Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χριστός Ανέστη... Ακόμη περιμένω...

Recommended Posts

Καταρχήν, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες κ στους εορτάζοντες!!

Κορίτσια, μου έμειναν άλλες 3 μέρες, είχα την εντύπωση ότι θα γεννούσα πολύ πιο νωρίς. Εχω απογοητευτεί. Την περασμένη τετάρτη ο γιατρός είπε ότι δεν έχω διαστολή κ η κορδέλα έδειξε μόνο μικρές κ συχνές συσπάσεις.

Η μαία προσπαθούσε να με καθυσηχάσει, φοβάμαι πως δεν θα γεννήσω μέχρι την ΠΗΤ (πρωτομαγιά), φοβάμαι πως θα μου κάνουν καισαρική κ δεν θέλω καθόλου. Εχω τρομερό άγχος... έχω κάτι μικρά πονάκια αλλά τίποτα σπουδαίο. Το μόνο καλό είναι ότι έχω μαλακό τράχηλο και βέβαια ότι το μωράκι μου είναι καλά. Θέλω επιτέλους ννα γεννήσω, θέλω να αρχίσω να πονάω, δεν με φοβίζει ο πόνος πλέον, ούτε κ η γέννα.΄Τα τελευταία βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ, κάνω βόλτες στο σπίτι, ξυπνάω κάθε μια ώρα υδρωμένη κ πάντα με την σκέψη ακόμη δεν πονάω;

Πραγματικά αυτό που ζω είναι ένα μαρτύριο.

Με έχουν πρήξει όλοι (πεθερά, μαμά, αδερφές), πότε θα γεννήσεις, πονάς κλπ. Θέλω να εξαφανιστώ, να μην με βρίσκουν στα τηλέφωνα, να μην τους ακούω κ να μην τους σκέφτομαι.

Είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ο άντρας μου γυρνάει από την δουλειά κ ανοίγει τον υπολογιστή κατευθειαν, δεν με ρωτάει πως είμαι, πως αισθάνομαι, τι είπε ο γιατρός. Χθες συζητούσαμε με πεθερά κ μαμά κ λέει η μαμά ' ε αν δεν μας το δίνει το μωρό θα σηκωθώ να φύγω ' κ πετάγεται κ η πεθερά κ λέει 'ναι συμπεθέρα θα πάρουμε κ το μωρό κ θα φύγουμε' . Δεν με νοιάζει αν έκανε πλάκα, με αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Αυτή έχει την εντύπωση πως θα γεννήσω κ δεν θα της το πώ, σαν μωρό κάνει.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΣΚΑΣΩ.

Συγχωρέστε με για την μακρυγορία, αλλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου!!!

Διαφημίσεις

αγαπη μου γλυκια καταλαβαινω απολυτα πως αισθανεσαι, τα ιδια ακριβως ενοιωθα κ εγω. ανυπομονησια κ αγιος ο Θεος! ηθελα να γεννησω ντε κ καλα. θα γινει να εισαι σιγουρη. και να θες δεν γλιτωνεις!!! :wink:

οσον αφορα την μαμα κ την πεθερα (ιδιαιτερως την πεθερα) να μην πω καμια κουβεντα, αυτο που ειπε δεν επρεπε να το πει ουτε για αστειο σε μια τελειομηνη εγκυο, ποσο μαλλον να το ξαναπει μετα που θα εισαι λεχωνα.

ηρεμησε κ το ζουζουνι θα ερθει συντομα. μην μου ανησυχεις. προσπαθησε να παρεις οσο περισσοτερο χρονο γινετε, μην μπεις ντε κ καλα για καισαρικη. ολα θα πανε τελεια θα δεις.

Επιτέλους κάποιος που κατάφερε να με καταλάβει... Μου δίνεις τόσο κουράγιο έστω κ για λίγο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω καισαρική εκτός βέβαια αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι.

Και να περάσει η ΠΗΤ σου δεν είναι λόγος αυτός για να κάνεις καισαρική αν όλα βαίνουν καλός!

