Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποδοσφαιρικό τουρνουά για παιδάκια 5 & 6 ετών συν ευτράπελα..

Recommended Posts

Χθες το απόγευμα διοργάνωσαν κάποιες ακαδημίες ποδοσφαίρου ένα μίνι τουρνουά για παιδάκια 5 και 6 ετών, το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, τα παιδιά μέσα στην τρελή χαρά, κόσμος κ.τ.λ

Η ομάδα που είναι ο γιος μου έχουμε δεθεί κατά κάποιο τρόπο οι γονείς, περνάμε καλά και γενικά ήμασταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με γέλια, χειροκροτήματα για όλα τα παιδιά φυσικά, ντουντούκες, φωνές…

Οι άλλοι γονείς μέσα στο άγχος, επιπλήξεις στα παιδιά…αν είναι δυνατόν, είναι πολύ μικρά ακόμη για κάτι τέτοιο, παίζουν για να παίζουν και να περάσουν καλά…

( ίσως εμείς γι’αυτό να περνάμε τόσο καλά, επειδή συνειδητοποιήσαμε γιατί τα πηγαίνουμε ποδόσφαιρο σ’ αυτή την ηλικία..)

Επίσης ρε παιδιά μια κυρία ήρθε, που? Στο γήπεδο να μας κάνει παρατήρηση γιατί φωνάζαμε πολύ και τρόμαζε το μωρό της στο καρότσι που κοιμόταν…ήμαρτον δηλαδή.

Υ.γ.: θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση παρόλλες τις συνεχείς υποχρεώσεις τους, όπου και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, των οποίων η χαρά ήταν πραγματικά αστείρευτη και σίγουρα ανυπολόγιστης αξίας για τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές…

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

"...Οι άλλοι γονείς μέσα στο άγχος, επιπλήξεις στα παιδιά…αν είναι δυνατόν, είναι πολύ μικρά ακόμη για κάτι τέτοιο, παίζουν για να παίζουν και να περάσουν καλά…"

Έτσι όπως τα λες! Πέρναγα τα ίδια όταν πήγαινα κι έβλεπα τ' ανήψια μου σε αντίστοιχους αγώνες. Γονείς ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ για την εικόνα του παιδιού τους, για την διάκριση και για το αποτέλεσμα... Σε σημείο που τσακωνόντουσαν μεταξύ τους (οι γονείς!) στις κερκίδες και στ' αποδυτήρια.

Τι να πεις... Κωμικοτραγικά πράγματα. Και πέρα από το πραγματικό νόημα του αθλητισμού...

καλε θα τρελαθω..εγω ακομα προσπαθω να του μαθω που μπαινει το γκολ και εσεις πατε σε τουρνουα?

μπα δεν τοχει ο γιος μου..(ειχα μια ελπιδα να τον παρουν στην μαντσεστερ και να παω και εγω να ζησω μονιμα στο Λονδινο που λατρευω αλλα που τετοια τυχη..

καλε θα τρελαθω..εγω ακομα προσπαθω να του μαθω που μπαινει το γκολ και εσεις πατε σε τουρνουα?

μπα δεν τοχει ο γιος μου..(ειχα μια ελπιδα να τον παρουν στην μαντσεστερ και να παω και εγω να ζησω μονιμα στο Λονδινο που λατρευω αλλα που τετοια τυχη..

demi μου έχει παιδάκια που έρχονται από το Σεπτέμβριο προπονήσεις και αυτά ακόμη δεν ξέρουν που βάζουν γκολ...μπερδεύονται...

ο δικός μου ευτυχώς τα βασικά τα ξέρει, αλλά και πάλι δεν είναι και τόσο καλός...επιδείδεται σε άλλου είδους πράγματα, εντυπωσιακούς πανηγυρισμούς στα κάγκελα, ποδοσφαιρικά παπούτσια κ.τ.λ...

η χαρά που πέρνουν demi μου είναι το σημαντικότερο από όλα και οι αξίες που διδάσκονται είναι ανεκτίμητες...π.χ. χθες στην προπόνηση κάποιοι γονείς χαριτολογώντας έλεγαν γιατί ο προπονητής τους ακύρωσε ένα γκολ που ήταν γκολ και η απάντηση "...ότι κάνω να ξέρετε έχει ένα σκοπό, στο συγκεκριμένο ο σκοπός ήταν να μάθουν τα παιδιά να βιώνουν και να αντιμετωπίζουν την αδικία"

rQGhp3.png

Διαφημίσεις