Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δίαιτα που χάνονται πολλά κιλά.

Recommended Posts

Κάποιος γνωστός μου έδωσε αυτή την δίαιτα την οποία την κάνουν και οι αθλητές...και συγκεκριμένα γνωστή αθλητική ομάδα.

Με αυτή τη δίαιτα δεν παίρνουμε υδατάνθρακες και βοηθάμε τον οργανισμό να καθαριστεί από περιττό λίπος. Με αυτή τη δίαιτα δεν θα πεινάτε, δεν θα τρώτε μόνο τρείς φορές την ημέρα, δεν θα μετράτε το φαγητό, δεν θα πίνεται τσάι για να σταματήσετε την όρεξη κι ούτε πρέπει να γυμνάζεστε τακτικά, ούτε να τρέχεται, ούτε να πάτε για βελονισμό.

Με την δίαιτα αρχίζουμε τη Δευτέρα. Στις πρώτες 6 μέρες χάνονται 5 κιλά. Κάθε επόμενη μέρα θα χάνεται από ένα κιλό. Σε 24 μέρες μπορείτε να χάσετε 20 κιλά.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΤΕ ΨΩΜΙ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΝΟΣ ΝΥΧΙΟΥ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ) Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΙΠΟΣ.

Η ουσία της δίαιτας είναι να βράζετε τα λαχανικά τα οποία σας αρέσουν περισσότερο. Βάζετε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο και λάδι. Η ποσότητα είναι για μια ολόκληρη μέρα. Όταν πεινάτε μπορείτε να τρώτε συνέχεια μέχρι να χορτάσετε. Μετά θα ξέρετε μόνοι σας πότε θα σχεδιάζεται τις μερίδες.

Φαγητά που μπορείτε να φάτε

Όλα τα είδη κρέατος:μοσχάρι, βόδι, πουλερικά, αρνί, χοιρινό, χήνα, πάπια, γαλοπούλα, συκωταριά με όλους τους τρόπους μαγειρεμένα εκτός από παναρισμένο.

-Μαγειρευτό, ψητό, στην σχάρα (χωρίς ψωμί)

-Καπνιστό, λουκάνικα καπνιστά εκτός Φρανκφούρτης.

-Όλα τα είδη ψαριών και του γλυκού νερού, κονσέρβες ψαριών :σαρδέλες, τόνος κτλ χωρίς λαχανικά στην κονσέρβα.

-Όλα τα είδη σαλατών: φρέσκια, μαρούλι, πιπεριές φρέσκιες ή ψητές, ντομάτα, αγγούρι φρέσκο ή ξινό, λάχανο, παντζάρι, σαλάτα θαλασσινών, σαλάτα από κρεμμύδι, φρέσκο σπανάκι, χόρτα. Όλες οι σαλάτες με λάδι, ξύδι, αλάτι και πιπέρι.

-Αυγά με όλους τους τρόπους.

-Όλα τα είδη λαχανικών:μπρόκολο, βλήτα, σπανάκι, πράσο, λάχανο άσπρο και πράσινο, μελιτζάνες, καρότο, σέλινο, μαϊδανό, ρόκα, λάχανο Βρυξελλών, σπαράγγια, αγκίναρες, κουνουπίδι

-Μπορείτε να πίνετε νερό, νερό, νερό, καφέ, όλα τα είδη τσαγιού χωρίς ζάχαρη, λεμονάδα.

Είναι απαραίτητο για τον οργανισμό να παίρνεται τα παρακάτω από την πρώτη μέρα της δίαιτας.

Βιταμίνη C – Ένα χάπι την ημέρα

Βιταμίνη Ε – Ένα χάπι την ημέρα.

Ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο (Ένα χάπι από το καθένα ή ένα χάπι Centrum.

Αυτή η δίαιτα μπορεί να κρατήσει όσες μέρες θέλετε για να χάσετε όσα κιλά επιθυμείτε.

Ένα παράδειγμα είναι ότι ένας άνθρωπος μέσα σε ένα μήνα έχασε 20 κιλά και όταν σταμάτησε τη δίαιτα χρειάστηκε δύο χρόνια για να ξαναρχίσει να παίρνει βάρος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΦΑΓΗΤΑ

ΨΩΜΙ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΑΛΕΥΡΙ, ΡΥΖΙ, ΦΑΚΕΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ, ΜΠΙΖΕΛΙΑ, ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΓΑΛΕΤΑ, ΦΙΣΤΙΚΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ:ΓΑΛΑ, ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΚΡΕΜΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΚΡΕΜΕΣ, ΣΑΝΤΙΓΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΠΑΓΩΤΟ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΥΡΙΟΥ

ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΡΟΎΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ.

(ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ)

Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα την ακολουθήσουν...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

εγω παλι θα ελεγα οτι αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να μειωσουμε σιγα σιγα τις ποσοτητες. αυτο που γραφεις δεν ειναι φυσιολογικη διατροφη.

ο οργανισμος ομως δεν πρεπει να δεχεται τετοια σοκ! αποψη μου παντα

Την δίαιτα αυτη μου την έδωσε κάποιος γνωστός ο οποίος έχει διασυνδέσείς με τον διατροφολόγο μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας. Αυτό σημαίνει οτι την δίαιτα αυτή πραγματώνεται και εφόσον αφορά αθλητές σημαίνει πως δεν γίνεται κάτι κακό στον οργανισμό τους γιατι δεν θα ήταν :D μία απο τις 3 πρώτες ομάδες τώρα... Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι την προτείνω γιά όλους. Εγώ δεν θα την ακολουθήσω γιατι δεν θέλω να στερούμαι. Εξάλλου οι αθλητές (εκτός απο αυτόυς που παίρνουν αναβολικά) ξέρουμε τι τραβάνε για να είναι εκεί που είναι και τι μεγάλο αγώνα δίνουν καθημερινα...ίσως γι'αυτούς να είναι συνήθεια...Την διατροφή, την έγραψα όμως για όσους θέλουν να την ακολουθήσουν και μόνο. :D ΄

εντάξει εγώ δεν την θεωρώ τραγική....

δεν είναι βέβαια ότι καλύτερο αλλά αν συνοψίσεις την ουσία αυτής της δίαιτας, απλά λέει τρώγε μόνο κρέας ψάρι και λαχανικά σε ότι μορφή θες...

Συμφωνώ με τη Μαμά του Ωρίων. Δεν είναι τόσο τραγικές οι "απαγορεύσεις".

Πιθανόν να είναι αποτελεσματική αν θέλει κάποιος να χάσει γρήγορα κιλά χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κιλά θα χάσει(αν είναι λίπος ή μυικός ιστός) και αν θα είναι μόνιμο το αποτέλεσμα.

Από αυτά που ξέρω χρειάζεται να κάνουμε μία ισορροπημένη διατροφή. Απ'όλα και από λίγο. Και οι υδατάνθρακες είναι απαραίτητοι στη διατροφή μας αλλά υπάρχουν οι "καλοί" υδατάνθρακες - οτιδήποτε είναι "μαύρο" - Μαύρο ψωμί, μαύρο ρύζι, μακαρόνια κλπ.

Από θέμα θερμίδων είναι περίπου τα ίδια με τα λευκά, αλλά είναι καλύτερης ποιότητας και μεταβολίζεται καλύτερα από τον οργανισμό.

Αυτά και χρόνια πολλά σε όλους.

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Διαφημίσεις

το ξερω οτι το εγραψες μονο για καλο!! :D

το θεμα ομως ειναι οτι υπαρχει μια πυραμιδα που λεει ποσο πρεπει να τρωμε απο καθε ομαδα τροφων για να εεχουμε μια ισορροπημενη διατροφη. οταν μια διαιτα απο την αρχη λεει να παιρνεις συμπληρωματα ειναι προφανες οτι ειναι ελλειπης και σιγουρα οχι σωστη.τα δημητριακα και γενικοτερα οι υδατανθρακες ειναι στη βαση της πυραμιδας και μετα ερχονται φρουτα και λαχανικα.αυτα ειναι τα βασικα που πρεπει να εχουμε καθημερινα στη διατροφη μας.οπως λεει και ο theocoach χανεται μυικος ιστος και οχι λιπος. τα λεω αυτα χωρις να ειμαι διατροφολογος η κατι τετοιο, απλα παλιοτερα ειχα δοκιμασει του κοσμου τις διαιτες και αυτο που τελικα με εκανε να χασω κιλα ειναι το λιγο απ΄ολα.

μιλαμε για την περιφημη διαιτα atkins η οποια εχει φανατικους οπαδους και το αντιστροφο...

