Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα αγορακι 2 χρονων και ειμαι στην 20 βδομαδα

Παντα ηθελα 2 παιδια (και 3) και χαρηκα για την 2 εγκυμοσυνη μου παρολο που ηταν ξαφνικη..Οσο περνουσε ομως ο καιρος αισθανομουν περιεργα μεχρι και τυψεις για το πρωτο μου παιδι.. Εχω τρελη αδυναμια στον Σταμο μου και σκεφτομαι οτι ισως στερηθει την αγαπη μου.δεν ξερω. Πως γινεται να αγαπας το ιδιο 2 παιδια τοσο πολυ??????? ξερω οτι ειμαι χαζη και μονο που το σκεφτομαι αλλα σας εχει περασει απ το μυαλο?

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι τα ίδια ή παρόμοια συναισθήματα έχουν ζήσει πολλές μαμάδες!!!

Κι εγώ αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να ξανααγαπήσω κάποιον τόσο πολύ όσο το γιο μου!Νόμιζα ότι είναι αδύνατον και ότι θα τον αγαπάω πάντα περισσότερο!

Τελικά βέβαια δεν είναι έτσι!!!

Η αγάπη σου δεν θα μοιραστεί αλλά θα διπλασιαστεί!!!!

Πως γίνεται αυτό? Δεν ξέρω! Αλλά θα αγαπάς και τα δύο το ίδιο...Μη σου πω ότι όσο περνάει ο καιρός θα τα αγαπάς και ακόμα περισσότερο και τα δύο...Δηλαδή όχι απλώς θα διπλασιαστεί η αγάπη σου και για τα δύο...θα δεκαπλασιαστεί!

Όσο για τις τύψεις... στο χέρι σου είναι να μην νιώσει το αγοράκι σου καθόλου μα καθόλου παραμελημένο αλλά ακριβώς το αντίθετο!!! :wink:

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο. :D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Μην ανησυχείς καθόλου!!!

Πέρασα τα ίδια και χειρότερα με εσένα. Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί ο πρώτος μου γιος ήταν μόλις 10 μηνών. Ντρέπομαι που το λέω αλλά έκλαιγα για 2 ώρες. Ήθελα δευτερο παιδί αλλά όχι τόσο σύντομα...

Δεν ήθελα να αγαπήσω άλλο παιδί από το Γιώργο :oops:

Άργησα πολύ πολύ να το δεκτώ.

ΑΛΛΑ δεν είναι έτσι καθόλου τα πράγματα...

Τα αγαπάς τόσο πολύ και τα δύο τελικά. Το κάθε παιδί σε κάνει να λιώνεις για διαφορετικούς λόγους, ο μεγάλος για τα τρελά που κάνει κάθε μέρα και ο μπέμπης γιατί είναι πολύ ... μπέμπης...

Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις, ξέρεις τώρα :wink:

Είναι πολύ καλό που τα παιδιά θα έχουν μικρή διαφορά ηλικίας.

Μη στεναχωριέσαι, απόλαυσέ το γιατί ... έχεις τρέξιμο ...

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Χρόνια πολλά σε όλους!!

κάπου είχα διαβάσει ότι το υπέροχο πράγμα με την αγάπη είναι ότι είναι το δώρο του Θεού που δεν μειώνεται ποτέ...μπορείς δηλαδή να αγαπάς το ίδιο έντονα και 1 και 2 και 3 άτομα και αυτή δεν στερεύει ποτέ...τουναντίον η αγάπη γεννάει αγάπη!! μη φοβάσαι, να νιώθεις πολύ τυχερή!! :lol:

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριστω πολυ!!! :D Είναι ωραιο να ακους οτι και άλλοι νοιώσανε τα ιδια συναισθήματα και ετσι το βρισκω φυσιολογικο. Απλα εχω τρομερο κολλημα με τον γιο μου και ...tespa θα σας πω τα νεοτερα τελη Αυγουστου.

Να σας ρωτησω και κατι ακομα.. Δε νομίζετε οτι η δευτερη εγκυμοσυνη ειναι πιο δυσκολη και απο αποψη οτι εχεις ηδη ενα μωρο (η μικρη μεσα στην κοιλιτσα συμφωνει μαζι μου γιατι με κλωτσαει!!!!!!!!!!) τη δουλεια και ολα τα υπολοιπα ασε που κανεις δε σου δινει την ιδια σημασια ..θεωρουν αυτονοητο οτι εισαι ψημενη και τα βγαζεις περα ευκολα.. :?:?

Εχω μεγαλυτερο αγχος να βγει και το αλλο το μωρακι μου γερο. Εχω δεκαπλασιο αγχος. Και οσο αγχος εχω η ηλιθια αλλο τοσο καπνιζω :oops::oops: Κοριτσια εχει τυχει να καπνισω και 8 και 10 τη μερα.

Εχασα τον πατερα μου πριν 2 μηνες και εχω παθει sock.Καθε μερα λεω οτι απο αυριο τελος και οκ σιγουρα τελευταια κανω 4 -5 τσιγαρα .ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Kαπνιζατε στην εγκυμοσυνη? Στην πρωτη μου εκανα 1 τη βδομαδα μεχρι τον 4 και μετα παλι 1-2 τη μερα αλλα τωρα το ξεφτιλισα?

Λινάκι ελπίζω σιγά σιγά όσο περνάει ο καιρός να σου φεύγουν τα αρνητικά συναισθήματα αν και είμαι σίγουρη ότι σιγά σιγά θα αρχίσεις να περιμένεις με μεγαλύτερη χαρά την άφιξη του νεου μέλους της οικογενειας σας. Όσο για το τσιγάρο μπορείς να κατεβάσεις την ηλεκτρονική έκδοση ενός υπέροχου βιβλίου εντελώς δωρεάν φυσικά. Το βιβλίο δεν αραδιάζει τα μειονεκτήματα του καπνίσματος για να χαλαστείς και να αγχωθείς.

Υπάρχει και η αντίστοιχη χάρτινη έκδοση αλλά σου προτείνω να πάρεις πρώτα μια ιδέα από την ηλεκτρονική μια και δεν έχει κανένα κόστος. Βοήθησε πολλούς. Μπορεί να βοηθήσει κι εσένα μια που στην περίπτωση σου είναι ακόμη πιο σημαντικό να το κόψεις!!! http://www.skeftomai.gr Μόλις μπαίνεις στην αρχική σελίδα πηγαίνεις εκεί που λέει download.:wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png