Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πως μπορω να δω τη "δουλεια" ενος πλαστικου;

Recommended Posts

Κοριτσια το πηρα αποφαση!Θα βαλω στηθος! Τα 2 μου τα κοριτσακια τα εκανα, λογικα ο,τι θηλασα θηλασα, τα 35 κιλα που εβαζα σε καθε εγκυμοσυνη τα εχασα +2 bonus, η κοιλια επανηλθε(γιατι στην αρχη ενα σακι που κρεμοταν ηταν και οταν βγαζαμε τα ματια μας ανεμιζε σχεδον), το στηθος ομως;Παντα ειχα μικρο , ηταν ομως καμαρωτο.Τωρα η μια χουφτα εμεινε μιση και κρεμασμενη.Ενα χαλι...Απο τα 28 να εχω το στηθος 80χρονης; η πρωτη μου ανησυχια ειναι φυσικα η ναρκωση και η δευτερη ειναι οι τυχον..."κακοτεχνιες"! Αντε εψαξα στο internet και βρηκα καποιους γιατρους για Θεσσαλονικη.Το εχω και στο προγραμμα να κλεισω ραντεβου για να τους γνωρισω και προσωπικα να δω τι θα μου εμπνευσουν. Τη δουλεια τους πως μπορω να την ελεγξω; γιατι φανταζομαι πως δεν θα εχουν και μια παλια πελατισσα stand by να παει η καθε παλαβη σαν και του λογου μου να δει το στηθος της και να το ψαχουλεψει! καμια ιδεα; (Παναγια μου τι καθομαι και γραφω η παλαβη Μ.Πεμπτη...)

Διαφημίσεις

χμμμμμμ

δυσκολο θεμα......

θα κανω και εγω την ιδια επεμβαση και την δουλεια του γιατρου την γνωριζω απο ατομα που εχουν παει σε αυτον , και αρκετα μαλιστα .....

τον ξερω χρονια και του χω εμπιστοσυνη....

αν θες να ερθεις Αθηνα στον συνηστω ανεπιφυλακτα!!!!!!!

οχι..... δεν εχω αποφασισει και θα σου πω τον λογο,

θελω-πρεπει να χασω 9 κιλα πρωτα και μετα πλαστικη,

οποτε δεν προβληματιζομαι.....ακομα.....αν θες να μαθω κατι ομως να ρωτησω :wink:

Τωρα η μια χουφτα εμεινε μιση και κρεμασμενη.Ενα χαλι...Απο τα 28 να εχω το στηθος 80χρονης; η πρωτη μου ανησυχια ειναι φυσικα η ναρκωση και η δευτερη ειναι οι τυχον..."κακοτεχνιες"!

Den pas prota se enan na sou exigisi tin epemvasi, na to skeftis ke meta na psaxis gia ton giatro pou tha stis kani? To leo afto giati an sou ehi kremasi to stithos mallon den tha ftasi na valis silikoni. Tha hriasti ke anorthosi logika. Tha prepi na aferethi isos derma. Ektos an epidi thelis na to megalosis den hriazete. Leo ego tora... Idikos den ime alla perasa apo plastiko... Ego to apofasisa mesa se ena apogevma horis na to poli skefto. Den to metaniosa alla den ixera ke ti me perimene. An ine mono silikoni nomizo stis HΠΑ to kanoun ke me topiki anesthisia se orismenes periptosis (i mipos leo vlakies? :? ).

Pandos an sou kanoun anorthosi tha vgaloun tin thili ke tha tin xanatopothetisoun. Tha fenete ligo giro giro (toulahiston emena ligo fenete). Den ine ashimo. Den xero an tha kani ke alli ouli giati ego ekana ke aferesi (etsi, etsi, alli prosthetoun ke alli vgazoun) istou ke anorthosi. Dio se ena. Xeris an epouloni genika kala to derma sou?

(an gini afto me tin thili ke skeftese na xanakanis pedi isos ehis provlima me ton thilasmo. Rota mia tin aglaia.)

Pandos to apotelesma meta apo tin anorthosi ine poli kalo (lei o andras mou :wink: ). Gia tin silikoni den xeroume alla rota mia ke ton andra sou. O dikos mou lei pos den tou arese genika (oute sto mati, oute sto heri).

Kata ta alla halara. Tha pas ke tha tous pis oti thes. Ehoun di ke akousi apistefta pramata! Iparhi poli complex eki exo. Rota emena ti evlepa stis aithouses anamonis. Ah ke kati allo. Bori na ehoun photos na sou dixoun apo alles epemvasis gia na ehis mia idea. Distihos ego to ekana stin Athina opote den boro na sou sistiso kanenan eki.

Διαφημίσεις

Για απλή ένθεση, χωρίς ανόρθωση οι τομές είναι μικρές και διακριτικές:

images-image_popup-w7_augincisions.jpg

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Για να δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του μέλους επισκεφθείτε το σύνδεσμο επιστημονικού συνεργάτη της ΕΕΕΓ: Aglaia Papadima

Ανόρθωση:

19124.jpg

19125.jpg

19126.jpg

Χρήσιμες πληροφορίες:

http://apps.uwhealth.org/health/adam/hie/1/002984.htm

IBCLC

International Board Certified Lactation Consultant

Για να δείτε τις νέες δημοσιεύσεις του μέλους επισκεφθείτε το σύνδεσμο επιστημονικού συνεργάτη της ΕΕΕΓ: Aglaia Papadima

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ανορθωση φανταζομαι οτι δεν θα χρειαστω λογω σχεδον ανυπαρκτου στηθους! Ο συζυγος μου συμφωνει με την αποφαση μου ευτυχως . Εξακολουθω παντως να αναρωτιεμαι για την αισθηση της αφης. Θα το ψαξω καλυτερα για την τοπικη και θα επανελθω. Καλη Ανασταση να εχουμε!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

politisa καλημερα. εχω μια πολυ καλη φιλη που εκανε την επεμβαση αυτη πριν απο 2 μηνες. την εκανε σε πλαστικο χειρουργο της Αθηνας. αν θες μπορω να μαθω λεπτομερειες κ να σου πω. ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη με το αποτελεσμα. μου μιλαει για πολυ μικρη τομη κατω απο την ρωγα (δεν το ειδα το στηθος της μιας κ ακομα δεν εχουμε βρεθει, ειμαι στην Κυπρο) αυτο που μου ειπε ομως ειναι πως πονας παρα πολυ τον πρωτο καιρο, με τα αποτελεσματα που ειχε ομως ειπε χαλαλι!

Σ'ευχαριστω πολυ και φυσικα ενδιαφερομαι να μαθω και αλλα πραγματα.Δυστυχως το να κατεβω Αθηνα μου ειναι αρκετα δυσκολο αρα θα πρεπει να αρκεστω σε γιατρους στη Θεσσαλονικη, but thanks anyway!

Εξακολουθω παντως να αναρωτιεμαι για την αισθηση της αφης.

Η υπαισθησία είναι μεγάλο πρόβλημα, εμένα σε άλλη επέμβαση επανήλθε η αίσθηση μετά απο 8μηνο περίπου.

Να έχεις υπόψη σου οτι δεν αρέσει σ'όλους τους άντρες το πλαστικό βυζί, μου το χει εξομολογηθεί αρσενικό.

ok αυτο το ξανθο στο κεφαλι μου δεν ειναι τυχαιο! Τι ειναι η "υπαισθησια"; Εγω αναρωτιωμουν ο αντρας μου που θα πιανει τι αισθηση θα εχει, υπαρχει περιπτωση να τα αγγιζω και να μην τα νιωθω;χαθηκα τωρα...