Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νιώθω περήφανη αλλά συγχρόνως προβληματίστηκα…

Recommended Posts

Την Παρασκευή που πήγα τον μικρό στο σχολείο, μου λέει μια μαμά είστε η μαμά του Θεόφ.? Ναι λέω εγώ, και μου λέει συγχαρητήρια για τον τρόπο που μεγαλώνετε το παιδί , σάστισα. Είναι το μόνο αγοράκι που κάνει παρέα στο γιο μου και τον βάζει στις παρέες διότι εμείς ήμαστε από άλλη πόλη και ο μικρός είναι Ολυμπιακό, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται διάφορα σχόλια από τα άλλα παιδάκια και κάποια από αυτά να μην θέλουν να το κάνουν καν παρέα.

Συζήτησα την περίπτωση με τον μικρό και μου λέει μαμά ο προπονητής μας ( ποδόσφαιρο ) μας λέει ότι πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Εγώ απλά του λέω γιατί δεν πρέπει να είναι Ολυμπιακός και ας κάνει ότι θέλει. ( τζάμπα φούσκωσα η γυναίκα ο προπονητής του πέρασε κάτι τέτοιο )

Και αυτό που με προβλημάτισε είναι, είναι δυνατόν στα 5 τους να «φανατίζονται» έτσι για τις ομάδες ? Δεν συζητάω για το τι συνθήματα μου φέρνει κάθε μέρα στο σπίτι..

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Την Παρασκευή που πήγα τον μικρό στο σχολείο, μου λέει μια μαμά είστε η μαμά του Θεόφ.? Ναι λέω εγώ, και μου λέει συγχαρητήρια για τον τρόπο που μεγαλώνετε το παιδί , σάστισα. Είναι το μόνο αγοράκι που κάνει παρέα στο γιο μου και τον βάζει στις παρέες διότι εμείς ήμαστε από άλλη πόλη και ο μικρός είναι Ολυμπιακό, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δέχεται διάφορα σχόλια από τα άλλα παιδάκια και κάποια από αυτά να μην θέλουν να το κάνουν καν παρέα.

Συζήτησα την περίπτωση με τον μικρό και μου λέει μαμά ο προπονητής μας ( ποδόσφαιρο ) μας λέει ότι πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Εγώ απλά του λέω γιατί δεν πρέπει να είναι Ολυμπιακός και ας κάνει ότι θέλει. ( τζάμπα φούσκωσα η γυναίκα ο προπονητής του πέρασε κάτι τέτοιο )

Και αυτό που με προβλημάτισε είναι, είναι δυνατόν στα 5 τους να «φανατίζονται» έτσι για τις ομάδες ? Δεν συζητάω για το τι συνθήματα μου φέρνει κάθε μέρα στο σπίτι..

χα χα χα αλλαξε τον τιτλο κ κανε τον "ειμαι περηφανη για τον προπονητη του γιου μου"!!!

εκτος πλακας ομως....ομως σαν μανουλα κατι καλο εχεις κανει για να εχει μαθει το αγορακι σου να ξεχωριζει κ να ακουει κ να εφαρμοζει το σωστο! εξξαλου αυτος ο προπονητης μονο στο δικο σου παιδι το ειπε???:rolleyes:

τα υπολοιπα γιατι δεν τον ακουσαν:confused::confused:???

Αρα μπορεις να ξαναφουσκωσεις!!!:D

οσο για τον φανατισμο ε ναι! αν βλεπουν - ακουν τους πατεραδες φανατισμενους:evil: τι θα κανουν κ τα παιδακια? αυτο βλεπουν αυτο κανουν!:?

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

ωραίος ο μικρός σου!!!!!

καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, αλλά βλέπω ότι έχεις ένα παιδάκι που κατανοεί πολλά.... εννοώ ότι αν μπεις στη διαδικασία να του εξηγήσεις τη διαφορετικητα του καθενός - σε σχέση με τις ομάδες εννοώ, γιατί προφανώς στο παιδάκι σου έχεις ήδη εμφυσήσει το σεβασμό για τους άλλους - νομίζω ότι θα το ΄πιάσει αμέσως!

α ρε πατεράδες (και προπονητές) φανατισμένοι!!!

:lol: :lol: :lol:

χα χα χα αλλαξε τον τιτλο κ κανε τον "ειμαι περηφανη για τον προπονητη του γιου μου"!!!

όσο το σκέφτομαι δεν έχεις καθόλου άδικο...;)

rQGhp3.png

Οι μπαμπάδες φταίνε ( και οι θείοι στη δική μας περίπτωση!). Όταν προσπαθούν μεγάλοι άνθρωποι (αδέρφια) να πάρουν με το μέρος τους ένα 3χρονο, τι περιμένεις; όταν λογοφέρουν μπροστά του για ομάδες, λογικό είναι να επηρεαστεί και όταν αρχίσει να καταλαβαίνει να φανατιστει... Λυπηρό αλλά συμβαίνει. Άσχετο αλλά τον Θεόφιλο σου τον έχω πρότυπο παιδιού (και από κάτι άλλα χαριτωμένα που έχει πει). Αυτό το παιδί να μου το θυμηθείς... κάτι σημαντικό θα γίνει....

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Εγώ θεωρώ ότι σημασία έχει τα παιδιά να εισπράττουν θετικά μηνύματα από όπου και αν προέρχονται αυτά! Σκέψου ότι αν δεν είχε το υπόβαθρό και από το σπίτι του, τα λόγια του προπονητή από το ένα αυτί θα έμπαιναν και από το άλλο θα έβγαιναν! Ιδίως σε ένα περιβάλλον με συνομηλίκους που "σνομπάρουν" τα παιδάκια που υποστηρίζουν άλλες ομάδες!

Διαφημίσεις

Εμεις ειμαστε Ολυμπιακοι. Παντρευτηκε ο αδελφος μου και ανεβηκε Θεσσαλονικη. Ο γιοκας του ειναι Αρης ή κατι τετοιο (δεν θυμαμαι). Εκανα πλακα λοιπον στον αδελφο μου γιατι δεν εκανε το παιδι Ολυμπιακο και ξερετε τι μου απαντησε? "Γιατι? Για να μου ερχεται σακατεμενο στο ξυλο" ".

Αυτα ειναι!!!!!

Εγώ θεωρώ ότι σημασία έχει τα παιδιά να εισπράττουν θετικά μηνύματα από όπου και αν προέρχονται αυτά! Σκέψου ότι αν δεν είχε το υπόβαθρό και από το σπίτι του, τα λόγια του προπονητή από το ένα αυτί θα έμπαιναν και από το άλλο θα έβγαιναν! Ιδίως σε ένα περιβάλλον με συνομηλίκους που "σνομπάρουν" τα παιδάκια που υποστηρίζουν άλλες ομάδες!

Έτσι. Τα ίδια φαντάζομαι τα έχει πει και στα άλλα παιδιά ο προπονητής αλλά δεν είχαν το ίδιο αντίκτυπο σε εκείνα. Άρα τη βασική δουλειά την έχεις κάνει εσύ :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Kαταρχήν να πω ότι το περιστατικό με τη μαμά έγινε στο σχολείο και όχι στην προπόνηση...

το είπε και η ζωή παραπάνω δυστυχώς αυτά γίνονται...

άρα μεγάλο λάθος να ονειρεύομαι ότι μια μέρα θα πάμε οικογενειακώς να παρακολουθήσουμε κανένα ντέρμπυ

rQGhp3.png