Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεντράκια με λουλουδένιες μπάλες

koullam

Recommended Posts

Κορίτσια έχει φτιάξει καμιά σας λουλουδένιες μπάλες ??

Θέλω να φτιάξω δεντράκια με λουλουδένιες μπάλες για την βάφτιση μας !

Βασικά έχω βρει στο ιντερνετ αυτό http://3.bp.blogspot.com/__IUJlYg2La8/TD8JbV4MgaI/AAAAAAAACKI/rl_Tq9cCiDk/s1600/IMG_5943.png

Αλλά τα τριανταφυλλάκια τα φτιάχνεις ένα ένα μονη σου με κορδέλλα ή χαρτί γκοφρέ όμως είναι πολλή φασαριά να τα κάνεις γιατί μιλάμε θα θέλω να κάνω 12-15 δεντράκια οπόταν θα μου πάρει πάρα πολλή χρόνο και ήθελα να σας ρωτήσω αν έκανε καμια να με κατατοπίσει αν μπορώ να βάλω έτοιμα ψεύτικα τριανταφυλλάκια ! Θα εχει ωραίο αποτέλεσμα πάλυ ??

Επίσης γνωρίζει καμιά αν έχει στο jumbo ψεύτικα τριανταφυλλάκια μόνα τους και σε τι χρωματισμούς???

Ευχαριστώ πολύ

[/url]

Διαφημίσεις

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κορίτσια έχει φτιάξει καμιά σας λουλουδένιες μπάλες ??

Θέλω να φτιάξω δεντράκια με λουλουδένιες μπάλες για την βάφτιση μας !

Βασικά έχω βρει στο ιντερνετ αυτό http://3.bp.blogspot.com/__IUJlYg2La8/TD8JbV4MgaI/AAAAAAAACKI/rl_Tq9cCiDk/s1600/IMG_5943.png

Αλλά τα τριανταφυλλάκια τα φτιάχνεις ένα ένα μονη σου με κορδέλλα ή χαρτί γκοφρέ όμως είναι πολλή φασαριά να τα κάνεις γιατί μιλάμε θα θέλω να κάνω 12-15 δεντράκια οπόταν θα μου πάρει πάρα πολλή χρόνο και ήθελα να σας ρωτήσω αν έκανε καμια να με κατατοπίσει αν μπορώ να βάλω έτοιμα ψεύτικα τριανταφυλλάκια ! Θα εχει ωραίο αποτέλεσμα πάλυ ??

Επίσης γνωρίζει καμιά αν έχει στο jumbo ψεύτικα τριανταφυλλάκια μόνα τους και σε τι χρωματισμούς???

Ευχαριστώ πολύ

αχ και μένα με είχαν ξετρελλάνει αυτά!!!!!προσπάθησα να τα φτιάξω για βάφτιση, αλλά θέλει 2 ώρες η μια μπάλα!!!!!αν έχεις χρόνο βέβαια, αξίζει τον κόπο!!!

νομίζω στα τζάμπο θα βρεις τριανταφυλλάκια ή σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας, πιστεύω ότι θα είναι εξίσου όμορφο, αν και δεν το έχω κάνει...και θα μπορείς να παίξεις και με τα χρώματα!!

είχα δει μια παρόμοια κατασκευή αλλά αντί για λουλουδάκια είχαν βάλει καραμέλες...πολύ εντυπωσιακό και αυτό!!αλλά δεν ξέρω για τι περίσταση τα θέλεις....

Είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία!!!! Να πάρει έτοιμα λουλουδάκια και να τα κολλήσεις με ζεστή σιλικόνη θα είναι τέλεια!!!

