Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

sos ειδα κατι καφε υγρα..

Recommended Posts

και εγώ το ίδια συμπτώματα είχα πριν δύο μέρες και ο γιατρός μου έδωσε τα ίδια χάπια + buscopan επειδή πονούσα ελαφρά.Σήμερα έχω ακόμη αλλά πολύ λίγο και επειδή το συζήτησα και με άλλες μητέρες μάλλον είναι πολύ συχνό σύμπτωμα των πρώτων μηνών.Ξεκούραση ξάπλα και όχι πανικός!!!΄Συμβουλές μιας μέλλουσας μητέρας που την κυριακή πλάνταξε στο κλάμα σήμερα όμως είναι ένας άλλος άνθρωπος!!! θετικές σκέψεις Έλλη μου και όλα θα πάνε καλά

Διαφημίσεις

θα φυγω για λιγο πρεπει να παω τον μπαμπα μου σε μια δουλεια,....θα γυρισω σε καμια ωρα και θα παω και τα ουτρογκεσταν;;;;ουτε πο καταλαβα...

Τα utrogastan είναι χάπια προγεστερόνης, είτε τα πίνεις είτε τα βάζεις στον κόλπο ως υπόθετα. Φόρα κι ένα σερβιετάκι, γιατί όταν λιώνουν είναι μπλιαχ!!!

Πάντως κακώς τρέχεις για δουλειές, καλύτερα να ξαπλώσεις και να προσέχεις μέχρι να πας στο γιατρό σου. Δεν παίζουν μ αυτά τα πράγματα!!!:evil:

Τα utrogastan είναι χάπια προγεστερόνης, είτε τα πίνεις είτε τα βάζεις στον κόλπο ως υπόθετα. Φόρα κι ένα σερβιετάκι, γιατί όταν λιώνουν είναι μπλιαχ!!!

Πάντως κακώς τρέχεις για δουλειές, καλύτερα να ξαπλώσεις και να προσέχεις μέχρι να πας στο γιατρό σου. Δεν παίζουν μ αυτά τα πράγματα!!!:evil:

το ξερω αλλα τι να κανω...αφου δεν ξερεις κανενας τιποτα , αν το ηξεραν δεν θα με αφηναν να παω...

πηγα τα πηρα απο το φαρμακειο, αυτα τα βαζεις στο κολπο και λιωνουν;;;

και εγώ το ίδια συμπτώματα είχα πριν δύο μέρες και ο γιατρός μου έδωσε τα ίδια χάπια + buscopan επειδή πονούσα ελαφρά.Σήμερα έχω ακόμη αλλά πολύ λίγο και επειδή το συζήτησα και με άλλες μητέρες μάλλον είναι πολύ συχνό σύμπτωμα των πρώτων μηνών.Ξεκούραση ξάπλα και όχι πανικός!!!΄Συμβουλές μιας μέλλουσας μητέρας που την κυριακή πλάνταξε στο κλάμα σήμερα όμως είναι ένας άλλος άνθρωπος!!! θετικές σκέψεις Έλλη μου και όλα θα πάνε καλά

ευχαριστω κοπελα μου,πηγα τα πηρα και το εβαλα:(

Αν δεν καταλαβες ξαναπαρε τον γιατρο σου πριν βαλεις την αλοιφη, και αν δεν καταλαβαινεις τις οδηγιες που σου δινει να τον ξαναρωτας μεχρι να καταλαβεις!

Μην τον ντρεπεσαι η δουλεια του ειναι! Σε ποια βδομαδα εισαι? Οπως σου ειπε μια κοπελα παραπανω αφου ειδες τετοια υγρα δεν πρεπει να σηκωνεις καθολου βαρος και να ξεκουραζεσαι.

Τον εμπιστευεσαι τον γιατρο σου? Σου εξηγησε τι κανει αυτη η αλοιφη και γιατι να την βαζεις τοσες φορες? Μην τους εμπιστευεσαι τυφλα...

