Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

να ρωτήσω ήθελα, τώρα που πλησιάζει το Πάσχα δίνουμε δώρο στην babysitter? Εννοώ το μισό του μισθού, ή κάτι άλλο? Μαμάδες συνήθως τι κάνετε? για εμάς είναι πρώτη φορά και δεν θέλω να κάνω κάτι λάθος!! Πάντα, βλέπετε το οικονομικό είναι λεπτό ζήτημα.

Διαφημίσεις

εγω προσωπικα, εκτος απο τον μισο μισθο,δηλ το δωρο του πασχα, της παιρνω και ενα δωρακι, λογω των ημερων....

τωρα για το πασχα ας πουμε, της πηρα ενα ωραιο σετ , ποδια ολοσωμη, με πιαστρα και γαντι για την κουζινα απο το palladium.....

τα χριστουγεννα της ειχα παρει ενα σετ πετσετες...

δεν ξερω αν βοηθησα.... :roll::roll::roll:

εξαρταται παντως και η ηλικια της...

εμενα ειναι μεγαλη.....γυρω στα 50 κατι...οποτε....τα βρηκα χρησιμα αυτα που της πηρα..... :)

Γενικά είναι ό,τι έχεις συμφωνήσει. Εμείς της δίνουμε δώρο κανονικά, έτσι ήταν η συμφωνία μας, και ένα συμβολικό δωράκι λόγω των ημερών.

δεν έχω συμφωνήσει κάτι αλλά επειδή δεν ξέρω και δεν θέλω να δημιουργήσω δυσαρέσκεια γιατι είμαι αρκετά ευχαριστημένη μαζί της. Θέλω να ξέρω αν συνηθίζεται να δίνετε δώρο κανονικά στις babysitters, δεν είναι με ΙΚΑ για να πεις ότι είσαι υποχρεωμένος να δώσεις. Απλά να ξέρω αν στον κύκλο τους τηρείται κατα κάποιο τρόπο "άγραφος νόμος"!!! πάνω σε αυτό το θέμα. Αν οι περισσότερες απο εσάς κάνετε έτσι, λογικά έτσι θα γίνεται οπότε θα κάνω και εγώ το ίδιο.

Σας ευχαριστώ πάντως κορίτσια για τις απαντήσεις σας.

εγω ειχα συμφωνησει οτι δεν μπορω να δινω δωρα, απλα οταν περνει αδεια δεν τα αφαιρω ποτε,κ της κανω απλα διαφορα δωρα, τωρα της πηρα ενα καλο πουκαμισο κ κατι κερια για το σπιτι

Διαφημίσεις

Εμείς της δίνουμε κανονικά τα δώρα Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι όπως είχαμε συμφωνήσει από την αρχή.

Στην προηγούμενη κοπέλα με την οποία δεν είχαμε κάνει τέτοια συμφωνία της δίναμε κάτι παραπάνω τις γιορτές αλλά όχι ολόκληρο το δώρο.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!