Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Recommended Posts

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους νοσηλευτές - ιατρούς στο νοσοκομείο Λοιμωδών.

Οσο παλιό και άσχημο στην όψη φαίνεται εξωτερικά το κτήριο,τόσο "νέους" και "όμορφους" σε γνώσεις και συμπεριφορά συναντάς μέσα από τους ανθρώπους του.

Ενα μεγάλο Μπράβο και Ευχαριστώ σε όλους τους εκεί και να συνεχίσουν να κάνουν το έργο τους με τι δυσκολιες που μπορεί να συναντούν.

Διαφημίσεις

Η κορη μου περυσι νοσηλευτηκε στο λοιμωδων θεσσαλονικης και θα συμφωνησω με το μαριο.

Και οι γιατροι και οι βοηθοι τους ειναι μια φοβερη ομαδα. Και πανω απο ολα ανθρωποι. Εκει που δεν θα συμφωνησω ειναι για τις νοσοκομες. Που κατα τρυπησαν το παιδι μου εμενα με εβγαζαν εξω απο μεσα να σπαραζει η μικρη και να τις λενε αν κλαις θα σε παρατησει η μαμα και θα φυγει........... Και εγω να κλαιω απεξω...........

ναι τώρα που το λες ναι η μία νοσηλεύτρια μας το έκανε και εμάς αυτό (η κακιά μάλλον!!)

αλλά και πάλι δεν μου χαλάει την καλή εικόνα που σχημάτισα!

ναι τώρα που το λες ναι η μία νοσηλεύτρια μας το έκανε και εμάς αυτό (η κακιά μάλλον!!)

αλλά και πάλι δεν μου χαλάει την καλή εικόνα που σχημάτισα!

Εννοειται !!!! Εμεις ειχαμε τυχει και πανω στις απεργιες των γιατρων και παρολα αυτα ολα ηταν αψογα. Αν δεν γινομασταν τελειως καλα δεν μας εδιναν εξητηριο να φυγουμε. ΚΑι που να δειτε ποσες εξετασεις μας εβαλαν να κανουμε για να αποκλεισουν τα χειροτερα... Και σε αλλο νοσοκομειο χρειαστηκε να παει η μικρη για μια εξεταση και να δειτε πως μας συμπεριφερθηκαν αψογα. Στοχος τους να μην ταλαιπωρηθεί το παιδι και ανεβηκε και σε ενα ασθενοφορο βεβαια χορηγια απο το χαμογελο του παιδιου που ηταν τρομερο, παιδικο, με ζωγραφιες μεσα. Η μικρη ξετρελαθηκε ακομα το λεει.:lol:

Διαφημίσεις

Συμφωνω μαζι σας ......και εγω τις καλυτερες εντυπωσεις εχω αν και παλιο το κτιριο...λειτουργουν πολυ καλα! Εχω παει για το ασθμα μου και εβγαλα ακρη εκει μονο...

εγω επαθα δηλητηριαση απο αυγο οταν ως ελευθερη ετρωγα συχνα εξω..2 βδομαδες εκατσα εκει ..το μονο αρνητικο που θυμαμαι ηταν οι τουαλετες που ειχαν λιγες για εναν ολοκληρο οροφο..δεν ξερω αν αλλαξε αυτο...

οποτε φανταζεστε με το τσιρλιπιπι τι γινοταν....αυτο σαφως δεν εχει καμια σχεση με το προσωπικο αλλα με την παλαιοτητα του κτιριου..