Αν η μπάλα είναι από φελιζόλ,νομίζω ότι δεν κάνει να χρησιμοποιήσεις ζεστή σιλικόνη γιατί θα καταστραφεί.Κάπου το έχω διαβάσει.Η κοπέλα που έφτιαξε αυτή την κατασκευή είχε βάλει και τις οδηγίες και αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιήσει ταινία διπλής όψης.Είναι πιο πρακτικό,ώστε και κάποιο λάθος να κάνεις,θα μπορείς να το ξανακολλήσεις.Μετά από καιρό μόνο,μπορεί όταν "ξεραθεί" η ταινία να αρχίσουν να ξεκολλάνε,ενώ με την σιλικόνη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αν η μπάλα είναι από φελιζόλ,νομίζω ότι δεν κάνει να χρησιμοποιήσεις ζεστή σιλικόνη γιατί θα καταστραφεί.Κάπου το έχω διαβάσει.Η κοπέλα που έφτιαξε αυτή την κατασκευή είχε βάλει και τις οδηγίες και αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιήσει ταινία διπλής όψης.Είναι πιο πρακτικό,ώστε και κάποιο λάθος να κάνεις,θα μπορείς να το ξανακολλήσεις.Μετά από καιρό μόνο,μπορεί όταν "ξεραθεί" η ταινία να αρχίσουν να ξεκολλάνε,ενώ με την σιλικόνη δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ωχ!! Λες? δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα!! Μηπως η ατλακόλ ήταν καλύτερη λύση?

Διαφημίσεις

Ωχ!! Λες? δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα!! Μηπως η ατλακόλ ήταν καλύτερη λύση?

Ή οποιαδήποτε δυνατή κόλλα...Πάντως η κατασκευή αυτή είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακή!

γινεται αλλα το κοστος ειναι το ισιο με την αγορα.εγω τα πηρα 3-4 ευρω απο πατησια στην ανθεων ετοιμα

Σοβαρά μιλάς???Τότε δεν αξίζει καν τον κόπο να σπαταλήσει κάποιος τόσες ώρες!(εκτός κι αν έχει το μικρόβιο..)

γινεται αλλα το κοστος ειναι το ισιο με την αγορα.εγω τα πηρα 3-4 ευρω απο πατησια στην ανθεων ετοιμα

Ναι αλλά δεν το έχεις φτιάξει μόνη σου!!!Και όταν θα μεγαλώσει το παιδί σου θα του λες κοίτα τι εφτιαξε η μάνα σου για σενα????

Ναι αλλά δεν το έχεις φτιάξει μόνη σου!!!Και όταν θα μεγαλώσει το παιδί σου θα του λες κοίτα τι εφτιαξε η μάνα σου για σενα????

Και θα σου απαντάει "Δεν μας παρατάς ρε μάνα?Δώσε κανά ψιλό να πάω για καφέ"!!!!:lol:

Διαφημίσεις

χα χα!εκανα ολα τα αλλα ομως οποτε θα με συγχωρεσει!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ

Ναι η κοπέλα είχε βάλει ταινία διπλή όψης !! Αλλές κοπέλες τα είχαν στερεώσει με οδοντογλιφίδες και άλλες με καρφίτσες !!! Ζεστή σιλικόνη μόνο σε μπάλα από εφημερίδες νομίζω :rolleyes:

Βασικά τα θέλω για τον στολισμό των τραπεζιών !!! Οπόταν δεν τα θέλω με καραμέλλες γιατί θα έχω ξεχωριστό τραπέζι γλυκών ίσως όμως να κάνω μια μόνο μπάλα με γλυκά για να την βάλω σε αυτό το τραπέζι !

fairy28 αν έχεις κάποιο λινκ βάλε μου να δω και ένα με καραμέλλες :-)

cristina112 μάλλον τα πήρες τόσα γιατί θα είναι μικρά ! Για τι μέγεθος μιλάς εσύ ???

