Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βλέπω συνέχεια άσχημα όνειρα...

Recommended Posts

Δεν αντέχω άλλο.

Τα βράδια φοβάμαι πια να κοιμηθώ.

Είναι αρκετός καιρός, που βλέπω πολύ άσχημα όνειρα.

Χθες είδα οτι έχασα ένα δόντι. Διάβασα οτι είναι θάνατος δικού μου ανθρώπου. Τρέμω.

Ποτέ δεν είχαν "νοημα" το όνειρά μου. Πάντα κουταμάρες έβλεπα. Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω δει αρκετά "κακά" όνειρα και μου έχουν συμβεί άσχημα πράγματα. Τρέμω...

Δε θέλω να ξανακοιμηθώ...

Διαφημίσεις

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όχι ... Μην τα πιστεύεις τα όνειρα. Θα σου πω κάτι και αν με θεωρήσεις γραφική, αγνόησέ με: Ο άντρας μου ρώτησε στο Άγιο όρος τι σήμαιναν κάτι όνειρα που έβλεπε. Και ο πνευματικός μας εδώ και ο μοναχός εκεί είπαν το ίδιο πράγμα: Να μην δίνουμε καμία σημασία στα όνειρα. Είναι ένα τέχνασμα του εξω-από-δω να σε αποπροσανατολίσει, να σε κάνει να το σκέφτεσαι, να στενοχωριέσαι (και το κατάφερε) και να σε κατευθύνει. Συμβουλή μου: ξέχασέ το, αδιαφόρησε και προχώρα. Ακόμα και αν το ξαναδεις, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να μην επηρεάζεσαι...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Δεν αντέχω άλλο.

Χθες είδα οτι έχασα ένα δόντι. Διάβασα οτι είναι θάνατος δικού μου ανθρώπου. Τρέμω.

Ποτέ δεν είχαν "νοημα" το όνειρά μου. Πάντα κουταμάρες έβλεπα. Τον τελευταίο καιρό όμως, έχω δει αρκετά "κακά" όνειρα και μου έχουν συμβεί άσχημα πράγματα. Τρέμω...

εχεις περασει καποιο εντονο στρες η καποια δυσαρεστη κατασταση η ενοιωσες καποιο φοβο καποια στιγμη? Ειναι καθαρα ψυχολογικο..

Προσπάθησε όσο μπορείς να μην το σκέφτεσαι από την στιγμή που ξυπνάς κι έπειτα... Να μην σου χαλάει την ψυχολογία. Λέγε από μέσα σου "Καλό κι ευλογημένο να είναι", κάνε τον σταυρό σου και ξέχασέ το....

Μήπως έχεις περάσει λίγο "στριμωγμένα" τον τελευταίο καιρό και αυτή η μαυρίλα σου βγαίνει ασυνείδητα στα όνειρά σου ?????

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Ετσι ακριβώς όπως τα λέει το metaxaki κάνε την προσευχή σου και ξέχνα το.Οι φόβοι και οι ανησυχίες μας βγαίνουν στα όνειρά μας.Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να διώξεις το φόβο σου.Το μυαλό καμιά φορά παίζει άσχημα παιχνίδια.

Δήμητρα

Διαφημίσεις

Δε θα έλεγα οτι είμαι στα πεσμένα μου... Καλά είμαι ρε γμτ...

Πάντως συμφωνώ οτι με έχουν επηρεάσει αρκετά. Μου προκαλούν φόβο και πολλές φορές πανικό. Ισως εγω να τα συνδιάζω με κάποιες κακές συγκυρίες... Δεν ξέρω...

Δεν αντέχω άλλο.

Loukomamy με πρόλαβες!!!!!!!!!!! Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο κι έχω φρικάρει:!:

Έβλεπα πάντοτε όνειρα τα οποία τα ζούσα αλλά τον τελευταίο καιρό φοβάμαι απίστευτα...

Αυτές τις μέρες είδα ότι είχα μακριά μαύρα μαλλιά, το σπίτι μου άδειο εντελώς, τη γιαγιά μου που έχει πεθάνει πριν 11χρόνια και πολλά ακόμη...

Χθες ήρθε η μαμά μου από το σπίτι μας και το κουβεντιάζαμε. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει. Διάβασα και τα ζώδια που λένε ότι φέτος θα χωρίσω (και το δικό μου και του συζύγου). Άσε ... άσε ...

Τώρα θα με βρίσεις που επειδεινώνω την κατάσταση αλλά είμαστε στην ίδια φάση. Α α α είδα ότι θα γίνει και σεισμός:roll:

Δεν ξέρω... νιώθω ότι τρελαίνομαι... Δε μπορώ να πω ότι έχω κπ ιδιαίτερο πρόβλημα στη ζωή μου..

