-
-
- 5 απαντήσεις
- 301 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 8.547 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 2.554 εμφανίσεις
-
- 40 απαντήσεις
- 15.507 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 336 εμφανίσεις
-
- 82 απαντήσεις
- 31.942 εμφανίσεις
-
Αττικό
Από sylvienn78, in Μαιευτήρια / Κλινικές
- 455 απαντήσεις
- 108.026 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 12.492 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 5.041 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.512 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 716 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 78 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από boubou29,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ. Η ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΜΟΥ Η ΝΑ ΤΙΣ "ΚΛΕΙΣΩ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΞΑΝΘΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ? ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟΛΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΛΕΟΝ? ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΓΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ? ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
-
Από larisa,Κορίτσια χρονιά πολλά και καλή χρονιά σε όλες. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να φέρει σε όλες ότι επειθυμούμε. Θέλω την βοηθειά σας σε κάτι. Ενώ έχω υδροσάλπιγγα και μου πρότειναν πρώτα να κάνω λαπαροσκόπηση και στην συνέχεια εξωσωματική, ο γιατρός που με παρακολουθεί τώρα θέλει να πάμε κατευθείαν για εξωσωματική. Ξέρω ότι η υδροσάλπιγγα έχει ένα τοξικό υγρό το οποίο μπορεί να επιρεάσει το έμβρυο και να καταλήξω σε αποβολή. Έχει τύχει σε καμία να κάνει εξωσωματική ενώ έχει υδροσάλπιγγα?
-
Από El1979,Κορίτσια τα φώτα σας!
Πρέπει να κάνω λαπαροσκόπηση για αφαίρεση υδροσάλπιγγας.
Με πήρε τηλ ο γιατρός σήμερα και είπε ότι θα το κανονίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Εκτός ότι τα έχω κάνει επάνω μου έχω και τις εξής ερωτήσεις:
1) μετά από πόσο καιρό μπορούμε να ξαναρχίσουμε προσπάθειες (δεδομένου ότι όλα πάνε καλά)?
2) επίσης παίρνουμε τίποτα χάπια μετά?
3) έχει πόνο μετά? η περίοδος αποθεραπείας είναι μεγάλη?
όσες ήταν ομοιοπαθούσες ας με φωτίσουν παρακαλώ! Σας ευχαριστώ!
-