Επειδή εγώ που ρώτησα σε ανθοπωλέιο φυσικά μου είπε 15-20 ευρώ το καθένα !!! :? οπόταν για 10 δεντράκια θα θέλω 150-200 ευρώ πολλά δεν είναι παντως μου φάνηκαν πολλά και μιλάμε για μέγεθος 35-40 εκ ύψος και η μπάλα 15 εκ διαμετρο. Καλά αυτη θα χρεώσει και τον κόπο και θα βάλει έτοιμα τριανταφυλλάκια.

Εγώ σκεφτόμουν αν βρω έτοιμα από jumbo παράδειγμα ή από κάπου αλλού να έπαιζα με χρώματα όπως άσπρο ροζ και φούξια ! Τώρα τις μπάλες φελιζόλ από που μπορώ να τις πάρω ??? Και δεν ξέρω και πόσα κοστίζουν αυτές. Σκεφτόμουν να έπερνα κουβαδάκια άσπρα ή γλαστρουλες φτηνές άσπρες γιατί από κάτω το τραπεζομάντηλο θα είναι ροζ όπόταν θέλω το δοχείο που θα είναι το δεντρακι να είναι άσπρο. Επίσης τα ξύλα που θα βάλω για κορμό που μπορώ να τα βρώ ???

Πάντως αν βρω αυτά που χρειάζομαι ειδικά τα λουλουδάκια και στα χρώματα που θέλω θα φτιάξω ένα να δω πως είναι και πόσα θα στοιχίσει και τότε θα σας πω αν αξίζει τον κόπο.

[/url]

ακόμη ένα άλλο δεντράκι που βρήκα και μου άρεσε είναι αυτό με κορδέλλες πιο εύκολο πιο γρήγορο πάλυ όμορφο μπορείς να παίξεις και με χρώματα και με διαφορα μεγέθοι κορδέλλες

http://www.polkadotbirthday.com/2008/06/table-decor-polka-dot-ribbon-topiary.html

Πως σας φαίνετε???

[/url]

cristina112 μάλλον τα πήρες τόσα γιατί θα είναι μικρά ! Για τι μέγεθος μιλάς εσύ ???

Δεν τα πήρα εγώ καλή μου!Εγώ είμαι οπαδός του μαζοχισμού και θα τα έφτιαχνα μόνη μου!!!

Όσο για τις μπάλες από φελιζόλ που ρωτάς,εγώ τις πήρα από μαγαζί με είδη hobby στην Θεσσαλονίκη.Έχει ό,τι μέγεθος μπορείς να φανταστείς... από μικρούλα μέχρι μεγάλη όσο το κεφάλι μας!!!

Διαφημίσεις

Δεν τα πήρα εγώ καλή μου!Εγώ είμαι οπαδός του μαζοχισμού και θα τα έφτιαχνα μόνη μου!!!

Όσο για τις μπάλες από φελιζόλ που ρωτάς,εγώ τις πήρα από μαγαζί με είδη hobby στην Θεσσαλονίκη.Έχει ό,τι μέγεθος μπορείς να φανταστείς... από μικρούλα μέχρι μεγάλη όσο το κεφάλι μας!!!

Εννοώ αυτά που είδες και στοίχιζαν μόνο 3-4 ευρό πόσο μεγεθος ήταν?

Ναι το ξέρω ότι έχει διάφορα μεγέθοι απλά διερωτόμουν πόσα στοιχίζει μια μπάλα περίπου 11 εκατοστά διάμετρο

[/url]

ακόμη ένα άλλο δεντράκι που βρήκα και μου άρεσε είναι αυτό με κορδέλλες πιο εύκολο πιο γρήγορο πάλυ όμορφο μπορείς να παίξεις και με χρώματα και με διαφορα μεγέθοι κορδέλλες

http://www.polkadotbirthday.com/2008/06/table-decor-polka-dot-ribbon-topiary.html

Πως σας φαίνετε???

Μου αρέσει πιο πολύ αυτό!Πιο παιδικό και χαρούμενο(και πιο εύκολο)!!!:)

Εννοώ αυτά που είδες και στοίχιζαν μόνο 3-4 ευρό πόσο μεγεθος ήταν?