ειναι υποθετακια μικρα που λιωνουν στον κολπο...ειμαι λογικα στην 6 εβδομαδα, θα παω την παρασκευη απο εκει...ευχαριστω παντως...

Διαφημίσεις

Έλλη μου, θέλω να προσέχεις πολύ και προπαντώς να είσαι ξάπλα όσο μπορείς περισσότερο! Τα ίδια χάπια τα έπαιρνα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου! Θα σου δώσω μια συμβουλή και αν θέλεις την ακούς: Αν παρ' όλη την επικοινωνία με το γιατρό σου, σε "τρώει", μην περιμένεις μέχρι την Παρασκευή, αλλά ζήτα του να σε δει ΣΗΜΕΡΑ! Εγώ, στο 1ο παιδάκι μου, είχα φοβερό άγχος (υπήρχαν λόγοι γι' αυτό) και μέχρι να νιώσω το μωράκι μου, ήθελα να με βλέπει ο γιατρός μου κάθε εβδομάδα! Εκείνος μου έλεγε να κλείσω ραντεβού στο 15νθήμερο και εγώ έκλεινα στην εβδομάδα! Όταν τη 2η φορά κατάλαβε, μου είπε: οκ το ραντεβού σου θα είναι στο 15νθήμερο, αν θέλεις να είσαι ήρεμη να έρχεσαι κάθε εβδομάδα χωρίς ραντεβού, να μπαίνεις στον υπέρηχο να βλέπουμε ότι όλα είναι οκ για να μην αγχώνεσαι! Έτσι έκανα! Και όταν ένιωσα το μωράκι μου, πήγαινα κάθε 15νθήμερο (το ραντεβού ήταν στο μήνα τότε). Τα ίδια έκανα και στο 2ο παιδάκι μου! Και πάντα μου έλεγε να τον παίρνω και στο κινητό του, ακόμη και αν μου φαινόταν ότι μπορεί να ήταν βλακεία αυτό που ήθελα να του πω/ρωτήσω, γιατί οι εγκυούλες δεν πρέπει να αγχώνονται για τίποτα

Έλλη μου, θέλω να προσέχεις πολύ και προπαντώς να είσαι ξάπλα όσο μπορείς περισσότερο! Τα ίδια χάπια τα έπαιρνα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μου! Θα σου δώσω μια συμβουλή και αν θέλεις την ακούς: Αν παρ' όλη την επικοινωνία με το γιατρό σου, σε "τρώει", μην περιμένεις μέχρι την Παρασκευή, αλλά ζήτα του να σε δει ΣΗΜΕΡΑ! Εγώ, στο 1ο παιδάκι μου, είχα φοβερό άγχος (υπήρχαν λόγοι γι' αυτό) και μέχρι να νιώσω το μωράκι μου, ήθελα να με βλέπει ο γιατρός μου κάθε εβδομάδα! Εκείνος μου έλεγε να κλείσω ραντεβού στο 15νθήμερο και εγώ έκλεινα στην εβδομάδα! Όταν τη 2η φορά κατάλαβε, μου είπε: οκ το ραντεβού σου θα είναι στο 15νθήμερο, αν θέλεις να είσαι ήρεμη να έρχεσαι κάθε εβδομάδα χωρίς ραντεβού, να μπαίνεις στον υπέρηχο να βλέπουμε ότι όλα είναι οκ για να μην αγχώνεσαι! Έτσι έκανα! Και όταν ένιωσα το μωράκι μου, πήγαινα κάθε 15νθήμερο (το ραντεβού ήταν στο μήνα τότε). Τα ίδια έκανα και στο 2ο παιδάκι μου! Και πάντα μου έλεγε να τον παίρνω και στο κινητό του, ακόμη και αν μου φαινόταν ότι μπορεί να ήταν βλακεία αυτό που ήθελα να του πω/ρωτήσω, γιατί οι εγκυούλες δεν πρέπει να αγχώνονται για τίποτα

το δυσκολο ειναι οτι ακομα δεν ειπαμε τιποτα πουθενα, μενω πανω απο την πεθερα μου και ολο και κατι γινεται, τωρα ετυχε να ερθει ο μπαμπας μου να μεινει για λιγες μερες, ειχαν κατι δουλειες εδω...πως να μενω συνεχεια ξαπλα αν δεν πω οτι ειμαι εγκυος;;;;ολο κατι τυχαινει.....