Απλά αγχώνομαι περισσότερο από ότι πρέπει για πολλά. Για τα παιδιά, κυρίως, και μου έχουν δημιουργηθεί τελευταία πολλές πολλές ανασφάλειες... Με τη δουλειά, φοβάμαι ότι θα χωρίσω, φοβάμαι μη μείνω χωρίς λεφτά, φοβάμαι τι θα γίνει όταν πάει ο μικρός σχολείο... Δεν μπορώ να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη!

Τώρα μπορείτε να με βρίσετε!!!!!!!! Sorry που επεμβαίνω στο θέμα σου παραθέτωντας το πρόβλημα μου αλλά ίσως βοηθήσουμε η μία την άλλη με κπ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...:-P

Nitsa 2... καλά πάμε... να μας χαίρονται...

Καλά είσαι!!!!! Ευτυχώς έχω τον άντρα μου που μου λέει "Μην ασχολείσαι με όνειρα και μ....ίες και μη φοβάσαι τίποτα". Το έχεις συζητήσει με κανέναν, εκτός από εμάς? Είναι αποδοτικό ξέρεις... Θα σε βοηθήσει!

Mε τον άντρα μου δεν τολμάω να το συζητήσω. Θα με σουτάρει. Σου λεω ότι έχω δει τον τελευταίο καιρό, έχει βγει το ρημάδι...

Τί να πω: ή προκαλώ την τύχη μου ή το χάνω σιγά σιγά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια ξαναδιαβάστε προσεκτικά το μήνυμα της ARNIKOL...δεν θέλω να σας φρικάρω, αλλά κι εγώ πιστεύω πως αυτό ακριβώς συμβαίνει! Αρετή μου, πάλι ταυτιζόμαστε!

Ακόμη κι αν δεν είσαστε θρήσκες, όταν το μυαλό κολλάει σε κακές σκέψεις, προσελκύει αρνητική ενέργεια κι έτσι οι φόβοι μας επαληθεύονται. Δηλαδή, και να μην πιστεύετε σε εξωγενή κακή παρέμβαση, και πάλι, μόνες μας τα δημιουργούμε όλα. Μη διαβάζετε για προβλέψεις ζωδίων και τέτοια...σας προδιαθέτουν αρνητικά. Το αν θα πάει καλά η σχέση μας ή όχι, είναι κάτι που το ορίζουμε οι δυο μας κι όχι η θέση των πλανητών! Πχ αν εγώ γκρινιάζω από το πρωί ως το βράδυ, μπουχτίσω τον άντρα μου και ψάξει αλλού διασκέδαση, τα άστρα θα μου φταίνε?

Καλά, ζώδια, καφέδες, μάντισσες, χαρτορίχτρες κλπ είναι ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα, ούτε για πλάκα δεν πρέπει να τα κάνουμε. Ακόμα κι αν λέμε ότι δεν τα πιστεύουμε, αν μια φορά κάτι επαληθευτεί, που φυσικά θα είναι σύμπτωση, θα κάνουμε το συνειρμό και θα πιστέψουμε. (Ναι Αγγελίνα μου, ταυτιζόμαστε!)

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Και εγω εχω περασει τετοιες φασεις Λουκ μου και αυτο που καταλαβα με τα χρονια ειναι οτι οσο εδινα σημασια τοσο γεμιζα αρνητικη ενεργεια και μου συνεβαιναν ασχημα πραγματα. Με το καιρο αποφασισα να τα αφηνω πισω με το που ξυπναγα δεν τα ξανασκεφτομουνα. Μολις σταματησουν να σε επηρεαζουν χανουν και την επιρροη που ασκουν πανω σου τα ονειρα και οι κακες ενεργειες. Παλεψε το και βγαλτα απο το μυαλο σου.

εγω αρχιζω και πιστευω οτι τα ονειρα εχουν τελικα την αξια που τους δινεις...

καλημερα και απο μενα..

το πιστευω και εγω αυτο.

βλεπω και εγω πολυ περιεργα ονειρα τωρα που ειμαι εγκυος αλλα ειμαι σιγουρη πως απλα εχω αγχος και μου βγαινει στον υπνο μου.

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Δεν αντέχω άλλο.

Se νιωθω απολυτα!Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου οι εφιαλτες ηταν η δευτερη φυση μου!(8 χρονων εβλεπα γκιλοτινες στο σχολειο και αποκεφαλισμενα παιδακια)Οταν εβλεπα δοντια περιμενα να ακουσω ποιος θα πεθανει,2 φορες καποιος πεθανε....τις υπολοιπες τπτ!Η κακη ειδη θα ερθει ασχετα με τι ειδαμε στον υπνο μας!Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μην τα σκεφτεσαι!Οσο δινεις σημασια τοσο θα χεις ανησυχο υπνο!Τα ονειρα ειναι προιον του υποσυνειδητου-ασυνηδειτου και δεν μπορουμε να τα ελενξουμε!Ολη η ενταση της μερας και των προηγουμενων ημερω ισως και μηνων βγαινει στα ονειρα και αυτο βαση ψυχιατρικης ειναι καλο!

