Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

η μανα μου και ο ψυχολογικος της πολεμος!!

Recommended Posts

καλησπερα,ισως μερικες να θυμαστε οτι σε λιγο καιρο ειναι επιτελους μετα απο πολλες αναβολες ο γαμος μας.αυτο που δε ξερετε ειναι το τι τραβαω καθημερινα απο τη μανα μου και την αδερφη μου πρωτα πανω στη βαπτιση και μετα στο γαμο.εμεις για ενα χρονο μεναμε στο νησι του αντρα μου στη κω,οταν ομως εμεινα εγκυος αποφασισαμε να γυρισουμε στην αθηνα γιατι εκει δεν υπηρχε ουτε αναισθησιολογος:shock::shock:.θα μεναμε με τη μητερα μου καθοτι δεν ειχαμε την ανεση να νοικιασουμε δικο μας σπιτι τουλαχιστον το πρωτο καιρο.με το που πατησαμε το ποδι μας στην αθηνα αρχισε ο πολεμος!το πρωτο μας βραδυ εδω μας εκανε ενα τεραστιο κηρυγμα επειδη ειμασταν απροσεχτοι και εμεινα εγκυος και γιατι ο αντρας μου ειναι τοσο ανευθυνος και πως συνεβει αυτο και αλλα τετοια ωραια.καμια ηρεμια για την εγκυο.οταν γεννησα μετα απο λιγο καιρο αποφασισανε με την αδερφη μου να πανε στο κατω σπιτι του αδερφου της και να μεινουμε εμεις πανω.εγω δεν ηθελα να τη ξεσπιτωσω και της το ειχα πει ελεγε ομως οτι το ζευγαρι πρεπει να μενει μοο του.εχουμε αλλο ενα σπιτι κοντα στη χαλκιδα και μια μερα κατσαμε να μιλησουμε για τα σπιτια αυτα.η αδερφη μου δεν θελει για δικους της λογους να μεινει σε αυτο το σπιτι ηθελε να παρει το αλλο(μεζονετα σε 2,5 στρεμματα).δεν ειχα προβλημα.αφου μετακομισανε κατω καναμε καποιες αλλαγες οι οποιες ομως δεν της αρεσαν δεν ειπε πολλα ομως.το προβλημα αρχισε να γινεται χειροτερο με τη βαπτιση και το γαμο.ειχαμε πει να τα κανουμε μαζι και να μας παντρευαν η κολλητη μου μια κοπελα απο το νησι και η αδερφη μου.μετα αναβαλλαμε το γαμο λογω πενθους και θα καναμε μονο τη βαπτιση.το μωρο θα το βαπτιζανε η κολλητη μου και η κοπελα απο το νησι.τι ηταν να το ακουσουν???εγινε της τρελλης,που δεν τιμαω την αδερφη μου και τετοια,καθε μερα με ψελνανε και οι δυο ημουν να σκασω,η αδερφη μου ειναι θεια δεν ηθελα να γινει και νονα!περασε η βαπτιση και κοντευουμε για το γαμο που θα με παντρεψουν η αδερφη και η κολλητη μου.μου πεταει χθες λοιπον η μανα μου να κανω μονο την αδερφη μου κουμπαρα και οτι δεν τη τιμαω(ενω θα με παντρεψει).το τι μου ειπε δε λεγεται μεχρι οτι η μικρη ξεσπιτωθηκε για χαρη μου:shock::shock::shock:ενω ουτε ηθελε εδω να μεινει ουτε τους ειπα εγω ποτε να φυγουν,οτι οποτε τη χρειαζομαι αυτη τρεχει(μια φορα εγινε αυτο χθες να κρατησει το μωρο που κοιμοταν κιολας για να παω τραπεζα και το εκανε με μιση καρδια και το κοπαναγε κιολας!!)και οτι ολο τους αλλους σκεφτομαι και ποτε εκεινη.ρε παιδια δε μπορω αλλο μουμαυριζει τη καρδια ωρες ωρες.παραπονο το εχω να παρει μια φορα το μερος μου και να πει ναι ρε γμτ εχεις δικιο παντα τη κορη της να υπερασπιστει,πραγμα που μου το ειχε παραδεχτει και η ιδια.συγνωμη για το σεντονι αλλα αν δε τα ελεγα καπου θα εσκαγα!!!βαρεθηκα αυτη τη κατασταση δε ξερω τι να κανω,θα ερθει η μερα του γαμου και θα ειναι με τα μουτρα μεχρι το πατωμα???

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

το να της μιλησω ηταν το πρωτο που εκανα αλλα ειναι λες και μιλαω σε ντουβαρι δεν καταλαβαινει ουτε αυτη ουτε η αδερφη μου που λογικα η μικρη θα επρεπε να δειχνει περισσοτερη κατανοηση 5 χρονια μας χωριζουν αλλα ειναι λες και της κανει πλυση εγκεφαλου ακουω τι μου λεει και ειναι λες και ακουω τη μανα μου!

qcKmp2.png

Διαφημίσεις