Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων σε Μητέρα και Λητώ;


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Την Τετάρτη 24/11 ανακοινώθηκε, εμένα μου το είπε μια φίλη κ το διάβασα στην ιστοσελίδα του Μητέρα κ της Stem-Health. Επειδή με ενδιαφέρει καθώς θα γεννήσω στο Μητέρα, θα επικοινωνήσω με τη Stem-Health και θα σας ενημερώσω.Δεν ξέρω αν κάποια άλλη κοπέλα έχει ήδη επικοινωνήσει μαζί τους, οπότε μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Mdvgp2.png

 

I00Jp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κορίτσια,

 

εγώ γεννάω στο ΛΗΤΩ σε λίγες ημέρες και άκουσα την είδηση. Πήρα τηλέφωνο και όντως σας επιβεβαιώνω ότι η συλλογή, επεξεργασία και φύλαξη για 20 έτη του ομφαλοπλακουντιακού αίματος και των αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων που περιέχει είναι εντελώς δωρεάν. Μπορεί κάποιος να επιλέξει να συλλεχθούν είτε για οικογενειακή χρήση είτε να τα δωρίσει για να μπουν στο παγκόσμιο σύστημα δωρεάς.

 

Επιπλέον εάν κάποιος επιθυμεί μπορεί επιπλέον να κρατήσει για οικογενειακή φύλαξη και τα βλαστοκύτταρα του ομφαλίου λώρου που ονομάζονται μεσεγχυματικά. Σε αυτά υπάρχει κάποια χρέωση γύρω στα 700 ευρώ νομίζω για όποιον θέλει να το κάνει που από ότι ξέρω είναι η μικρότερη τιμή που μπορεί να βρει κανείς.

 

Μάλιστα η συγκεκριμένη τράπεζα η Stem-Health, είναι η μοναδική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που έχει διαπίστευση από τον πλέον καταξιωμένο και ειδικό οργανισμό στο χώρο παγκοσμίως τον οργανισμό FACT-NetCord, αν μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα δείτε το πιστοποιητικό ενώ αν μπείτε στην ιστοσελίδα του οργανισμού θα δείτε ότι είναι η μοναδική Ελληνική τράπεζα στη λίστα.

 

Εγώ θα κάνω το αίμα εφόσον είναι δωρεάν για οικογενειακή φύλαξη και μάλλον θα κρατήσω και τον ιστό εφόσον οικονομικά θα μου έρθει τόσο καλά.

Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη, αλλά έχω μείνει λίγο άφωνη... Αν κατάλαβα καλά η Stem Health φυλάσσει δωρεάν βλαστοκύτταρα από τα δύο μαιευτήρια; Επειδή μιλάμε για επιχειρήσεις και επειδή είμαι λίγο καχύποπτη, τι όφελος έχουν από αυτό; Μήπως είναι ένας έμμεσος τρόπος να αναγνωρίσουν (και εφόσον οι φωνές αμφισβήτησης πληθαίνουν) ότι πράγματι πρόκειται περί απάτης και ότι η φύλαξη βλαστοκυττάρων για προσωπική χρήση είναι από περιττή ως άχρηστη, όπως λέγεται, από ιατρικής άποψης; Μια σκέψη κάνω.

Εγώ σκόπευα να κάνω δωρεά στη δημόσια τράπεζα (αν και άκουσα κάτι κουφά για χρέωση κλπ.). Σε τέτοια περίπτωση, πού εμπλέκεται, αν εμπλέκεται, η Stem-Health;

NLOdp3.png?XyVO1AM4
Link to comment
Share on other sites

λοιπον εγω το ακουσα και στις ειδησεις.πλεον ειναι δωρεαν.εγω πριν 5 μηνες πληρωσα 1520!!!!!γμτ δεν το κανανε λιγο νωριτερα.επειδη το ειχα ψαξει τοτε πολυ ειναι η μονη τραπεζα που μπορεις να παρεις τα βλαστοκκυταρα η τον ιστο (τον οποιο ακομα πληρωνεις δεν ειναι δωρεαν)και να τα χρησιμοποιησεις σε δημοσια νοσοκομεια.επεισης ειναι η μονη διεθνως αναγνωρισμενη (η δημοσια ελληνικη τραπεζα δεν ειναι γιατι δεν πληρει τους ορους)με την δημοσια τραπεζα ειχα τσαντιστει πολυ γιατι σου αναθετουν την υποχρεωση να τους πας τα βλαστοκκυταρα με δικη σου ευθυνη και αν γεννησεις μετα τις 3 το μεσημερι τους τα πας την επομενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και εννοειτε η φυλαξη μεχρι την επομενη μερα με δικη μου ευθυνη.αν ειναι δυνατον.κι αν πεσεις σε μποτιλιαρισμα μεχρι να τα πας και χασουν την θερμοκρασια 4 βαθμων που χρειαζοντε τι γινετε?εγω γεννησα ιουνιο με 38 βαθμους.!!!!ασε που τελικα κι εκει πληρωνεις κανονικα τον ιστο του πλακουντα ασε που δεν ειναι δημοσια τραπεζα.ειναι ιδιοτικη δημοσιου δικαιου.την εχει μια κυρια που ειναι γιατρος και ειχε βγει και ειχε μιλισει και στην τβ.ευτυχως παντως για οσες δεν πληρωσουν.ειστε πολυ τυχερες.

Link to comment
Share on other sites

Ένας λόγος για τη δωρεάν φύλαξη μπορεί να είναι και η προσδοκώμενη και πιθανή αύξηση της πελατείας στα Μητέρα και Λητώ...η Stem- Health είναι του ομίλου Υγεία, στον οποίο ανήκουν τα Μητέρα και Λητώ,οπότε καταλαβαίνετε...Και σίγουρα σε καμία περίπτωση ο λόγος δεν είναι η οικονομική κρίση, όπως είπε ο Βγενόπουλος κ ένας άλλος από τη διοίκηση του Μητέρα...μια έξυπνη κίνηση marketing δηλαδή....

