Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νυστάζει αλλά ...γιατί δεν κοιμάται ???

mami
 Share

Recommended Posts

Ναι, ναι .... χασμουρητά, τρίβει τα ματάκια της μέχρι που γίνονται κόκκινα, γκρινιάζει --> Λέω...α, νυστάζει !!!

Στην καλύτερη περίπτωση, την νανουρίζω και πράγματι κλείνουν τα μάτια της. Μόλις όμως πάω να τη βάλω στο κρεβάτι της, αρχίζει το κλάμα. Αν πάλι καταφέρω και τη βάλω στο κρεβάτι της χωρίς να ξυπνήσει, θα σηκωθεί μετά από 15 περίπου λεπτά.

Στη χειρότερη περίπτωση, ενώ νυστάζει..... δεν κοιμάται με τίποτα. Όσο κι αν τη νανουρίζω...τίποτα.

Μήπως δεν κάνω κάτι καλά ???

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα τα κανεις ολα!!!!Κι εμενα καποιες μερες μου κανει ακριβως τα ιδια και προσπαθω να θυμηθω τι εκανα τις προηγουμενες φορες που κοιμοταν αμεσως!!Σημερα για παραδειγμα κοιμαται αμεσως χωρις καν κουνημα!!!!Τι να πω?Ουτε κι εγω εχω βγαλει συμπερασμα!!!Υπομονη σε ολες μας.Θα στρωσουν!!!!!!!

Κραταω επιτελους το ονειρο της ζωης μου στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω εχω ακόμα την καλαθούνα του και τον πάω βόλτα στα δωμάτια.

Με το που ακούει τα ροδακια και αισθάνεται την βόλτα κλείνει τα μάτια και κοιμάται. Να δω αν θα το βάλω στην κούνια τι θα κάνω :roll:

ltPsp2.png

Μήπως θέλει απλά να κοιμηθεί στην αγκαλιά σου; Θυμάμαι και η δικια μου οταν ήταν τόσο μωρό όταν την είχα αγκαλιά κοιμόνταν του καλού καιρού. Δεν την ξυπνούσες με τίποτα. Αν την έβαζα στο κρεβατάκι της δεν κοιμόνταν τόσο πολύ. Επίσης κοιμόνταν καλά στο καρότσι. Αφού πολλές φορές έλεγα να πάρω το καρότσι στην κρεβατοκάμαρα για να την κοιμίζω εκεί..... :)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

Μήπως θέλει απλά να κοιμηθεί στην αγκαλιά σου;

Lia μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά γενικά όλη την ώρα που είναι ξύπνια την περνάει σχεδόν εξ' ολοκλήρου στην αγκαλιά μου. Αν είναι να κοιμάται και στην αγκαλιά μου ...πάει κάηκα !!!!

Μάλλον κάτι θα πρέπει να κάνω γι' αυτό !!!

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Εγω την εβαζα στο κρεβατι αμεσως μετα το γαλα και καθομουν διπλα της και την χαιδευα μεχρι να την παρει ο υπνος.

Μολις την επαιρνε ο υπνος εβγαινα απο το δωματιο. Μετα απο λιγη ωρα ξυπναγε και εκλαιγε. Πηγαινα λοιπον κι εγω παλι στο δωματιο, καθομουν διπλα της και τη χαιδευα. Μολις με εβλεπε ησυχαζε και την επαιρνε παλι ο υπνος. Το πρωτο καιρο ξυπναγε πολυ συχνα και επαναλαμβανα τις ιδιες κινησεις ουτε κι εγω ξερω ποσες φορες!! Οσο περναγαν οι μερες κοιμοταν ολο και πιο πολυ ωσπου μετα απο λιγο καιρο με το που την ακουμπαγα στο κρεβατι της κοιμοταν αμεσως. Και ετσι κανει ακομα με καποιες εξαιρεσεις φυσικα οταν ειναι αρρωστη ή εχει τα δοντακια της κλπ.