ με roll-on,που καθώς το εφαρμόζεις κάνει και ένα ελαφρύ μασάζ??Νομίζω έχει η Garnier κάτι τέτοια.Ή κάτι άλλες κρέμες που έχουν στην σύνθεσή τους μικροστοιχεία που δίνουν λάμψη και κάπως απαλύνουν το σκούρο χρώμα.Πάντως αν είναι κληρονομικό όπως λες,δύσκολα θα φύγει.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κοιμάσαι καλά(δύσκολο με 3 παιδιά),γιατί μάλλον αυτό είναι που σου λείπει...γι'αυτό και μειώθηκαν με το μασάζ που σου έκανε,επειδή χαλάρωσες.

Χριστινουλα μο,τιποτε δεν κανει δουλεια,μονο αυτο,δυστυχως.:-(:sad:

Ο υπνος παρολο που κανει καλο,δεν μου κανει κατι γιατι και οταν δεν ειχα τα μικρουλια μου ετσι ηταν (ενταξει,σαφως τωρα ειναι χειροτερα).

Η χαλαρωση δεν πιστευω οτι εχει και αυτη καποια σχεση,οι λογοι που εχω διαβασει οτι μπορει να οφειλονται ειναι κληρονομικοι,ελλειψη σιδηρου,οχι καλη αιματωση της περιοχης και με το μασαζ διορθωνεται η αιματωση.

(Χρονια πολλα για την γιορτη σου,εστω και λιγο αργα :-D).

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!:D

Θα σου πρότεινα να περάσεις από κάποιο κατάστημα Fresh Line.Έχουν απίστευτα προιόντα και πολύ ωραίες μάσκες για τα μάτια.Στην αρχή δεν μου γέμιζαν το μάτι,αλλά όταν δοκίμασα διάφορα,έπαθα την πλάκα μου. Μπορεί να έχουν κάτι για την περίπτωσή σου.