Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδέες για χριστουγενιάτικα δώρα καλεσμένων!

Recommended Posts

Σκέφτομαι να κάνω ένα τραπέζι την πρωτοχρονιά, αν όλα πάνε καλά με τις εργασίες στο σπίτι μας.

Ομως, σαν οικοδέσποινα δεν θα πρέπει να πάρω απο ένα δωράκι στον κάθε καλεσμένο??? Ομως μου βγαίνουν πολλά τα άτομα....άρα θα ξεφύγει πολύ το ποσο και δεν ξέρω και τι να πάρω....

Εχετε καμιά ιδέα για δωράκια κάπως πιο οικονομικά???

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

μηπως να έπαιρνες κουπίτσες για τους φίλους (ολοι τις χρησιμοποιουμε για τον καφε μας),μπρελοκ πρωτοτυπα για τους έφηβους,και για τους ηλικιωμένους κομπολόγια για τους άντρες και εσαρπες για τις γυναίκες... δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο οικονομικό τώρα...

YiMXp3.png

μηπως να έπαιρνες κουπίτσες για τους φίλους (ολοι τις χρησιμοποιουμε για τον καφε μας),μπρελοκ πρωτοτυπα για τους έφηβους,και για τους ηλικιωμένους κομπολόγια για τους άντρες και εσαρπες για τις γυναίκες... δεν μπορω να σκεφτω κατι πιο οικονομικό τώρα...

Μμμμμμ δεν είναι κακή η ιδέα σου......

sj3dp3.png

Καταρχήν, νομίζω ότι το καλύτερο δώρο θα είναι το τραπέζι που ετοιμάζεις! Οι εποχές δεν προσφέρονται για πολλά πολλά! Πάντως, αν έχεις τη διάθεση (που προφανώς την έχεις) και την οικονομική δυνατότητα μπορείς να πάρεις κομπολογάκια (όχι μόνο για τους πιο ηλικιωμένους, αλλά μπορείς να βρεις όμορφα σχέδια και για πιο νεαρές ηλικίες), καρφίτσες για τις γυναίκες ή απλά γούρια που κυκλοφορούν για το νέο έτος που μπορείς να τα βρεις και πολύ οικονομικά! Τώρα, αν σε παίρνει για παραπάνω σίγουρα υπάρχουν πολλά που μπορείς να βρεις!

Πίστεψε με θα ήθελα κι εγώ να σκεφτούν πως το δώρο μου θα είναι το τραπέζι αλλά δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι.

Δεν με παίρνει για μεγάλα έξοδα, γιατί και το τραπέζι θέλω να το κάνω μιας και πάθαμε που πάθαμε τη ζημιά στο σπίτι και θα έχει αποκατασταθεί ως τότε, και είναι κανούργιο το σπίτι και δεν το έχουμε "ανοίξει" να κάνουμε μια γιορτή ή κάτι τέτοιο. Και για να φύγει το μάτι και η γκαντεμιά θέλω να το κάνω......

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι λές εεε????? Στο παρελθόν είχα ακούσει απο την κακίστρο πεθερά σε συζήτηση πως αυτός που ανοίγει το σπίτι του πρέπει να παίρνει δώρα σε όλους!!! Βέβαια σκέφτομαι να βρω χοντρες δικαιολογίες για να πείσω τον άντρα μου να μην τους καλέσουμε...

sj3dp3.png

Και εγώ θα συμφωνήσω με την ismeni, εσύ τους καλείς και τους κάνεις το τραπέζι, αυτό δεν είναι δώρο δηλαδή, αυτοί φέρνουν δώρα ως ευχαριστώ στο κάλεσμα τους και στην περιποίηση που τους προσφέρεις.

Βρε μήπως βλέπεις πολύ Κάτι ψήνεται;

O5X4p2.png 

Διαφημίσεις

Λες να κάνω την πάπια εεε???

ΦΙλεναδούλα μου????

το τραπέζι και πολυ τους είναι;);););)

Δεν καταλαβα εσυ θα χαλάσεις του κόσμου τα λεφτά για φαγητά κρασια σαλατες και επιδόρπια και θα σου την πούν που δεν τους πήρε και δώρο????

Μην τρελαθούμε τελείως.....ΞΥΔΙ πέστους.....αμα θέλουν, αμα δεν θέλουν τα κουβαδάκια τους και σε άλλο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.....

ετσι θα μαθουμε και τα παιδιά μας πώς οταν ενα κανει παρτυ, ο καλεσμένος παει το δωρο. ΟΧΙ ο οικοδεσπόητς!

θα τρελλαθούμε....πια.... εχουμε ΔΝΤ! αλλα και να μην ειχαμε; τι μοδα ειναι αυτη;

age.png

Επειδή κάθε χρόνο κάνω ρεβεγιόν στο σπίτι μου, παίρνω και δωράκια για όλους τους καλεσμένους. Εννοείται όμως πώς δεν είναι ακριβά αλλά περισσότερο συμβολικά.

Μπορείς να πάρεις:

Γυναίκες: κραγιόν - σκιές ματιών - μπιζού - φουλάρια - γάντια - εσώρουχα - πυτζάμες - πετσέτες και ποδιές για τις πιο μεγάλες ηλικίες, καλτσόν με διάφορα σχέδια και

Άνδρες: μπεγλέρια - εσώρουχα - ζώνες - γραβάτες - πυτζάμες - γούρια - κρασιά.