οσο για τον γιατρο δεν νιωθω και πολυ καλα, ισως γιατι εχω παει μονο μια φορα για τεστ και αλλες δυο για μια παρακολουθηση ωορρηξιας...τωρα θα παω για το πρωτο ραντεβου και ανολογα πως θα μου μιλησει θα δω τι θα κανω...

το δυσκολο ειναι οτι ακομα δεν ειπαμε τιποτα πουθενα, μενω πανω απο την πεθερα μου και ολο και κατι γινεται, τωρα ετυχε να ερθει ο μπαμπας μου να μεινει για λιγες μερες, ειχαν κατι δουλειες εδω...πως να μενω συνεχεια ξαπλα αν δεν πω οτι ειμαι εγκυος;;;;ολο κατι τυχαινει.....

οσο για τον γιατρο δεν νιωθω και πολυ καλα, ισως γιατι εχω παει μονο μια φορα για τεστ και αλλες δυο για μια παρακολουθηση ωορρηξιας...τωρα θα παω για το πρωτο ραντεβου και ανολογα πως θα μου μιλησει θα δω τι θα κανω...

Τότε να του το πεις!!! Δες το ως προκαταβολικό δώρο γεννεθλίων! Και μάλιστα αποκλειστικό, αφού ακόμη δεν το ξέρει κανείς άλλος!

Καλέ Ελλη μαζί το γράψανε το νέο μύνημα εχθές??? Με την ίδια κιόλας επικεφαλίδα???

Αυτο είναι το δικό μου

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76210

Εμένα μου είπε να ξεκουραστώ να μην έρθω σε επαφή (λες και ερχόμουν) μέχρι αυριο που έχω το doppler......και θα δούμε τον μπέμπη

μηπως να τους το πεις σημερα?η χαρα ιδια θα ειναι πιστεψε με:P.ξεκουρασου μονο

Διαφημίσεις

Τότε να του το πεις!!! Δες το ως προκαταβολικό δώρο γεννεθλίων! Και μάλιστα αποκλειστικό, αφού ακόμη δεν το ξέρει κανείς άλλος!

θα φυγει αυριο το πρωι, θα παμε εμεις το σαββατο να τους δουμε και θα το πουμε..

να ρωτησω και κατι , ξεχασα να ρωτησω το γιατρο...αποτριχωση στο μπικινι κανει;;;;ρωτησα την αισθητικο και ειπε οτι επειδη κανω καιρο και δεν εχω πολλες δεν υπαρχει προβλημα.

Καλέ Ελλη μαζί το γράψανε το νέο μύνημα εχθές??? Με την ίδια κιόλας επικεφαλίδα???

Αυτο είναι το δικό μου

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76210

Εμένα μου είπε να ξεκουραστώ να μην έρθω σε επαφή (λες και ερχόμουν) μέχρι αυριο που έχω το doppler......και θα δούμε τον μπέμπη

σοβαρα;;;στο εν ω μεταξυ σκεφτομουν οτι καπου το διαβασα αλλα ,με επιασε πανικος και δεν εψαξα πουθενα...χιχιχιχιχι....και εμενα μου ειπε οχι επαφες...λες και ειχαμε......τιποτα δεν κανουμε :(:(:(

υπομονη να πας αυριο να δεις το μπεμπη σου...

σοβαρα;;;στο εν ω μεταξυ σκεφτομουν οτι καπου το διαβασα αλλα ,με επιασε πανικος και δεν εψαξα πουθενα...χιχιχιχιχι....και εμενα μου ειπε οχι επαφες...λες και ειχαμε......τιποτα δεν κανουμε :(:(:(

υπομονη να πας αυριο να δεις το μπεμπη σου...

