Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βάφτιση με θέμα Ολυμπιακός φανατικός κάθε ιδέα δεκτή!!!

mersy

Recommended Posts

θα γίνω νονά σε ένα αγοράκι και η βάφτιση θα είναι κόκκινη τα φώτα σας επιθυμώ για ιδέες θα αναλάβω το στολισμό μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά οπότε πρέπει να τα οργανώσουμε όλα όσα αφορούν τη βάφτιση!!!ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Διαφημίσεις

θα γίνω νονά σε ένα αγοράκι και η βάφτιση θα είναι κόκκινη τα φώτα σας επιθυμώ για ιδέες θα αναλάβω το στολισμό μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά οπότε πρέπει να τα οργανώσουμε όλα όσα αφορούν τη βάφτιση!!!ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

:shock:

Πότε θα γίνει η βάφτιση??Γιατί αν την κάνατε μέσα στις γιορτές θα βρίσκατε ένα σωρό πράγματα σ'αυτό το χρώμα.

Μόνο μην εμφανιστείτε με πανό του Ολυμπιακού και σηκώσετε τον παπά στα χέρια φωνάζοντας συνθήματα!!Το έχω δει να γίνεται σε γάμο,την ώρα που περίμενε ο γαμπρός τη νύφη και δεν θα το ξεχάσω όσο ζω!!:lol::lol::lol:

Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι ότι η μπομπονιέρα θα μπορούσε να είναι κούπα ή μπρελόκ του Ολυμπιακού.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα εκτιμηθεί από φιλάθλους άλλων ομάδων.;)

Για κουτί και λαμπάδα και τα παραλκόμενα, υπάρχουν σετ με ποδοσφαιριστές σε κουτί ξύλινο και σε λαμπάδα που τους κάνουν ανάλογα με το χρώμα της ομάδας. Τώρα για μπουμπουνιέρα μπορούν να διαλέξουν ή κάτι με θέμα μπάλα, ή ποδοσφαιριστής, ή απλά να διαλέξουν κάτι άσχετο με την προϋπόθεση στα τουλάκια και τις κορδέλες να έχουν λευκό με κόκκινο χρώμα.

Φανατικοί ολυμπιακοί εεεεεε??????

Μπράβο, μπράβο!!!!!!!

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Πότε θα γίνει η βάφτιση??Γιατί αν την κάνατε μέσα στις γιορτές θα βρίσκατε ένα σωρό πράγματα σ'αυτό το χρώμα.

Μόνο μην εμφανιστείτε με πανό του Ολυμπιακού και σηκώσετε τον παπά στα χέρια φωνάζοντας συνθήματα!!Το έχω δει να γίνεται σε γάμο,την ώρα που περίμενε ο γαμπρός τη νύφη και δεν θα το ξεχάσω όσο ζω!!:lol::lol::lol:

Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι ότι η μπομπονιέρα θα μπορούσε να είναι κούπα ή μπρελόκ του Ολυμπιακού.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα εκτιμηθεί από φιλάθλους άλλων ομάδων.;)

χαχαχαχαχαχα!! καλοοοοο!!! έχουμε σκεφτεί κάποια πράγματα θα σας τα αναλύσω ας ξεκινήσουμε με το ποιηματάκι που έχω γράψει για το προσκλητήριο να μου πειτε τις γνώμες σας !! το είχα γράψει παλαιότερα όταν έγραφα ποιηματάκια by mersy για προσκλητήρια...

είμαι ένα γαυράκι

όμορφο μικρό αντράκι

και στο γήπεδο θα πάω

ναι! μπορώ και μπουσουλάω!! (ή ναι! μπορώ και περπατάω!! τι κι αν δε περπατάω?)

βάφτιση μου ετοιμάζουνε

όνομα θα μου πούνε

και όλοι οι θρύλοι του ντουνιά

στην εκκλησιά θα ρθούνε !!

και σείς που είσαστε αλλού

σ'άλλη ιδεολογία

εμείς σας περιμένουμε

χωρίς δικαιολογία!!!

