Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να παρω μαγια μπυρας ή οχι???

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.

Θηλαζω αποκλειστικα την μικρη μου κορη εδω και 2.5 μηνες που γεννηθηκε,δεν εδωσα ποτε ξενο ,ουτε μπουκαλι.απο την πρωτη ημερα εως σημερα κοιμαται ολο το βραδυ χωρις να την ξυπνω,την ημερα θηλαζει συνεχεια σχεδον,δηλ καθε 1-1.5-2 ωρες τρωει.βεβαια με αυτη την συχνοτητα στα τελευταια γευματα της γυρω στις 10 το βραδυ ρουφαει με μανια χωρις να καταπινει κ ελαφρως γκρινιαζει.ετσι παμε μεχρι της 11.30 που κοιμαται.προσπαθω να την αποσπω λιγο απο το στηθος οταν περναει ωρα με γκρινια ωστε να καταφερω το στηθος να επανακτηση γαλα κ ετσι την ξαναβαζω,ρουφαει 2-3 φορες κ μετα τιποτα δε καταπινει.γιαυτο σκεφτηκα αν μπορω να παρω μαγια μπυρας σε χαπια μηπως καταφερω να αυξησω την παραγωγη.θα εχω προβλημα μηπως με την αυξηση?με τα χαπια ειναι ευκολο να αυξηθει,βλεπεις αποτελεσμα αμεσα?να μη κανω τιποτα τελικα?εσεις τι μου προτεινετε?

ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Hello Νένα!! Πού είσαι καρδούλα μου?? Τρέχεις-τρέχεις με τα μωρά και την δουλειά, εεε??

Λοιπόν, για να σου απαντήσουν, θα πρέπει να κάνεις copy το ερωτηματολόγιο που θα βρεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795, και να γράψεις τις απαντήσεις στο θέμα που μόλις άνοιξες. Αλλιώς, δεν θα μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με το μωρό σου!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλελουκο μου θα σου στειλω μηνυμα για να μη τα γραψω εδω καλυτερα αυτα που μου βγηκαν αυθορμητα με το μηνυμα σου!!!τρεχω και δε φτανω ψυχουλα μου!!Εσυ πως τα πας???η ζουζουνα σου?

Α. Την εβδομάδα κύησης κατά την οποία γεννήθηκε το βρέφος 40η εβδομαδα

Β. Το φύλο του βρέφους κοριτσι

Γ. Τον τρόπο τοκετού: Φυσιολογικός (ΦΤ) ή Καισαρική (ΚΤ) φ.τ

Δ. Το είδος της αναισθησίας αν χρησιμοποιήθηκε αναισθησία. κανενα

Ε. Αν το μωρό εφμάνισε νεογνικό ίκτερο και αν ναι ποια ήταν η μέγιστη τιμή και ποια η ελάχιστη. οχι

Ε. Αν το μωρό νοσηλεύτηκε και για ποιο λόγο. οχι

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

γεννηση 10-9 4000 (εξοδος 3850)

11-10 4650

11-11 5300

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο. 6-8

3. Σε πόσα από αυτά θηλάζει σε ολα

4. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο συμπλήρωμα παίρνει περίπου σε κάθε γεύμα οχι

5. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο παίρνει συνολικά το 24ωρο (το υπολογίζετε μετρώντας με ακρίβεια την ποσότητα για ένα 24ωρο) οχι

6. Αν χρησιμοποιείτε θήλαστρο σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με ακρίβεια τον τύπο του θήλαστρου και την εταιρεία. οχι

7. Αν κάνετε συστηματικές αντλήσεις:

7α. πόσες αντλήσεις κάνετε το 24ωρο

7β. ποιες ώρες αντλείτεκαι

7γ. πόσο διαρκεί η κάθε άντληση

8. Πόσες πάνες βρέχει το μωρό το 24ωρο (όχι πόσες γεμίζει, πόσες φορές ουρεί). Αν το μωρό είναι μικρό η ποσότητα των ούρων είναι πολύ μικρή και οι πάνες πολύ απορροφητικές. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ουρεί, μπορείτε να βάλετε μέσα στην πάνα ένα κομματάκι χαρτί κουζίνας. Αν αυτό βραχεί σημείνει ότι το παιδί έχει ουρήσει. 5 περιπου

9. Πόσες κενώσεις κάνει το 24ωρο 0-2

10. Συμπληρώστε οποιαδήποτε συμπεριφορά του παιδιού σας νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμη.... καμια διαφορα,απλα το βραδυ μεχρι να κοιμηθει λιγη γκρινια στο στηθος.

γεια σου...

εγώ πήρα μαγιά μπύρας όταν η μπέμπα μου ήταν 2 μηνών και αντιλήφθηκα ότι ο ένας μου μαστός δεν γέμιζε πλήρως από την πάνω μεριά... από τότε μέχρι και σήμερα που μπήκαμε στον έβδομο μήνα δεν έχω σταματήσει (1 χάπι το πρωί - 1 το βράδυ) εκτός άμα πιω καμμιά μπυρίτσα (κανονικά χωρίς αλκοόλ) που αποφεύγω το δεύτερο χάπι... το στήθος μου μετά από λίγες ημέρες φούσκωσε λίγο παραπάνω αλλά μην φανταστείς τρομερά πράγματα...

αυτό που κάνω έπειτα από συμβουλή της μαίας μου, είναι να την ταίζω πρώτα από το στήθος "το μικρό", για να ρουφήξει με λαιμαργία για κανά 10λεπτο και στην συνέχεια την βάζω στο "γεμάτο" για να αποτελειώσει το φαγητό της...

έπίσης το θήλαστρο βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής του γάλακτος αλλά δεν θα πρέπει να ζορίσεις το στήθος σου (δηλαδή να το ξεζουμίσεις)...

δεν κατάλαβα όμως....έχεις πρόβλημα με την παραγωγή σου? δεν βγάζεις πολύ γάλα?

προσπάθησε τις σούπες, τα υγρά, χυμούς, νερό...και μαγιά...δεν κάνει κακό...είναι φυτικό προιόν...

Διαφημίσεις

• 1 month later...