Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελικα η διπλη χαρα κρατησε πολυ λιγο....

Recommended Posts

καλημερα,

εχτες ειχαμε επισκεψη στον γιατρο μου αλλα εχω μισα ευχαριστα και μισα δυσαρεστα νεα.....

Δυστηχως δεν τα καταφερε το ενα εμβρυακι, εμεινε πισω μια εβδομαδα σε αναπτυξη και η καρδουλα σταματησε....icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

το αλλο ευτυχως ειναι μια χαρουλα, εχει ποδαρακια και χτυπαει και η καρδουλα του πολυ καλα...

αλλα μωρε να, αμα βλεπεις το ενα να ειναι ολοζωντανο και το αλλο διπλα να μην κουνιεται..... σε πιανει ενας πονος...........icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

τωρα θα περιμενουμε να απορροφηθει απο τον οργανισμο μου και βλεπουμε

γυρω στις 9-12/12 θα κανω τροφοβλαστη

βρε κοριτσια ειλικρινα δεν ξερω πως να νιωσω.....

κανω τον σταυρο μου και λεω παλι καλα που το ενα ειναι καλα (προς το παρον) αλλα και απο την αλλη να βλεπατε και το αλλο να μην κουνιεται και ειναι το τριτο εμβρυακι που βλεπω να μην κουνιεταιicon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

λεω Δοξα τον Θεο που το ενα ειναι καλα, αλλα με εχει πιασει ενας φοβος μηπως και παει κατι στραβα με το αλλο..

μεχρι τωρα ειμουν πολυ αισιοδοξη και ελεγα οτι ολα θα πανε καλα αλλα απο χτες εχω χασει την ελπιδα μου..

ενταξει υπαρχουν και χειροτερα αλλα εγω ποσα θα περασω πια???????

668bab1939.png

Διαφημίσεις

καλημερα,

εχτες ειχαμε επισκεψη στον γιατρο μου αλλα εχω μισα ευχαριστα και μισα δυσαρεστα νεα.....

Δυστηχως δεν τα καταφερε το ενα εμβρυακι, εμεινε πισω μια εβδομαδα σε αναπτυξη και η καρδουλα σταματησε....icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

το αλλο ευτυχως ειναι μια χαρουλα, εχει ποδαρακια και χτυπαει και η καρδουλα του πολυ καλα...

αλλα μωρε να, αμα βλεπεις το ενα αν ειναι ολοζωντανο και το αλλο διπλα να μην κουνιεται..... σε πιανει ενας πονος...........icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

κανω τον σταυρο μου και λεω παλι καλα που το ενα ειναι καλα (προς το παρον) αλλα και απο την αλλη να βλεπατε και το αλλο να μην κουνιεται και ειναι το τριτο εμβρυακι που βλεπω να μην κουνιεταιicon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

λεω Δοξα τον Θεο που το ενα ειναι καλα, αλλα με εχει πιασει ενας φοβος μηπως και παει κατι στραβα με το αλλο..

μεχρι τωρα ειμουν πολυ αισιοδοξη και ελεγα οτι ολα θα πανε καλα αλλα απο χτες εχω χασει την ελπιδα μου..

Mαρακι μου....τι να πω λυπαμαι ΑΛΛΑ τα μωρακια που εχασες θελουν τοσο πολυ να γινεις ΜΑΝΟΥΛΑ που σου στελνουν ενα υγιεστατο αδελφακι να χτυπαει με δυναμη την καρδουλα του. ΑΥΤΟ να σκεφτεσαι και να χαμογελασ!

DOXip3.png

DtXgp3.png

καλημερα,

αλλα μωρε να, αμα βλεπεις το ενα αν ειναι ολοζωντανο και το αλλο διπλα να μην κουνιεται..... σε πιανει ενας πονος...........icon_sad.gificon_sad.gificon_sad.gif

Δυστυχώς έχω δει κι εγώ το εμβρυάκι μου να μην κουνιέται και μάλιστα καλοσχηματισμένο παιδάκι:(:(:(:(:(, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Τώρα όλη σου την αισιοδοξία και την ενέργεια πρέπει να τη δώσεις στο ολοζώντανο και γερό σου εμβρυάκι και να μη σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα για τιποτα!!! Να σκέφτεσαι ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά και να έχεις στο μυαλό σου ότι πολύ συχνά σε δίδυμες κυήσεις το ένα σποράκι παλινδρομεί.

Κουράγιο κούκλα μου και καλή δύναμη για τη συνέχεια!!