Για κουτί και λαμπάδα και τα παραλκόμενα, υπάρχουν σετ με ποδοσφαιριστές σε κουτί ξύλινο και σε λαμπάδα που τους κάνουν ανάλογα με το χρώμα της ομάδας. Τώρα για μπουμπουνιέρα μπορούν να διαλέξουν ή κάτι με θέμα μπάλα, ή ποδοσφαιριστής, ή απλά να διαλέξουν κάτι άσχετο με την προϋπόθεση στα τουλάκια και τις κορδέλες να έχουν λευκό με κόκκινο χρώμα.

Φανατικοί ολυμπιακοί εεεεεε??????

Μπράβο, μπράβο!!!!!!!

Τα έχω δεί τα κουτάκια θα το δούμε αυτό αν αρέσει και στους γονείς η δεύτερη ιδέα είναι να συνδιάσουμε το κόκκινο λευκό με μπλέ ή γαλάζιο για να δέσει και να γίνει τύπου ναυτική η βάφτιση αλλά δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσει ο μπαμπάς!!!

Το ποιηματάκι σου καταπληκτικό,όπως όλα όσα έχεις γράψει!:)Προτιμώ το "μπουσουλάω",μου ακούγεται πιο τρυφερό!Τώρα,αν συνδυάσεις το κόκκινο με το γαλάζιο,θα παραπέμπει σε θέμα με πειρατές.

επίσης για παιδική μπουμπουνιέρα έχω σκεφτεί φανελάκια με τα ονόματα των παιδιών στην πλάτη και το νούμερο της ηλικίας τους όπως οι αθλητικές φανέλες να τα ζωγραφίσω και με ένα τρόπο να τα πακετάρω σαν μπουμπουνιέρα .... το προσκλητήριο σκεφτόμουν να γίνει ντι βι ντι με φωτο του μικρού και αποσπάσματα σημαντικών αγώνων και το εξώφυλλο απο τη θήκη να είναι το προσκλητήριο!!! αυτά προς το παρόν!! θέλουμε να σκεφτουμε τη μπομπο των μεγάλων αλλά να είναι κάτι οπως τα μπλουζάκια ουδέτερο ... και μάλλον θα τις φτιάξουμε εμείς...

χαχαχαχαχαχα!! καλοοοοο!!! έχουμε σκεφτεί κάποια πράγματα θα σας τα αναλύσω ας ξεκινήσουμε με το ποιηματάκι που έχω γράψει για το προσκλητήριο να μου πειτε τις γνώμες σας !! το είχα γράψει παλαιότερα όταν έγραφα ποιηματάκια by mersy για προσκλητήρια...

είμαι ένα γαυράκι

όμορφο μικρό αντράκι

και στο γήπεδο θα πάω

ναι! μπορώ και μπουσουλάω!! (ή ναι! μπορώ και περπατάω!! τι κι αν δε περπατάω?)

βάφτιση μου ετοιμάζουνε

όνομα θα μου πούνε

και όλοι οι θρύλοι του ντουνιά

στην εκκλησιά θα ρθούνε !!

και σείς που είσαστε αλλού

σ'άλλη ιδεολογία

εμείς σας περιμένουμε

χωρίς δικαιολογία!!!

Αψογο!!!!

Προχωρήστε ακάθεκτοι.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Το ποιηματάκι σου καταπληκτικό,όπως όλα όσα έχεις γράψει!:)Προτιμώ το "μπουσουλάω",μου ακούγεται πιο τρυφερό!Τώρα,αν συνδυάσεις το κόκκινο με το γαλάζιο,θα παραπέμπει σε θέμα με πειρατές.

δικό μου λάθος ο μπέμπης θα είναι 6 μηνών οπότε αναγκαστικά θα γράψουμε τι και άν δεν περπατάω.. αν τελικά είναι αυτό το ποιηματάκι... ναι το ξέρω για τους πειρατές αλλά αν σκεφτείς τα ναυτικά ρούχα τα παιδικά πάντα έχουν λεπτομέρειες κόκκινες τώρα είναι θέμα των γονιών .... αλλά έχω τέτοια λαχτάρα να ασχοληθώ είχα κάνει τη βάφτιση της κόρης μου και ξετρελάθηκα με τη διαδικασία !!!!!