Παιδιά: παζλ - διάφορα επιτραπέζια - playmobile - σετ ζωγραφικής - παραμύθια.

Και βέβαια υπάρχουν και πολλές άλλες ιδέες. Κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά και θα βρείς πολλά δωράκια και οικονομικά, έτσι ώστε να μην σου φύγει μια περιουσία.

aYVcp2.png

Κι εγώ παλαιότερα που έκανα ρεβεγιόν φρόντιζα να πάρω κάτι μικρό για όλους αλλά μαζευόμασταν λίγα άτομα (γύρω στα 12 μικροί - μεγάλοι). Τα τελευταία χρόνια που αυξήθηκαν τα άτομα, το σταμάτησα αυτό και απλά πήρα ένα γούρι γι' αυτόν που θα τύχει το φλουρί. Μπορείς κι εσύ να επενδύσεις στο δώρο του "τυχερού" της βραδιάς. Εγώ επέλεξα το γούρι για να είναι κάτι που να μπορώ να τον δώσω είτε σε μεγάλο είτε σε μικρό.

.png.png

Διαφημίσεις

Μάλλον αυτό θα κάνω. Αν γίνει τελικά το τραπέζι θα φροντίσω να είναι ένα καλό δώρο για όποιον κερδίσει το φλουρί.

Σε αυτή την περίπτωση??? Τι δώρο προτείνετε?

sj3dp3.png

Μάλλον αυτό θα κάνω. Αν γίνει τελικά το τραπέζι θα φροντίσω να είναι ένα καλό δώρο για όποιον κερδίσει το φλουρί.

Σε αυτή την περίπτωση??? Τι δώρο προτείνετε?

ενα σπα,μασαζ!ειδικα με προσφορες στο soby.gr βρισκεις!εγω εκανα δωρο τετοιο!

αν θες πάρε κάτι τελείως συμβολικό για όλους.....

κι αν πιάνουν τα χέρια σου φτιάξτα μόνη σου............. και βαλτα σε ένα όμορφο κουτάκι πάνω στο τραπέζι, δίπλα από τα πιάτα τους.....

ενα σπα,μασαζ!ειδικα με προσφορες στο soby.gr βρισκεις!εγω εκανα δωρο τετοιο!

Βρε τρελοκομείο....ένα σπα μασάζ???? Κι αν πέσει σε παιδί???? Να στείλω τον 6χρονο ανιψιό μου γαι μασάζ????? χαχαχαχα

00020468.gif

sig.asp?img=ad1

sj3dp3.png

Βρε τρελοκομείο....ένα σπα μασάζ???? Κι αν πέσει σε παιδί???? Να στείλω τον 6χρονο ανιψιό μου γαι μασάζ????? χαχαχαχα

00020468.gif

sig.asp?img=ad1

χα χα!θα το κανει η μαμα τοτε κ αν οχι θα μεινει σε σενα!

• 2 weeks later...

Τελικά αποφάσισα αν τελικά κάνω το τραπέζι να μην κάνω κανένα δώρο. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή κάποιων κοριτσιών παραπάνω και θα κάνω λίγο την πάπια. Τόσο κόπο θα κάνω για να ετοιμάσω ένα τραπέζι για 30 άτομα. Εεεε να πάρω και 30 δώρα??? Ας μου φέρουν αυτοί!

sj3dp3.png

Λόγω ημέρας εγώ είμαι της γνώμης ότι θα πρέπει να κάνεις κάτι...

το οποίο θα μπορούσε να είναι ανά οικογένεια...όπως ένα γούρι...

κάτι συμβολικό δηλαδή...

αν μπεις στο τριπάκι να πάρεις προσωπικά δώρα για όλους...θα σου βγει ο κούκος αηδόνι...

επίσης, εξαρτάται και ποιούς έχεις καλεσμένους οπότε θα μπορούσες να κάνεις χαβαλέ...

και να πεθάνουν όλοι στα γέλια...πέρισυ Παραμονή Πρωτοχρονιάς που είχα τραπέζι έκανα δώρο στους άντρες αυτοκινητάκια και στις γυναίκες πλαστικά κατσαρολικά...όλα από τα Jumbo...το τι έγινε όταν άνοιξαν τα πακετάκια τους...δεν περιγράφεται...

παντως και εγω οταν εκανα τραπεζι τα χριστουγεννα στους δικους μου και στα πεθερικα ειχα παρει δωρα αλλα μας ειχαν φερει και εκεινοι, ανταλλαγη δωρων δηλαδη λογω Χριστουγεννων.

παντως δεν πιστευω πως σε ενα τραπεζι 30 ατομων ειναι υποχρεωτικο να κανεις δωρα σε ολους.

αυτοι επιβαλεται να φερουν κατι ως ευχαριστηριο...

668bab1939.png

Τελικά αποφάσισα αν τελικά κάνω το τραπέζι να μην κάνω κανένα δώρο. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή κάποιων κοριτσιών παραπάνω και θα κάνω λίγο την πάπια. Τόσο κόπο θα κάνω για να ετοιμάσω ένα τραπέζι για 30 άτομα. Εεεε να πάρω και 30 δώρα??? Ας μου φέρουν αυτοί!

Για μένα αφού θα κάνεις τόσο κόπο αξίζει να περιποιηθείς τους καλεσμένους σου. Εάν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω με ιδέες και λόγω δουλειάς μου. Στείλε μου π.μ.

T27rp3.png