Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ "ΗΛΙΟΧΑΜΟΓΕΛΟ"-ΒΥΡΩΝΑΣ

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους!!! Μου σύστησαν τον παιδικό σταθμό "Ηλιοχαμόγελο" στον Βύρωνα για να πάω τον μικρό μου. Έχω σκοπό να τον πάω κοντά στο καλοκαίρι (έχω πολύ καιρό μπροστά μου), αλλά θα ήθελα κάποια γνώμη για τον συγκεκριμένο... Ξέρει κάποιος κάτι;

Ευχαριστώ!!!!

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

Διαφημίσεις

δεν εχω επισκεφτει το ηλιοχαμόγελο. εχω επισκεφτει πρωτο σκαλι, δελφινάκια και ροουζμαρι.

εχω ακουσει ομως καλα λόγια.

εγω την εχω γραψει στο ροουζμαρι (αιγιαλείας 74) απο το μάρτη και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένη. καταπληκτικές νηπιαγωγοί, καταπληκτικό οικογενειακο-φιλικο περιβάλλον, δραστηριότητες, φαγητό... τα πάντα!!!!

απο τιμες πανω κατω ειναι οι ιδιες. αυτο που δε μου αρεσει (και δεν το επισκέφτηκα) στο ηλιοχαμόγελο είναι οτι τα παιδιά αναιβοκατεβαίνουν με ασανσερ. το κτηριο θυμίζει μεγαλο εκπαιδευτήριο. απο διδακτικο προσωπικο εχω ακουσει τα καλύτερα.

κανε απο μια επισκεψη σε ολους τους παιδικούς σταθμούς (πρωτο σκαλι, ροουζμαρι, λιλιαν λυκου, μικρη κιβωτοςκλπ), να εχεις σφαιρική άποψη.

εχεις χρονο κανε την έρευνά σου. προσωπικά υποστηρίζω, ροουζμαρι με τα χίλια!!!!!

η δε νηπιαγωγός στου βρεφικού τμήματος;;;;;; ενα γλυκήτατο κορίτσι. αγαπάει παρα πολυ τη δουλειά και τα μωράκια της! η δική μου την λατρεύει!

age.png

ismeni μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κοίταγα το Ηλιοχαμόγελο γιατί μου τον σύστησε διευθυντής παιδικού σταθμού στην Αργυρούπολη. Έχω δει το κτήριο από έξω, αλλά επειδή είναι περίεργα (χτισμένο λοξά), δεν βλέπω και πολλά.

Το ρόουζμαρι που είναι; Ρωτάω γιατί θα τον πηγαίνω εγώ… ώρες;

το ροουζμαρι ειναι στην οδο αιγιαλείας (2107600389) πάνω από την πλατεια φατσέα (κοντά στο 8ο δημοτικο).

εσύ πού μένεις;

τι ώρα θελεις να τον πηγαινεις και να επιστρέφει;

εγω την πηγαινω στις 8πμ.

age.png

Πραγματικά πολύ κοντά μου. Είμαι 1 τετράγωνο πριν την Φορμίωνος αλλά ψηλά(προς το τέλος της).Θα περάσω σήμερα να το δω και θα πάρω τηλ για ραντεβού! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Διαφημίσεις