δικό μου λάθος ο μπέμπης θα είναι 6 μηνών οπότε αναγκαστικά θα γράψουμε τι και άν δεν περπατάω.. αν τελικά είναι αυτό το ποιηματάκι... ναι το ξέρω για τους πειρατές αλλά αν σκεφτείς τα ναυτικά ρούχα τα παιδικά πάντα έχουν λεπτομέρειες κόκκινες τώρα είναι θέμα των γονιών .... αλλά έχω τέτοια λαχτάρα να ασχοληθώ είχα κάνει τη βάφτιση της κόρης μου και ξετρελάθηκα με τη διαδικασία !!!!!

Ούτως ή άλλως,κολλάει και το ναυτικό θέμα...Ολυμπιακός=λιμάνι,κλπκλπ.

Πολύ πρωτότυπα θα είναι όλα πάντως!

Ούτως ή άλλως,κολλάει και το ναυτικό θέμα...Ολυμπιακός=λιμάνι,κλπκλπ.

Πολύ πρωτότυπα θα είναι όλα πάντως!

πολύ σωστά δεν το είχα σκεφτεί αυτό χαχαχαχαχαχ

superrrrrrr!!!!!!!!!!!

γιατί δεν ξεκινάτε όμως κάνοντας την βάφτιση στο Καραϊσκάκη??? (εεε, χωρίς εισητήριο...)

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Διαφημίσεις

Η κολυμπήθρα στη σέντρα του γηπέδου, και οι καλεσμένοι στις κερκίδες!!! στην θύρα 7 οι κοντινοί συγγενείς και μόλις δωθεί το όνομα, όλοι όρθιοι με κόκκινους καπνούς να γεμίζουν το γήπεδο, κάνοντας κύματα... καλά έ, νομίζω οτι θα ήταν πρώτο θέμα παντού αυτή η βάφτιση! μακάρι να μπορούσα κι εγώ να βαφτίσω κι εγώ έτσι το μικρό μου, αλλά ο μπαμπάς του το θέλει αρειανάκι..

βέβαια εγώ του τραγουδάω τον ύμνο του ολυμπιακού για να έχει σωστά ακούσματα το μωρό... τώρα ποιός θα φάει το ξύλο αν βγεί τελικά γαύρος...δεν ξέρω!!!!!!!!

kc3rp3.pngD0HJp3.png

"Μέχρι τώρα είχαμε ο ένας τον άλλον.. τώρα έχουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!"

31.07.2010

Η κολυμπήθρα στη σέντρα του γηπέδου, και οι καλεσμένοι στις κερκίδες!!! στην θύρα 7 οι κοντινοί συγγενείς και μόλις δωθεί το όνομα, όλοι όρθιοι με κόκκινους καπνούς να γεμίζουν το γήπεδο, κάνοντας κύματα... καλά έ, νομίζω οτι θα ήταν πρώτο θέμα παντού αυτή η βάφτιση! μακάρι να μπορούσα κι εγώ να βαφτίσω κι εγώ έτσι το μικρό μου, αλλά ο μπαμπάς του το θέλει αρειανάκι..

βέβαια εγώ του τραγουδάω τον ύμνο του ολυμπιακού για να έχει σωστά ακούσματα το μωρό... τώρα ποιός θα φάει το ξύλο αν βγεί τελικά γαύρος...δεν ξέρω!!!!!!!!

Καλά,έχω κάνει καινούριο συκώτι από το γέλιο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Απίστευτη εικόνα!!!Καλά κι εσύ,επιτρέπεται Θεσσαλονικιά και να είσαι Ολυμπιακός???Τςτςτςτςτςτςτςτςτς....:lol::lol::lol:

xaxaxaxaxa ayto tha itan gia to mpampa tou to idaniko afou idi exei ekfrasei epithymia na ginei i vaftisi mesa sto gipedo xaaxaxaxaxaxax

• 1 month later...

μπορεις να ζητησεις να εχεις διακοσμηση με το θρυλεων την μασκοτ του ολυμπιακου ειμαι σιγουρη στο red store που ειναι κατω απο το καραισκακη θα βρεις οτι ζητας το ξερω γιατι ο νονος μας ιναι φανατικος γαυρος κ θελει να γραψει κ την κορη μου στην θυρα 7