3642568b00.png

599c236a6c.png

maria-elpida μην απογοητεύεσε, ούτε να φοβάσαι κάνει κακό στο μωράκι σου!

Το άλλο το νινάκι έτσι αποφάσισε, ξέρω τι είναι να βλέπεις ακούνητο το μωρό σου αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας!

Καλή υπόλοιπη εγκυμοσύνη, με μόνο ευχάριστες ειδήσεις!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια..

πραγματικα ετσι θελω να νιωθω οτι κοιταω μπροστα και πρεπει να ειμαι καλα για το αλλο εμβρυακι που θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο να τα καταφερει..

Δυστυχώς έχω δει κι εγώ το εμβρυάκι μου να μην κουνιέται και μάλιστα καλοσχηματισμένο παιδάκι:(:(:(:(:(, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

καλη μου αυτο εννοω οτι παντα δυστηχως υπαρχουν και χειροτερα..

δεν θελω να ειμαι αχαριστη και παιρνω πραγματικη παρηγορια..

668bab1939.png

σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια..

πραγματικα ετσι θελω να νιωθω οτι κοιταω μπροστα και πρεπει να ειμαι καλα για το αλλο εμβρυακι που θελω οσο τιποτα αλλο στον κοσμο να τα καταφερει..

καλη μου αυτο εννοω οτι παντα δυστηχως υπαρχουν και χειροτερα..

δεν θελω να ειμαι αχαριστη και παιρνω πραγματικη παρηγορια..

κυρίως να είσαι αισιόδοξη και με καλή ψυχολογία! θα βοηθήσει όσο δε φαντάζεσαι το παιδάκι σου!! και τίποτα άλλο δε θα πάει άσχημα!!! αυτό απαγορεύεται ακόμη και να το σκεφτείς :P:p:p:p

3642568b00.png

599c236a6c.png

Λυπαμαι κοπελα μου για το ενα μωρακι.Κοιτα μπροστα και μην φοβασαι,γιατι το αλλο μωρακι ειναι εκει και σου φωναζει... μανουλα ειμαι και εγω εδω και σε χρειαζομαι.Ευχομαι ολα καλα απο εδω και περα.

Μαρία-Ελπίδα πολύ λυπάμαι... όμως, όπως σου είπα, το άλλο εμβρυάκι είναι μαχητής και σε χρειάζεται. Όταν με το καλό γεννήσεις, κλάψε και πένθησε όσο θες για το μωρό που έχασες! Όμως τώρα σε χρειάζεται το άλλο μωρό σου...

Τις ευχές μου για μια καλή εγκυμοσύνη! Ό,τι χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Μαρια-Ελπιδα λυπαμαι παρα πολυ,ομως πρεπει να εισαι πιο δυνατη τωρα γιατι το αλλο μωρακι σου σε χρειαζετε κ εχει αναγκη την αγαπη σου κ την αφοσιωση σου.....ευχομαι να το ξεπερασεις οσο πιο ευκολα κ γρηγορα γινεται,γιατι οπως ειπαμε εχεις στην κοιλιτσα σου ενα αλλο πλασματακι που αγωνιζεται.......

Διαφημίσεις

το αλλο εμβρυακι ειναι που με κανει σημερα να χαμογελαω....

αλλα να ειναι περιεργο, απο την μια να χαμογελας και απο την αλλη....

αλλα κοριτσια ειπαμε κραταμε το χαμογελο και την ελπιδα που λεει και το nickname μου..

668bab1939.png

το αλλο εμβρυακι ειναι που με κανει σημερα να χαμογελαω....

αλλα να ειναι περιεργο, απο την μια να χαμογελας και απο την αλλη....

αλλα κοριτσια ειπαμε κραταμε το χαμογελο και την ελπιδα που λεει και το nickname μου..

ετσι ακριβως!!! και μην ανησυχεις θα χαρισεις αδελφακι στο νινι σου ολα θα πανε καλα!

DOXip3.png

DtXgp3.png

Ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι....το ίδιο έζησα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν σε έναν από τους υπέρηχους ακούσαμε την καρδιά του ενός μωρού...Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα που περίμενα να ακούσω τον χτύπο της 2ης καρδούλας.... Πόναγε πολύ..πάρα πολύ...Ο μεγάλος μου γιός είναι στα 8 σήμερα. Πολλές φορές τον κοιτάω και σκέφτομαι-φαντάζομαι πως θα ήταν το διδυμάκι του. Πως θα ήταν να είχα 3 παιδιά...νομίζω οτι ποτέ δεν θα πάψω να το σκέφτομαι και να με πονάει. Νιώθω όμως και τυχερή που επιβίωσε το ένα από τα δύο. Έτσι πρέπει να σκέφτεσαι. Εύχομαι με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα και όλα να πάνε ομαλά από δω και πέρα.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

σε ευχαριστω παρα πολυ Βικυ μου..