Ούτως ή άλλως από την υποτιθέμενη ημερομηνία σου λένε συν/πλην 10 ημέρες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις κι όλα θα πάνε καλά! :wink:

Με το καλό και με έναν πόνο σου εύχομαι κι ακόμη καλύτερα με κανέναν πόνο! :D:D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Επιτέλους κάποιος που κατάφερε να με καταλάβει... Μου δίνεις τόσο κουράγιο έστω κ για λίγο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω καισαρική εκτός βέβαια αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι.

αν δεν βιαστεις κ συ κ ο γιατρος σου θα γεννησεις φυσικα, και ακομη μια εβδομαδα αν χρειαστει να περιμενεις δεν πειραζει. εγω βιαστηκα τοσο για να καταλαβεις που μπηκα για προκληση στις 38 κ 2 μερες. το αποτελεσμα ηταν να κανω καισαρικη διοτι δεν εκανα διαστολη. περασα τους πονους της γεννας για 12 ωρες, εκανα καισαρικη με ραχιαια κ περασα κ τους υπολοιπους πονους. βεβαια αυτο που εχει σημασια ειναι να παρεις στα χερια σου το μωρακι σου. ειναι το αποτελεσμα που μετραει.

Διαφημίσεις

και μενα τα ιδια μου λεγανε "θα περνω το μωρο εκει,θα περνω το μωρο εδω,θα ντυνω το μωρο ετσι,θα το αλλαζω εδω,θα το κοιμιζω εδω" ειπαμε να εχουν εναν Α ενθουσιασμο αλλα μονο "θα το θηλαζω" δε μου λεγανε..ενα βραδυ στο τελος της εγκυμοσυνης μου εκλαιγα ασταματητα γιατι νομιζα πως θα μου παρουν το παιδι....τωρα απλα εγω ειμαι συνεχεια μαζι με το μωρο..θελεις να το παρεις βολτα γιαγια?αα δεν εχω τιποτα να κανω.θα ερθω κ εγω μαζι.γιατι να κατσω σπιτι μονη μου?" :P:P:P:P δε θελω να αποχωριζομαι το παιδι μου απλα!και με ειχαν φοβησει οτι θα μου το παρουν..

Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τα κοριτσια...καθως επεισης να σου πω οτι αμα ηθελε ο γιατρος σου να στο παρει καισαρικη..θα σε ειχε βαλει ηδη πριν το Πασχα :? ....

Απ την στιγμη που σ αφηνει ....ειναι καλο ..οταν το μωρο θα ειναι ετοιμο να βγει τοσο πιο ευκολη και γρηγορη γεννα θα εχεις ....

Τωρα αν χρειαστει (επειδη πρεπει) βεβαια και καισαρικη..μην το σκεφτεσαι..το θεμα ειναι να εχεις ενα γερο μωρακι :wink:

Καλη λευτερια .....και την πρωτομαγια..ωραια μερα ειναι να ερθει 8):D

Άστε τις πεθερές να ονειρεύονται!

Επανάσταση τώρα, εμείς τα κουβαλάμε 9 μήνες και τα ζουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανεις! antifa :P

Σε καταλαβαινω απολυτα, ουτε κ εγω μπορουσα να περιμενω κ ειπα στον γιατρο εαν μπορω να μπω με προκληση, κ μου ελεγε εισαι τρελη κ του ελεγα δεν ΑΝΤΕΧΩ θελω να γεννησω.Τελικα γεννησα 6μερες πριν την ΠΗΤ φυσιολογικα μεσα σε 3ωρες,δεν καταλαβα τιποτα.Οποτε μην ανησυχεις κ με προκληση να μπεις μπορεις να γεννησεις φυσικολογικα.Οσο για το μωρο μπορω να σου πω οτι ειναι 19μηνων κ δεν την εχει παρει ΠΟΤΕ καμια γιαγια ουτε για βολτα, μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα δεν την δινω πουθενα κ σε κανεναν, οπου παω εγω ειναι κ το παιδι μου μαζι :wink:

Διαφημίσεις