Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ??


Αναστασια(04/05/09)

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 20 ΜΗΝΩΝ,ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ Κ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΡΘΙΑ Κ ΕΚΛΑΙΓΕ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ,ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΣΑ Κ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΩ ΝΑ ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΡΚΕΤΑ!ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Κ ΣΑΣ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ?:confused::confused::confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


τα παιδια συνηθως για να περασει το δικο τους θα δοκιμασουν τα παντα αλλα λες οτι κανει ευκολα εμετο. μηπως να το ελεγες στον/στην παιδιατρο να σε συμβουλευσει καλητερα...?

Link to comment
Share on other sites

και η δικη μας αμα δει τα ζορια τα βγάζει και τρεχουμε μετα. Μάλιστα ένα βράδυ που ειχα κουραστε τόσο την άφησα να κλαει με την ψευδαισθηση οτι θα κοιμηθει. Τελικα έκανε εμετο, την έκανα μπάνιο, άλλαξα σεντονια, σφουγγάρισα και τι κατάλαβα? Απο τότε κάθομαι και της κραταω το χερι μέχρι να κοιμηθει. Αυτο μπορει να πάρει απο 10 λεπτά εως 1 ώρα και γίνεται 2 φορες την μέρα (δηλ μπορεί και να "χασω" 2 ώρες μια μερα για να κοιμηθει) αλλά δεν βλέπω άλλη λύση :( Σίγουρα κάποια στιγμη θα αναπολώ αυτες τις ώρες που της κρατάω το χεράκι και την κοιτάζω με μισοκλειστα μάτια (προσποιούμαι οτι κοιμάμαι) :) Υπομονή, 2 χρόνια αυτο μου διδαξε η τζουτζούκα μας

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια ευχαριστω που απαντησατε,δεν ειναι ακριβως συνεχεια παρα μονο οταν δεν εχει κοιμηθει απο πριν,για το φαγητο που το κανει ισως εμοιαξε εμενα κ γω μικρη τα ιδια εκανα επισης την εχω παρατηρησει οτι ειναι πολλα τα εξι γευματα(μαζι με 2 γευματα γαλα) για το σκαρι της κοιμαται αρκετα απο μικρη κ δεν φτανουν οι ωρες.Σε λυπαμαι αν το κανεις πολυ καιρο αυτο μου ειπε καποια κοπελα που ο γιος της εκανε το ιδιο επι σχεδον τρια χρονια οταν τον αφηνε να κοιμηθει μονος του τα εβγαζε ωσπου αποφασισε να τον αφησει να κοιμηθει ετσι,σε 3 βραδια το εκοψε κ δεν της ξαναεκανε εμετο!Δεν ξερω ομως....

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...