εχεις απολυτο δικιο, και εγω δυο εδβομαδες τωρα που ηξερα γαι τα διδυμα εκανα ονειρα και σχεδια αλλα....

ας κρατησω το ενα μωρακι μου γερο στην αγκαλια μου και παντα η αγαπη μου θα ειναι διπλη...

668bab1939.png

Κουκλίτσα μου πολύ λυπάμαι γι αυτό που αντιμετώπισες αλλά μη το αφήσεις να σε πάρει από κάτω... έχεις ένα ακόμα μωράκι στην κοιλίτσα σου που σε χρειάζεται χαρούμενη!! Μη φοβάσαι ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!! Ετοιμάσου για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σου, μια μικρή , χαριτωμένη εγκυούλα!!!

[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/ejdn7wbvbbvnb3au.png[/img][/url]
[url=http://www.mytickerz.com/][img]http://www.mytickerz.com/tickers/kpo4668obo7ecr8d.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αχ, βρε κοριτσάκι, μόλις είδα το μήνυμα, είπα ας μην είναι η Μαρία-Ελπίδα. Δυστυχώς......:cry:

Κουράγιο, Μαράκι, σε καταλαβαίνω, αλλά σκέψου το μωράκι που υπάρχει. Είναι εκεί κι είναι γερό. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και θα πάνε.

Μαρια λυπαμαι για το ενα εμβρυακι σου... ισως εφυγε για να χαρισει χωρο και ζωη στο αδερφακι του... ευχομαι να ειναι η τελευταια πικρα που παιρνεις και να αποκτησεις ενα καταγερο μωρακι... ολα να σου πανε δεξια κοπελα μου και η αγκαλια σου να υποδεχτει το μωρακι σου... και οπως ειπες και εσυ η αγαπη σου διπλη! οπως κανω και εγω στην κορη μου... τριπλη! να προσεχεις τον εαυτο σου γιατι μια ζωουλα ερχεται και σε εχει αναγκη! πολλα φιλια Ιωαννα!

cgW2p3.png

ονειρο ητανε... και τωρα ξυπνησα..8/11/2010 αντιο κοριτσακι μου...σ'αγαπω!

maria -elpida

ακριβως το ιδιο συνεβει κ σε μενα 2 μωρακια αλλα το ενα δεν τα καταφερε αυτο εγινε διοτι το ενα ειχε καλυτερη θεση κ τραβουσε ολα τα συστατικα που ηθελε κ δεν αφηνε για το αλο

στην αρχη κ γω στεναχωρεθηκα κ δεν ηξερα πως πρεπει να νιωσω το θεμα ειναι να χερεσε κ να ευχαριστεις το θεο γιαυτο που εχεις στην κοιλιτσα σου κ η καρδουλα του χτυπαει

σε μενα τελικα αποκοπηκε το εμβρυο κ ειχα πονους με ειχε ξαπλα κ ευτηχως δεν επεσε κ απορροφηθηκε απο τον οργανισμο

μην κουραζεσε κ να προσευχεσε για το μικρακι σου που ειναι στον δρομο για την αγκαλια σου

να σημειωσω οτι ειμαι στην 27 βδομαδα μετα απο 2 αποβολες +1 το μωρακι που εφυγε σε αυτη την εγκυμοσυνη

ολα θα πανε τελεια αρκει να εισαι ηρεμη

fSOwp2.png

ηρθες ψυχη μου κ γεμησες την ζωη μου!!!ΜΑΡΙΑ- ΕΙΡΗΝΗ

ersTp3.png

16/9/12 ηρθε κ το χρυσανθεμακι μου

καλα μου κοριτσια, σας ευχαριστω παρα πολυ...

προσπαθω να μην σκεφτομαι το εμβρυακι που δεν τα καταφερε και να ριξω ολη την θετικη ενεργεια μου στο αλλο...

ειναι λιγο δυσκολο αλλα που θα παει....

απλα απο την Πεμπτη που το εμαθα με εχει πιασει ενας φοβος αν θα πανε ολα καλα για το αλλο..

θα δουμε...

adnihor1, με το καλο καλη μου να εχεις μια τελειομηνη κυηση...

Ιωαννακι μου, φιλια πολλα, να ξερεις οτι σε εχω πολυ συχνα στο μυαλο μου..

[email protected] & katesps μακαρι οι ευχες σας να πιασουν τοπο και να γινουν ολα οπως πρεπει....