Ισως εχεις περασει στρες τον τελευταιο καιρο...οχι απαραιτητα προχθες αλλα και πριν πολυ καιρο ,και να σου βγιανει στον υπνο σου και οσο αγχωνεσαι ε αυτα που βλεπεις να επειδινωνεται η κατασταση!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι, το ξέρω. Χαλάστηκα πολύ σήμερα. Ξύπνησα στις 4 το πρωί με τόση ταραχή, που δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Δε μου φτάνουν τα ξενύχτια του γιου μου του ντράμερ, τώρα έχω και τα όνειρα.

Εγώ ανέκαθεν έβλεπα όνειρα τα οποία έβγαιναν...κυρίως καλά,αλλά και μερικά άσχημα.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στην μάνα μου και στις 2 αδερφές της.Λέτε να βγω στην τηλεόραση δίπλα στον Χορταρέα ως Μαντάμ Χριστίνα με το κληρονομικό χάρισμα??:roll:

εγω βλεπω εφιαλτες τοσα χρονια πια, που μου εχει γινει συνηθεια να ξυπναω κλαιγοντας...

αλλες φορες με προειδοποιουν για κατι, αλλες οχι.....

παντως, ειδικα εσενα, εγω σε εχω δει στον υπνο μου τρελαμενη με 2 γιους!!!

γιατι να βγουν τα δικα σου ονειρα και να μη βγει το δικο μου, πιο μαγκας εισαι εσυ? :mrgreen:

εγω βλεπω εφιαλτες τοσα χρονια πια, που μου εχει γινει συνηθεια να ξυπναω κλαιγοντας...

παντως, ειδικα εσενα, εγω σε εχω δει στον υπνο μου τρελαμενη με 2 γιους!!!

Εσύ μη μου κάνεις τη χάρη να δεις μια κορούλα στη ζωή μου!!!!!!!! Ολο γιους βλέπεις!!!!!!

Γι' αυτό και εγω δε θα κάνω δεύτερο!!

Fis, πώς με βλέπεις???? Το χάνω ή το έχω χάσει και δεν το έχω καταλάβει?

Εγώ ανέκαθεν έβλεπα όνειρα τα οποία έβγαιναν...κυρίως καλά,αλλά και μερικά άσχημα.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στην μάνα μου και στις 2 αδερφές της.Λέτε να βγω στην τηλεόραση δίπλα στον Χορταρέα ως Μαντάμ Χριστίνα με το κληρονομικό χάρισμα??:roll:

Kαι τη μάνα μου μια ζωή τη θυμάμαι να υποφέρει απο τα όνειρά της. Εγω δεν είχα καμία σχέση με το άθλημα... Ποιός ξέρει...

Fis, πώς με βλέπεις???? Το χάνω ή το έχω χάσει και δεν το έχω καταλάβει?

ω, καλα.. εχεις χαιρετησει καιρο τωρα..

κατ αρχην, εισαι τελειομανης μεχρι απελπισιας.. κι επειδη δεν ειναι ανθρωπινα δυνατο να ειναι τα πραγματα τοσο στην εντελεια οσο τα θες εσυ, αρρωσταινεις..

ψυχωσωματικο ειναι το προβλημα σου... ασε που ενσωματωνεις οοοοοοολα τα προβληματα οοοοοοοολου του κοσμου!! νταξ, ειπαμε... συμπασχουμε με τον αλλον, εσυ τα παντρευεσαι τα προβληματα των αλλων....

χαλαρωσε λιγο, γιατι τα ψυχοφαρμακα παχαινουν κι ειναι κριμα, εχεις πολυ ωραιο σωμα,μην το χαλασεις!!

70 ευρω, παρακαλω στην γραμματεα μου, θελετε αποδειξη??

ο επομενος!

ω, καλα.. εχεις χαιρετησει καιρο τωρα..

κατ αρχην, εισαι τελειομανης μεχρι απελπισιας.. κι επειδη δεν ειναι ανθρωπινα δυνατο να ειναι τα πραγματα τοσο στην εντελεια οσο τα θες εσυ, αρρωσταινεις..

ψυχωσωματικο ειναι το προβλημα σου... ασε που ενσωματωνεις οοοοοοολα τα προβληματα οοοοοοοολου του κοσμου!! νταξ, ειπαμε... συμπασχουμε με τον αλλον, εσυ τα παντρευεσαι τα προβληματα των αλλων....

χαλαρωσε λιγο, γιατι τα ψυχοφαρμακα παχαινουν κι ειναι κριμα, εχεις πολυ ωραιο σωμα,μην το χαλασεις!!

70 ευρω, παρακαλω στην γραμματεα μου, θελετε αποδειξη??

ο επομενος!

1196.gif1196.gif1196.gif