σαν φυσιοθεραπευτρια επειδη την γνωριζω καλα την συγκεκριμενη διαιτα δεν ειμαι υπερμαχος της αλλα αν καποιος θελει να χασει γρηγορα κιλα μπορει να το κανει για 2 βδομαδες..μετα θελει προσοχη ...

συνιστω κανονικο διαιτολογιο με μειωμενες θερμιδες....οποια κοπελα θελει μπορω να την βοηθησω στην απωλεια βαρους με μικρα εξυπνα τρικ και οχι τετοιου ειδους διαιτες..

Διαφημίσεις

Μανιτάρια σαλάτα

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος για το μαρινάρισμα: 3 ώρες

Υλικά για 6 άτομα

1 κιλό μανιτάρια

300 γρ. ραντίτσο

½ ματσάκι ρόκα

2 ραπάνια (περίπου 100 γρ.)

50 γρ. παρμεζάνα

4 λεμόνια

ελαιόλαδο

αλάτι

1. Κόψτε τα μανιτάρια και βάλτε τα σε μπολ. Περιχύστε με το χυμό 3 λεμονιών, πασπαλίστε με αλάτι. Αφήστε να μαριναριστούν για 2-3 ώρες.

2. Καθαρίστε και κόψτε τη ρόκα και το ραντίτσιο. Καθαρίστε τα ραπάνια και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.

3. Κόψτε την παρμεζάνα.

4. Ανακατέψτε 3 κ.σ. ελαιόλαδο με 2 κ.σ. χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι.

5. Στραγγίστε τα μανιτάρια. Ανακατέψτε τα με τα άλλα υλικά. Σερβίρετε τη σαλάτα με το λαδολέμονο.

Διατροφική ανάλυση ανά μερίδα

Θερμίδες: 137, υδατάνθρακες: 12 γρ., πρωτεΐνη: 7,5 γρ., λιπαρά: 8,1 γρ., φυτικές ίνες: 2 γρ.

σας ενδιαφερουν οι light συνταγες?ειναι απο γνωστο περιοδικο που ασχολειτε με θεματα διατροφης?αν ναι το συνεχιζουμε..

απλα να ξερετε..δεν υπαρχουν μαγικα στην διαιτα...οτι βαζεις στο στομα σου εχει θερμιδες εκτος απο τον μαιντανο και το αγγουρι..οποτε μαγειρευουμε light

Διαφημίσεις

απλα ειναι καλο να ξερουμε light συνταγες και να τις εφαρμοζουμε οταν μας πιανει η μανια να φαμε...σαφως και δεν θα φας μονο σαλατα το μεσημερι....απλα για βραδυ ειναι οτι πρεπει..

Την διατροφή την έβαλα ως κάτι χρήσιμο για κάποιους που μπορούν να την κάνουν .....μήπως ξέρω τι είναι και σωστό και τι κάλό; Μου το έδωσαν και εγώ το έδωσα με την σειρά μου εδώ...

Να σας πώ την αλήθεια αυτό που με ενδιαφέρει πολύ είναι αυτό το θέμα που έβαλα... http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5214

easter-smiley-17729.gif

demi, μπορεις να με βοηθησεις? Θελω να χασω 3 κιλακια και εχω κολησει! στισ 11 Μαιου ειναι η βαφτιση της κορης μου και η κοιλια φαινεται ακομα!!!!! Τι μπορω να κανω?? Χιλια ευχαριστω!

Πάντως για την δίαιτα άτκινς δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...ειδικά στην Γερμανία που ζούσα έχει πολύ κακή φήμη και οι γιατροί είναι κατά αυτής της δίαιτας.

Ξέρω 2 άτομα που την έκαναν...χάσανε τα κιλά που θέλανε και σταματήσανε κάποια στιγμή...περιττό να σας πω ότι μόλις άρχισαν να προσθέτουν πάλι τους υδατάνθρακες στο μενού τους μπήκαν και τα κιλά πολύ εύκολα πάλι. :(

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

• 9 months later...

Κοριτσια, εχω σταματησει εδω και χρονια να μετραω θερμιδες. Μετραω μονο υδατανθρακες... Τρωω πολλά τυριά, λαχταριστες ζουμερες μπριζόλες, και ΓΙΑ ΟΛΑ υπαρχουν τροποι να τα αντικαταστησεις εκος απο τα μακαρονια. Εχω όλα τα βιβλια της ζώνης και του Ατκινς... Προσωπικα ειμαι πολύ ικανοποιημενη...