Ναι το ξέρω ότι έχει διάφορα μεγέθοι απλά διερωτόμουν πόσα στοιχίζει μια μπάλα περίπου 11 εκατοστά διάμετρο

Ούτε τα πήρα,ούτε τα είδα!Η katerinak έγραψε γι'αυτά!:)

Μου αρέσει πιο πολύ αυτό!Πιο παιδικό και χαρούμενο(και πιο εύκολο)!!!:)

Ναι είναι πιο παιδικό αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλά και το άλλο αμα βρω έτοιμα και ωραία χρώματα τριανταφυλλάκια θα είναι σουπερ !

[/url]

Ούτε τα πήρα,ούτε τα είδα!Η katerinak έγραψε γι'αυτά!:)

ουπς συγνώμη καλή μου τώρα συνηδειτοποίησα το λάθος μου

ας μας πεί η κατερίνα για ποιο μέγεθος μιλούσε

[/url]

Γιατί δεν τα κάνεις μισά με λουλούδια και μισά με κορδέλες??Να έχεις και ποικιλία!

Λουλούδια μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας.Αν δεν βρεις κάτι στο τζάμπο που να σου αρέσει.

καλά μιλάμε κοιταξτε αυτό http://www.candy-apple-shoppe.com/VOS-truffle-topiary-tree.html

Λέω να κάνω ένα να το βάλω στο τραπέζι γλυκών πως σας φαίνεται ???

Επίσης εδώ αν βρούμε έτοιμα σοκολατάκια στρογγυλά πάλυ φαντάζομαι μπορούμε να τα βάλουμε! Αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα κάνεις αλλά λόγω του ότι πρέπει να γίνουν τελευταία ώρα δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο :?

[/url]

Γιατί δεν τα κάνεις μισά με λουλούδια και μισά με κορδέλες??Να έχεις και ποικιλία!

Λουλούδια μπορείς να βρεις και σε μαγαζιά με είδη συσκευασίας.Αν δεν βρεις κάτι στο τζάμπο που να σου αρέσει.

σε ευχαριστώ cristina πολύ καλή η ιδέα σου ! Ισως αυτό να κάνω :D Να έχει ποικιλια να μην είναι όλα τα ίδια !!!

Θα κοιτάξω σε 3-4 τόπους που ίσως έχουν και νομίζω ότι κάτι θα βρω σε τριανταφυλλάκια :-D;)

[/url]

καλά μιλάμε κοιταξτε αυτό http://www.candy-apple-shoppe.com/VOS-truffle-topiary-tree.html

Λέω να κάνω ένα να το βάλω στο τραπέζι γλυκών πως σας φαίνεται ???

Επίσης εδώ αν βρούμε έτοιμα σοκολατάκια στρογγυλά πάλυ φαντάζομαι μπορούμε να τα βάλουμε! Αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τα κάνεις αλλά λόγω του ότι πρέπει να γίνουν τελευταία ώρα δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο :?

Υπέροχο και αυτό!!Αλλά για τί καιρό μιλάμε??Για καλοκαίρι είναι λίγο επίφοβο.Άσε που θα στο ρημάξουν οι καλεσμένοι!!

σε ευχαριστώ cristina πολύ καλή η ιδέα σου ! Ισως αυτό να κάνω :D Να έχει ποικιλια να μην είναι όλα τα ίδια !!!

Θα κοιτάξω σε 3-4 τόπους που ίσως έχουν και νομίζω ότι κάτι θα βρω σε τριανταφυλλάκια :-D;)

Εγώ πάντως πιστεύω ότι στο τέλος δεν θα σου μείνει κανένα...είναι τόσο όμορφα που θα τα πάρουν σίγουρα!!Τις κορδέλες με τί τρόπο θα τις στερεώσεις για να είναι όπως της φωτογραφίας??