και εσυ με το καλό!!!!!:D:D:D

μηπως να τους το πεις σημερα?η χαρα ιδια θα ειναι πιστεψε με:P.ξεκουρασου μονο

ο αντρας μου θελει να παμε πρωτα για τον πρωτο υπερηχο και μετα...δεν το πιστευει ακομα...:D:D:D

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοπελα μου...

δεν μου λες εσυ εκανες αποτριχωση οταν εμεινες εγκυος;;

ααααα εγώ υπερπαραγωγή.....

Με ξυραφάκι μια ζωη ξυριζόμουν...το θέμα είναι τώρα που μεγαλωσε η κοιλιά το γελιο που ριχνω μόνη μου μέχρι να ξυριστώ δεν λεγετε.....

Αν θες να πεθάνεις απο το γελιο με ιστοριες κοριτσιών που ξυριζονται εν καιρώ εγκυμοσύνης δες το thread αυτο....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34850

ααααα εγώ υπερπαραγωγή.....

Με ξυραφάκι μια ζωη ξυριζόμουν...το θέμα είναι τώρα που μεγαλωσε η κοιλιά το γελιο που ριχνω μόνη μου μέχρι να ξυριστώ δεν λεγετε.....

Αν θες να πεθάνεις απο το γελιο με ιστοριες κοριτσιών που ξυριζονται εν καιρώ εγκυμοσύνης δες το thread αυτο....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34850

θα το δω..εγω εκλεισα αυριο ραντεβου...αν πονεσω δεν θα ξαναπαω

να ρωτησω και κατι , ξεχασα να ρωτησω το γιατρο...αποτριχωση στο μπικινι κανει;;;;ρωτησα την αισθητικο και ειπε οτι επειδη κανω καιρο και δεν εχω πολλες δεν υπαρχει προβλημα.

Το γυναικολογο ρωτας και οχι τον αισθητικο σε αυτα. (δεν ξερω να σου πω πανω στο θεμα). Εννοειτε δεν κανεις πριν μιλησεις με τον γιατρο .

Αυτο που ξερω ομως ειναι τα utrogastan πανε πακετο με ξαπλα. 100% αυτο.

ΕΛΛΗ 2....συγνωμη κι ολας αλλα πολυ χαλαρα το πηρες το θεμα. Οκ μην αγχωθεις αλλα οχι και στο αλλο ακρο.....

Προσεχε λιγο κοριτσακι μου και κανε λιγο κρατει για λιγο στα θελω και στα πρεπει σου. Ισα ισα μεχρι να σε δει ο γιατρος που θα σου λυσει ολες τις αποριες .

Μην νοιωθεις ασχημα που τον ξεκινας σαν εγκυος. Δεν εισαι η 1η ουτε η τελευταια.

Βαλε για λιγο πανω απ ολους και ολα το bebe σου.:cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Το γυναικολογο ρωτας και οχι τον αισθητικο σε αυτα. (δεν ξερω να σου πω πανω στο θεμα). Εννοειτε δεν κανεις πριν μιλησεις με τον γιατρο .

Αυτο που ξερω ομως ειναι τα utrogastan πανε πακετο με ξαπλα. 100% αυτο.

ΕΛΛΗ 2....συγνωμη κι ολας αλλα πολυ χαλαρα το πηρες το θεμα. Οκ μην αγχωθεις αλλα οχι και στο αλλο ακρο.....

Προσεχε λιγο κοριτσακι μου και κανε λιγο κρατει για λιγο στα θελω και στα πρεπει σου. Ισα ισα μεχρι να σε δει ο γιατρος που θα σου λυσει ολες τις αποριες .

Μην νοιωθεις ασχημα που τον ξεκινας σαν εγκυος. Δεν εισαι η 1η ουτε η τελευταια.

