Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αχλάδι και δυσκοιλιότητα

erma79

Recommended Posts

Καλημέρα σας

Αρχίσαμε φρουτάκια!!!!Τα πάμε πολύ ωραία!!!!

Μια ερώτηση σας έχω.Κάνει το αχλάδι δυσκοιλιότητα? Και εάν ναι τι κάνατε? Βάλατε αλλο φρούτο?

:D

tnDpp3.png

77l3p3.png

Διαφημίσεις

Και η μπανάνα κανει δυσκοιλιότητα, δεν ξέρω αν την τρώτε ακόμα. Για την καταπολέμησή της θελει πορτοκάλια, μανταρίνια, ακτινίδια. Μάλλον το μωράκι σου όμως έιναι μικρό για αυτά οπότε, βάλε περισσότερο κολοκύθι στη μεσημεριανό της.

Μια συμβουλη που μου εδωσαν εμενα ειναι λιγο βρασιμο σε μηλο κατεξοχην αλλα και αχλαδι για να διασπαστει η πηκτινη που εχουν και να μπορει το εντερακι να τα δουλεψει καλυτερα!!

Διαφημίσεις

το αχλαδι δεν κανει δυσκοιλιοτητα, αντιθετως...

αλλα καμια φορα δεν ξερεις....η μπανανα ολοι λενε οτι κανει δυσκοιλιοτητα, κι εμεις και οι 4 (και εμεις και τα παιδια μας) μολις φαμε.....τρεχουμε!!!!!!!

Μια συμβουλη που μου εδωσαν εμενα ειναι λιγο βρασιμο σε μηλο κατεξοχην αλλα και αχλαδι για να διασπαστει η πηκτινη που εχουν και να μπορει το εντερακι να τα δουλεψει καλυτερα!!

Κι εγώ αυτό θα έλεγα!!:-D

• 3 years later...

Η μικρή μου είναι 5μιση μηνών και της ξεκίνησα φρόυτα πριν μια εβδομάδα. Ξεκινήσαμε με κοκκινο μήλο και όταν της προσθεσα το αχλάδι ζοριζόταν πολύ να ενεργηθει και τα κακακια της ήταν σκληρα. Φυσικά δεν συνέχισα με μπανάνα αλλά στο αχλάδι και στο μήλο πρόσθεσα δαμασκηνο (πάντα σε συνεργασία με την παιδιατρο). Σήμερα ήταν η πρωτη μέρα που το έφαγε και αμέσως είδα διαφορα. Τελικά καθε οργανισμός αανεχεται αλλιως τις τροφες!!:D

Κι εμείς ξεκινήσαμε με αχλάδι, μηλο και τωρα μπανανα. Δεν τρωει πανω απο δεκα κουταλιτσες αλλα φαινεται οτι του αρεσει. Κι εμεις παρατηρησαμε αλλαγη στα κακα με το αχλαδι και τη μπανανα, ενω με το θηλασμο ειχαμε 3-4 πανες τη μερα αυτες μειωθηκαν στις 2. Η γιατρος μας ειπε οτι ειναι φυσιολογικο. Απο βδομαδα αρχιζουμε και δευτερο γευμα απογευματινο! Εσεις ποτε λετε? ειμαστε πεντεμιση μηνων.

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Κ εμεις ξεκινησαμε με αχλαδι πριν μια εβδομαδα.κακακια δεν εκανε..εδωσα στις 4μερες κολοκυθι κ εκανε κατυεθειαν.. αλλα εκανε μονο τοτε...τις υπολοιπες τρεις μερες του κοκοκυθιου δεν εκανε...η παιδιΤρος μ ειπε ν δωσω καροτο σήμερα.. .εκανε ενα μικρο σαν βοτσαλακι...διαβασα οτι ειναι δυσκυλιοτητα...τι να νανω να το βοηθήσω το μικρακι μου;;;