Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ορφανικη στεγη ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ στην Λιβαδειά Βοιωτίας

Recommended Posts

στη Λιβαδεια λειτουργει παρααααα πολλα χρονια ορφανοτροφειο με κοριτσακια....Φετος,αν καποια μανουλα εχει ρουχαλακια για κοροτσακια(οχι παντελονακια)ας στειλει οτι μπορει.....

Ορφανική Στέγη Αγία Ταβιθα

Δελφών 38, Λιβαδειά, 32100, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Διαφημίσεις

επισης αποφασισαμε να μαζεψουμε λεφτα....η καθε μια να πουλησει οτι κατασκευαζει....λικερ ροδι εγω και λικερ πορτοκαλι....οποια μανουλα θελει ενα μπουκαλακι να μου πει....αλλιως ρουχαλακια,βιβλια,οτι τελος παντων χρειαζονται τα κοριτσια....

• 4 weeks later...
στη Λιβαδεια λειτουργει παρααααα πολλα χρονια ορφανοτροφειο με κοριτσακια....Φετος,αν καποια μανουλα εχει ρουχαλακια για κοροτσακια(οχι παντελονακια)ας στειλει οτι μπορει.....

Ορφανική Στέγη Αγία Ταβιθα

Δελφών 38, Λιβαδειά, 32100, ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Τηλέφωνο υπάρχει;

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

• 10 months later...
  • 5 weeks later...

καλησπερα.θα ηθελα να μαθω ποσα κοριτσακια εχει για να αγορασω δωρα για τα χριστουγεννα και τροφιμα.επισης θα ηθελα να μου πειτε αν γινετε να ερθει και ο γιος μου να γνωρισει τα κοριτσια ειναι 3ετων και οταν του το ειπα μου ειπε πως θελει να ερθει μαζι.και κατι τελευταιο υπαρχει στην λιβαδεια ιδρυμα με αγορια γιατι εχω πολλα παιχνιδια και ρουχα απο τον γιο μου.ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

• 5 months later...

γεια σασ ειλικρινα ειναι πολυ συγκινιτικο ολα αυτο που γινετε που υπαρχουν ανθροποι ακομα σε ευτι τι κοινονια κι εγω εζισα κ μεγαλοσα στην αγια ταβιθα ι μανουλα ειναι ι ψυχη αυτου του σπιτιου θελω να πω πωσ η αγαπη του κοσμου ειναι συγκινιτικη !!! σασ ευχαριστω για οσα κανατε για μενα με το τροπο σασ γιατι ι βοιθια του κοσμου ειναι απο τισ αρχεσ τισ ιδρισισ αυτου του οικοτροφειου κ ευχαριστο πολυ για οσα σινεχιζετε κ κανετε για τα αδελφια μου !!! να στε καλα κ ο θεοσ μαζι σασ ευχαριστω

• 1 year later...

το σπιτι της αγιας ταβιθα ειναι επισκεψιμο απο ολους....ειναι χαρα ολων μας οι επισκεψεις ιδιαιτερα απο παιδια.....

την καλοκαιρινη περιοδο η αγια ταβιθα μπορει να σας δεχθει και στις κατασκηνωσεις της εκλησιας.