Βαλε για λιγο πανω απ ολους και ολα το bebe σου.:cool:

εχεις δικιο σε ολα.....επειδη γενικα αγχωνμαι παρα πολυ...προσπαθω να τα δω πιο ηρεμα....πηρα το γιατρο το πρωι και μου ειπε πως αν δεν ποναω να κανω....πηγα τελικα,δεν πονεσα καθολου ως συνηθως....τα υποθετακια τα πηρα, ολη μερα στον καναπε ειμαι...δεν κανω τιποτα...

παντως δεν εχω θαρρος με το γιατρο....κακο αυτο ε΄;;;;

παντως δεν εχω θαρρος με το γιατρο....κακο αυτο ε΄;;;;

Τωρα που θα τον βλεπεις 1 φορα τον μηνα θα γινει κολητος σου λεμε.:mrgreen:

Τον πληρωνεις για να τον εχεις διαθεσιμο ανα πασα στιγμη και για να ειναι διπλα σου οταν κρινετε απαραιτητο ή να σε καθησυχαζει οπου ολα ειναι οκ.

Δικη σου δουλεια ειναι να τον ενημερωνεις και δικη του να επεμβαινει οπου χρειαζεται. Με το να μην τον ενημερωνεις δυσκολευεις την δουλεια του.

Μιλαμε η γουρουνιαση μου επεκτεινετε. Που πηγε καλε εκεινο το κοριτσακι που ντρεποταν να ενοχλησει αραγε? Ααααα. Επαθε κι εμαθε :cool:

Με το που σου ερχεται μια απορια που δεν επειγει παιρνεις ενα μπλοκακι και γραφεις ωστε οταν πας εκει να εχεις την λιστα σου παραμασχαλα. Ετσι θα εχεις πολυ λιγοτερες φευγοντας και εγκεκριμενες με την βουλα του γιατρου ;)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Τωρα που θα τον βλεπεις 1 φορα τον μηνα θα γινει κολητος σου λεμε.:mrgreen:

Τον πληρωνεις για να τον εχεις διαθεσιμο ανα πασα στιγμη και για να ειναι διπλα σου οταν κρινετε απαραιτητο ή να σε καθησυχαζει οπου ολα ειναι οκ.

Δικη σου δουλεια ειναι να τον ενημερωνεις και δικη του να επεμβαινει οπου χρειαζεται. Με το να μην τον ενημερωνεις δυσκολευεις την δουλεια του.

Μιλαμε η γουρουνιαση μου επεκτεινετε. Που πηγε καλε εκεινο το κοριτσακι που ντρεποταν να ενοχλησει αραγε? Ααααα. Επαθε κι εμαθε :cool:

Με το που σου ερχεται μια απορια που δεν επειγει παιρνεις ενα μπλοκακι και γραφεις ωστε οταν πας εκει να εχεις την λιστα σου παραμασχαλα. Ετσι θα εχεις πολυ λιγοτερες φευγοντας και εγκεκριμενες με την βουλα του γιατρου ;)

αυτο θα κανω....μπορει να αλλαξω γιατρο γιατι σκεφτομαι να παω στην μαμα μου να γεννησω...

Έλλη πως είσαι; Πες μας τα νέα σου!

συμπηρωνω και στο αλλο θεμα...

λοιπον, ακουσαμε καρδουλα ολα ενταξει...συνεχιζουν καπου καπου καφε υγρα, και ειχα λιγο ροζακι προχθες, συνεχιζω τα υποθετα και μου ειπε ξαπλα....:(

Να σου πάνε όλα καλά κοριτσάκι! Το πρώτο τρίμηνο θέλει λίγο παραπάνω προσοχή! Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού και όλα θα πάνε καλά!

κοριτσια ειδα κατι καφε υγρα;να μην ανησυχησω;;;;

καλημέρα, πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου, παράτα τα όλα και ξάπλωσε. Είχα τα ίδια συμπτώματα πριν 10 ημέρες (διανύω την 9η εβδομάδα) και ευτυχώς δεν προχώρησαν τα συμπτώματα. Αλλά μίλησε με το γιατρό σου πρώτα...όλα θα πάνε καλά :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...