σας ευχαριστω πολυ!!

668bab1939.png

μαρια-ελπιδα μου λυπαμαι..σε νιωθω απολυτα....το εχω ζησει....κ ξεριες ποιο ειναι το χειροτερο οτι εχω την φωτο απο τον υπερηχο απο την 17η εβδομαδα κ ειναι μια κουκλα.....κ μετα οπλα τελειωσαν...εχω κ τους χτυπους της στο σιντι αλλα αυτη δεν υπαρχει...δεν ηταν καλα....σε καταλαβαινω...

να εισαι θετικη για το αλλο....να εχεις δυναμη κ πιστη

Λυπαμαι πολυ γι αυτο που βιωνεις.

Λενε οτι τα μωρακια που παλλινδρομουν εχουν καποιο προβλημα που δεν θα ξεπερνιοταν. Αν ειναι ετσι ισως καλυτερα τωρα παρα να το ανακαλυπτες αργοτερα με εξετασεις (και εκει με 2 στην κοιλια δεν ξερω πως γινεται κατι).

Να σκεφτεσαι οτι ηταν να γινει και να χαρισεις διπλη αγαπη στο μικρο που ερχεται.

Ευχομαι μονο χαμογελα απο εδω και περα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

μαρια-ελπιδα μου λυπαμαι..σε νιωθω απολυτα....το εχω ζησει....κ ξεριες ποιο ειναι το χειροτερο οτι εχω την φωτο απο τον υπερηχο απο την 17η εβδομαδα κ ειναι μια κουκλα.....κ μετα οπλα τελειωσαν...εχω κ τους χτυπους της στο σιντι αλλα αυτη δεν υπαρχει...δεν ηταν καλα....σε καταλαβαινω...

να εισαι θετικη για το αλλο....να εχεις δυναμη κ πιστη

αχ! καλη μου ραφαελ να ξερες τι δυναμη παιρνω απο τις κοπελες που εχουν περασει κατι χειροτερο απο μενα..

δεν θελω να ειμαι αχαριστη, ας πανε ολα καλα απο δω και περα και θα ειμαι διπλα ευτυχισμενη....

Μαράκι μου τώρα το είδα κοριτσάκι μου.

Θα προσευχηθώ να πάνε όλα καλά με το μωράκι σου!!!!

Να μου είσαι αισιόδοξη!!!

Όλα καλά θα πάνε!!!

που εισαι συμπρατιωτισσα???

καινουριο nick?

ευχαριστω πολυ αρχοντουλα μου, για τις προσευχες σου....

Να σκεφτεσαι οτι ηταν να γινει και να χαρισεις διπλη αγαπη στο μικρο που ερχεται.

Ευχομαι μονο χαμογελα απο εδω και περα

ολα πιστευω πως γινονται για καποιο λογο...

ελπιζω να με αξιωσει ο θεος να χαρισω αγαπη στο μικρο μου...

σε ευχαριστω πολυ.....

668bab1939.png

Βρε συ επιτρεπεται εσυ με τετοιο ονομα να χανεις την Ελπιδα σου?

Οχι βεβαια!

Επισης να χαιρεσαι και να εισια ηρεμη για το αλλο που ειναι γερο και ζωντανο και να μην του μεταδιδεις στεναχωρια!

Σκεψου θετικα καταλαβαινω οτι το να βλεπεις το μωρακι σου ακινητο σε εχει στιγματισει αλλα σκεψου το γερο μωρακι που τα καταφερε και ειναι πεισματαρικο και δυνατο και δωστου δυναμη να συνεχισει!

Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!

]foxfoxsrd20110228_-6_My+child+is.png

OByrp3.png

Βρε συ επιτρεπεται εσυ με τετοιο ονομα να χανεις την Ελπιδα σου?

Οχι βεβαια!

Επισης να χαιρεσαι και να εισια ηρεμη για το αλλο που ειναι γερο και ζωντανο και να μην του μεταδιδεις στεναχωρια!

Σκεψου θετικα καταλαβαινω οτι το να βλεπεις το μωρακι σου ακινητο σε εχει στιγματισει αλλα σκεψου το γερο μωρακι που τα καταφερε και ειναι πεισματαρικο και δυνατο και δωστου δυναμη να συνεχισει!

Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!

ακριβως αυτα που σου λεει η κοπελα... ολα να πανε καλα! αισιοδοξια και δυναμη! φιλια!

cgW2p3.png

ονειρο ητανε... και τωρα ξυπνησα..8/11/2010 αντιο κοριτσακι μου...σ'αγαπω!