Mdvgp2.png

 

I00Jp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

...Και σίγουρα σε καμία περίπτωση ο λόγος δεν είναι η οικονομική κρίση, όπως είπε ο Βγενόπουλος κ ένας άλλος από τη διοίκηση του Μητέρα...

 

Αποκλείεται......!!!!!! ολόκληρος όμιλος ΜIG αν μπορούσε θα έβαζε από την τσέπη του και τα χρήματα για την νοσηλεία ...

Link to comment
Share on other sites

Βρε κορίτσια...

εγώ γιατί ακούω συνέχεια για νέες θεραπείες αντιγήρανσης, αισθητικής και γενικά με χρήση βλαστοκυττάρων? Όλα τα περιοδικά συχνά πυκνά τις αναφέρουν.

Και σκέφτομαι με το φτωχό μυαλουδάκι μου , μήπως?

Από την άλλη μάλλον παραλογίζομαι...

 

Αλλά και πάλι που θα βρουν όλα αυτά τα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα για την θεραπεία προσώπου της κάθε κυράτσας που έχει να τα σκάσει πολύ χοντρά?

Λέω μία υποψία μου απλώς...

Αλλά και πάλι μάλλον παραλογίζομαι όπως προείπα...

Το μέλλον θα δείξει

Link to comment
Share on other sites

ναι αν γεννήσεις ΜΗΤΕΡΑ ή ΛΗΤΩ το πλακουντιακό αίμα είναι δωρεάν και ο ιστός κοστίζει περίπου 700 ευρώ. Μπορείς αν θες να δωρίσεις το αίμα όπως στην τράπεζα της Ακαδημίας. λες τι θέλεις στο γιατρό σου και στις μαίες και εκείνοι το φροντίζουν.

 

Η τράπεζα αυτή είναι η καλύτερη στην Ευρώπη δεδομένου ότι έχει μια κορυφαία διαπίστευση που καμία άλλη τράπεζα στην Ελλάδα δεν διαθέτει. Αυτή η διαπίστευση είναι η καλύτερη εγγύηση για τις προδιαγραφές της τράπεζας και το σημαντικότερο οι αιματολόγοι προτιμούν πάντα τα μοσχεύματα που προέρχονται από τράπεζες που την έχουν.

 

Μπορείς να επιβεβαιώσεις όλα αυτά στην ιστοσελίδα της http://www.stem-health.gr και του οργανισμού που χορηγεί αυτή τη διαπίστευση FACT-NetCord (http://www.factwebsite.gr, http://www.netcord.org)

 

Όσο για το αν είναι απλά μια έξυπνη επιχειρηματική κίνηση κάτι το οποίο δεν είναι κακό, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι γονείς που ούτως ή άλλως είχαν επιλέξει αυτά τα μαιευτήρια ή που τώρα σκέφτονται να τα επιλέξουν θα έχουν ένα ξεκάθαρο οικονομικό όφελος σε περίπτωση που ήθελαν να κρατήσουν βλαστοκύτταρα για την οικογένεια τους.

Link to comment
Share on other sites

Η τράπεζα αυτή είναι η καλύτερη στην Ευρώπη δεδομένου ότι έχει μια κορυφαία διαπίστευση που καμία άλλη τράπεζα στην Ελλάδα δεν διαθέτει.

πως είσαι τόοοοοσο σίγουρη πως είναι η καλύτερη στην Ευρώπη ???? πολύ περίεργο μου ακούγεται. Απλά διαβάζοντας όσα λέει στο site ???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Μπορείς να επιβεβαιώσεις όλα αυτά στην ιστοσελίδα της www.stem-health.gr και του οργανισμού που χορηγεί αυτή τη διαπίστευση FACT-NetCord (www.factwebsite.gr, www.netcord.org)

όπου ακούς πολλά κεράσια , κράτα μικρό καλάθι. έχω τις επιφυλάξεις μου για την διαπίστευση που δόθηκε στον όμιλο MIG!!!

Κι εμείς στην εταιρεία που δουλεύω έχουμε ISO....αλλά μην σου πω καλύτερα λεπτομέρειες.

 

αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι γονείς που ούτως ή άλλως είχαν επιλέξει αυτά τα μαιευτήρια ή που τώρα σκέφτονται να τα επιλέξουν θα έχουν ένα ξεκάθαρο οικονομικό όφελος σε περίπτωση που ήθελαν να κρατήσουν βλαστοκύτταρα για την οικογένεια τους.

για τους γονέις που έχουν επιλέξει αυτά τα μαιεύτηρια ('οπως έχουμε ξανασυζητήσει) φυσικά και είναι κέρδος. Αρκεί μόνο πίσω από αυτό να μην κρύβονται άλλα συμφέροντα. Γιατί υπάρχει και η νοοτροπία (ας μην κρυβόμαστε ) : εχασα από εδώ??? θα στα πάρω με άλλο τρόπο

(γνώμη μου πάντα !!!)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Εμείς γεννήσαμε στο ΜΗΤΕΡΑ 21/10/2011. Στην τιμή συμπεριλαμβανοταν και η φύλαξη βλαστοκυττάρων πλακούντα δωρεάν και για 20 χρόνια. Ενα μηνα μετά την έξοδό μας από το μαιευτήριο ήρθε με αλληλογραφία η διαβεβαίωση ότι η ψύξη ήταν επιτυχής και ότι τα βλαστοκύτταρα ήταν οκ για χρήση εφόσον οι συνθήκες το απαιτούσαν.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...