Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΕ 'ΓΕΜΑΤΕΣ' ΓΑΜΠΟΥΛΕΣ

Recommended Posts

Που να κοιτάξω για μπότες δερμάτινες με λίγο τακούνι - μέχρι 8 πόντους - με τις 'γεμάτες' γαμπούλες μου ?

Τσαντίστηκα σήμερα, βρήκα στο ATHENS HEART κάτι φαντάστικες καφέ καστόρινες (90 ευρώ ΑΝΝ KLEIN) και δεν κλείνανε μέχρι επάνω, έμεναν 6-7 πόντοι και δεν είχε και περιθώριο .... ΣΝΙΦ, ΚΛΑΨ, ΛΥΓΜ.

Έχετε καμμιά ιδέα ? Δεν θέλω να δώσω και 250 ευρώ, δεν γίνεται.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

επειδη αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα βρισκω παντα στα mat εχει πολυ ωραιες μποτες επισης μπορεις να δεις και στον μπουρναζο αλλα εκει τις παραγγελνεις

insekten-0042.gif

Διαφημίσεις

Υπάρχει και η άλλη λύση. Αν είναι δερμάτινες μπορείς να τις πας σε κάποιον από αυτους που κάνουν επισκευές υποδημάτων και έχουν κάτι ειδικά μηχανήματα που "ανοίγουν" το παπούτσι. Εγώ πρόσφατα πήρα κάτι κοντά μποτάκια και δεν έκλειναν στο φερμουάρ (έχω πρησμένα πόδια γυρω από τον αστράγαλο από φλεβική ανεπάρκεια). Ο καταστηματάρχης μου τα άνοιξε επιτόπου με το μηχάνημα που έχει ο ίδιος στο μαγαζί του. Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει παπούτσια με άνετες φόρμες γενικά αλλά δεν ξέρω να σου πω τι έχει από μπότες, δεν είχα παρατηρήσει... Είναι στο κέντρο του Κορυδαλλού, αν θες σου δίνω κι άλλες πληροφορίες!

Για πες, που είναι ? Μπας και ...

Τώρα δε τη ξέρω και καλά τη περιοχή, αλλά είναι κοντά στη στάση του τραμ ''Αχιλλέως'', βασικά απέναντι είναι.

Το θυμάμαι γιατί ήμουν με το αμάξι κι απ'έξω γράφει ''Μπότες για όλα τα μεγέθη γάμπας'' και σκέφτηκα εμένα που τα πόδια μου είναι πολύ αδύνατα και δυσκολεύομαι για μπότες.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Υπάρχει και η άλλη λύση. Αν είναι δερμάτινες μπορείς να τις πας σε κάποιον από αυτους που κάνουν επισκευές υποδημάτων και έχουν κάτι ειδικά μηχανήματα που "ανοίγουν" το παπούτσι. Εγώ πρόσφατα πήρα κάτι κοντά μποτάκια και δεν έκλειναν στο φερμουάρ (έχω πρησμένα πόδια γυρω από τον αστράγαλο από φλεβική ανεπάρκεια). Ο καταστηματάρχης μου τα άνοιξε επιτόπου με το μηχάνημα που έχει ο ίδιος στο μαγαζί του. Και το συγκεκριμένο μαγαζί έχει παπούτσια με άνετες φόρμες γενικά αλλά δεν ξέρω να σου πω τι έχει από μπότες, δεν είχα παρατηρήσει... Είναι στο κέντρο του Κορυδαλλού, αν θες σου δίνω κι άλλες πληροφορίες!

Σ' ευχαριστώ πολύ, αν μπορείς βάλε διεύθυνση. Το μηχάνημα που λες το έχει και η μητέρα μου αλλά είναι για να δώσει έναν αέρα, δηλ. 1-3 πόντους. Αν εμένα μου λείπουν π.χ. 5 και άνω δεν βοηθάει. Άσε που γενικά δεν κάνει να τις φοράμε τσίτα στο πόδι, δηλ. να το αισθάνεσαι πιεσμένο πολύ, για το κυκλοφορικό παιδεύεται...

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τώρα δε τη ξέρω και καλά τη περιοχή, αλλά είναι κοντά στη στάση του τραμ ''Αχιλλέως'', βασικά απέναντι είναι.

Το θυμάμαι γιατί ήμουν με το αμάξι κι απ'έξω γράφει ''Μπότες για όλα τα μεγέθη γάμπας'' και σκέφτηκα εμένα που τα πόδια μου είναι πολύ αδύνατα και δυσκολεύομαι για μπότες.....

Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

• 10 months later...
Που να κοιτάξω για μπότες δερμάτινες με λίγο τακούνι - μέχρι 8 πόντους - με τις 'γεμάτες' γαμπούλες μου ?

Τσαντίστηκα σήμερα, βρήκα στο ATHENS HEART κάτι φαντάστικες καφέ καστόρινες (90 ευρώ ΑΝΝ KLEIN) και δεν κλείνανε μέχρι επάνω, έμεναν 6-7 πόντοι και δεν είχε και περιθώριο .... ΣΝΙΦ, ΚΛΑΨ, ΛΥΓΜ.

Έχετε καμμιά ιδέα ? Δεν θέλω να δώσω και 250 ευρώ, δεν γίνεται.

Επαναφέρω το θέμα. Εκτός από τα ΜΑΤ και το πρατήριο που αναφέρθηκε, κάποια άλλη ιδέα κορίτσια?:confused:

Διαφημίσεις

Υπάρχει το www.duoboots.co.uk. Εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό. Δεν έχω ψωνισει αλλά έχω διαβάσει πολύ καλά reviews ονλάιν. Βεβαια τώρα που το προσέχω οι τιμές ειναι τσιμπημένες... Βασικά ας ψωνίσουμε όσο υπάρχει το ευρώ :roll::lol:

Υπάρχει το www.duoboots.co.uk. Εξειδικεύεται ακριβώς σε αυτό. Δεν έχω ψωνισει αλλά έχω διαβάσει πολύ καλά reviews ονλάιν. Βεβαια τώρα που το προσέχω οι τιμές ειναι τσιμπημένες... Βασικά ας ψωνίσουμε όσο υπάρχει το ευρώ :roll::lol:

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Αυτό βέβαια σημαίνει πως πρέπει να ξεκινήσω... ιντερνετικές αγορές...:roll: Και δεν το κατέχω καθόλου το άθλημα!:rolleyes:

Κανένα κανονικό μαγαζί στην Αθήνα?:cool:

Ωραία μεν, πανακριβού δε...:(

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Παρήγγειλα ^Shoe Size{1}~[6]&noOfRefinements=2"]αυτές από το evans. Βγήκαν στις 72 λίρες περίπου, με έναν εκπτωτικό κωδικό που βρήκα και 0 μεταφορικά.

Θα ενημερώσω όταν παραλάβω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

• 1 year later...

Να επαναφέρω το θέμα γιατί έχω απελπιστεί:?: Ψάχνω,ψάχνω στα μαγαζιά και δεν βρίσκω.. Είμαι "γεμάτη" βέβαια όμως τα πόδια μου είναι δυσανάλογα με το σώμα μου :cry::cry: Σ'όλα τα μαγαζιά οι πωλήτριες μου βρίσκουν μπότες που "δεν μπορεί αυτό είναι τεράστιο θα σου κάνει!" και τελικά το φερμουάρ ανεβαίνει ως τη μέση...... Έχω γάμπα 48εκ.:cry:

Καμία βοήθεια κορίτσια;; Μου έχουν πει για το fernando leon όμως και 135ε που θέλουν μου φαίνονται πολλά - δεν βγαίνω.. και η πολιτική τους είναι να μην κάνουν εκπτώσεις:evil:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

Να επαναφέρω το θέμα γιατί έχω απελπιστεί:?: Ψάχνω,ψάχνω στα μαγαζιά και δεν βρίσκω.. Είμαι "γεμάτη" βέβαια όμως τα πόδια μου είναι δυσανάλογα με το σώμα μου :cry::cry: Σ'όλα τα μαγαζιά οι πωλήτριες μου βρίσκουν μπότες που "δεν μπορεί αυτό είναι τεράστιο θα σου κάνει!" και τελικά το φερμουάρ ανεβαίνει ως τη μέση...... Έχω γάμπα 48εκ.:cry:

Καμία βοήθεια κορίτσια;; Μου έχουν πει για το fernando leon όμως και 135ε που θέλουν μου φαίνονται πολλά - δεν βγαίνω.. και η πολιτική τους είναι να μην κάνουν εκπτώσεις:evil:

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. To δεύτερο είχε περισσότερες, αλλά μάλλον τελείωσαν. Έχει οδηγίες για να πάρεις και τις μετρήσεις στο πόδι σου.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

• 8 months later...

Επαναφέρω το θέμα μιας και δεν έχω βρει ακόμη μπότες. Ολόκληρη Αθήνα, δεν υπάρχουν μαγαζιά άραγε??? Δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά online και να την πατήσω. Εδώ δοκιμάζω μπαλαρίνες, είναι άνετες και την άλλη μέρα πληγιάζουν τα πόδια μου... πόσο μάλλον να μην το 'χω δοκιμάσει καθόλου...

:confused::confused::confused::confused::confused:

5dyVp3.png

Επαναφέρω το θέμα μιας και δεν έχω βρει ακόμη μπότες. Ολόκληρη Αθήνα, δεν υπάρχουν μαγαζιά άραγε??? Δεν θέλω να δώσω τόσα λεφτά online και να την πατήσω. Εδώ δοκιμάζω μπαλαρίνες, είναι άνετες και την άλλη μέρα πληγιάζουν τα πόδια μου... πόσο μάλλον να μην το 'χω δοκιμάσει καθόλου...

:confused::confused::confused::confused::confused:

έχει κάπου στου ψυρρή (νομίζω στο 1ο στενό ΄κάτω από την Αθηνάς) ένα μαγαζί που σου φτιάχνει παπούτσια με παραγγελία. εκεί είχα φτιάξει τα νυφικά μου παπούτσια. σου παίρνει τα μέτρα και διαλέγεις το σχέδιο, το τακούνι και το χρώμα από μια συλλογή που έχει. και οι τιμές είναι λογικές. εγώ για τα νυφικά παπούτσια είχα δώσει το 2005 120 ευρώ ενώ στα μαγαζιά δεν έβρισκα κάτω από 150. και διάλεξα κι ένα σχέδιο που μου άρεσε, όχι τις υπερπαραγωγές που έβλεπα στα μαγαζιά.

για googlαρε www.thomasshoes.gr

0qYJp3.png 

Κορίτσια ρώτησα και μου είπαν ότι φτιάχνουν μπότες, δε μου λένε όμως που κυμαίνονται οι τιμές απ'το τηλ. και κάτι μου λέει ότι θα είναι τσιμπημένες. Αν οι γοβες κάνουν 150 ε οι μπότες πόσο θα κάνουν;;; Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω πάνω από 100 και πολλά λέω... Έχετε καμία άλλη πρόταση;

5dyVp3.png