Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ψηφοφορια για την αναδειξη αρχηγου (γονεα παιδιου με υποσπαδια)

Recommended Posts

Κοριτσια απο το πρωι γραφω και βγαινω εκτος συνδεσης και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται!

Σκεφτηκα να γραψω και να ειναι μονιμο ,οπως το, δικια τους η κριση, ξεσηκωμος η λυση της Λεγκως, ενα κειμενακι

π.χ. ο γιος μου ηταν οσχεοπεικος υποσπαδιας και χειρουργηθηκε τον Ιουνιο του 2009 απο τον Ahmed.T.Hadidi

το βρισκεται χαζο να εφαρμοστει? αλλα αν γινει (εγω δενξερω να το κανω) θα πρεπει να ειμαστε σιγουρες για το αποτελεσμα πανω στο παιδι μας. Ομως ειναι πολλες απο μας (κι εγω) που εχουμε χειρουργεια στο ενεργητικο μας που δεν θεωρουνταν αποτυχια πληρη αλλα τα υποστηκαμε!! Θα τα γραψουμε και αυτα ? ηηη θα λεμε ειχα 9 αποτυχημενα -οπως εγω - και ενα πετυχημενο απο τον Χαντιντι? Πεστε μου τη γνωμη σας,οοοοποτε μπορειτε!!!!

φιλουκια

Αγαπη αν το πάμε ετσι τοτε εγω και το λενιω δεν προκειτε να γραψουμε γιατι για εμας δεν ηπάρχει επυτηχία τουλαχιστον για μενα που ειναι συγουρο δεν θελω να προδηκάζω και αλλους μαζί μου!!

Μικροί μου μπόμπιρες εισαστε ολη μου η ζωή!!!!!

Διαφημίσεις

Λεγκω εισαι αρχηγος πια και επισημα, τα συγχαρητηρια μου ,αλλα η αρχηγια σου θα αργησει γιατι χρειαζεται οργανωση!

Μολις καταφερω να κλεψω χρονο θα κανω μερικα σχεδια που εχω κατα νου και θα στα στειλω!

Μαρή δεν διαβασες πιο πάνω τι λεει η κοπέλα μας??? λοιπον δεν χρειαζεται αρχηγους να το κανουμε ετσι λεω..... ο γιο μου εχει την τάδε υποσπαδία 1ο χειρουργειο ο τάδε, δευτερο χειρουργίο ο τάδε και τι επιπλοκές ειχε και αν εχουμε γνωρίσει ή μαθει κατι θετικο για καποιον γιατρο απλα ενημερώνουμε τωρα αν καποια θελει να ρωτηση κατι συγκεκριμενο ας το κάνει με πμ, τι λετε???

Αγαπη αν το πάμε ετσι τοτε εγω και το λενιω δεν προκειτε να γραψουμε γιατι για εμας δεν ηπάρχει επυτηχία τουλαχιστον για μενα που ειναι συγουρο δεν θελω να προδηκάζω και αλλους μαζί μου!!

ειναι ομως χαζη ιδεα??

ειναι ομως χαζη ιδεα??

Οχι χαζή δεν ειναι αλλα θα θελαμε να μαθουμε και τα αρνητικά και τα θετικά οχι μονο τις επυτηχίες.. λεω εγω τώρα:-):smile::-):smile:

Οχι χαζή δεν ειναι αλλα θα θελαμε να μαθουμε και τα αρνητικά και τα θετικά οχι μονο τις επυτηχίες.. λεω εγω τώρα:-):smile::-):smile:

Σωστα και οι αποτυχιες θα πρεπει να λεγονται, επομενως πρεπει να ανοιξουμε ενα καινουργιο θεμα? που να λεει τι? υποσπαδιες και χειρουργεια? ειναι καλο? και καθε μια θα λεει που πηγε και ποσες επεμβασεις εκανε ,με ποια αποτελεσματα- χωρις να σχολιαζει, απλα να λεει το αποτελεσμα - και να ενημερωνει ποσος χρονος εχει περασει απο τοτε γιατι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!! ετσι ο καθε γονιος που μπαινει για πρωτη φορα ,θα μπορει να ενημερωθει χωρις να μπερδευεται! καλο????

και που θα τα λεμε? παλι στο βαλανικο υποσπαδια? μαλλον!?!?!

Διαφημίσεις

Αγαπητά μέλη ο κατάλληλος τρόπος για την δημιουργία συζητήσεων στις οποίες τα μέλη δεν θα έχουν τον φόβο πιθανής δυσφημισης ή και οι ειδικοί δεν θα μπορούν να παρέμβουν ή να ζητήσουν "τα ρέστα" για κάποια κακή κριτική,

είναι να δημιουργηθεί social group στο parentscafe.gr με κρυφές τις συζητήσεις του, στις οποίες να έχουν τα μέλη πρόσβαση μόνο μετά απο έγκριση του administrator του group (είναι απλό μέλος το οποιο απλως είναι διαχειριστής του group).

Με παρόμοιο τρόπο λειτουργούν και άλλα social group αυτή τη στιγμή.

Ο Συντονιστής Org μπορεί να σας καθοδηγήσει στην δημιουργία ενός τέτοιου group, μέσω πμ ή σχετικού topic. Όποιος επιθυμεί πληροφορίες μπορεί να απευθυνθεί μέσω πμ στον Συντονιστή Org.

Εξαιτίας του ότι δυσμενής κριτική - δυσφήμιση (νόμιμο - παράνομο) μπορούν να έχουν λεπτά όρια, και εξαιτίας του ότι τις περισσότερες φορές μέλη δεν αναγνωρίζουν αυτή την διαφορά με εύκολο τρόπο, προτείνουμε την δημιουργία ενός τέτοιου group.

Τα τελικά πορίσματα / στατιστικές θα μπορούν να δημοσιεύονται στο parents.gr κατόπιν αφού πρώτα έχουν φιλτραριστεί για πιθανώς δυσφημιστικό περιεχόμενο.

ευχαριστουμε πολυ κορίτσια παμε ολες στο parents cafe αγαπη πιστευω να μπορεις να γραφτείς θα ανοιξω θέμα.

Εγώ να επιμείνω λίγο ακόμα; Το να φτιαχνεί μία λίστα δημόσια που να λέει το είδος της υποσπαδίας, τον αριθμό των χειρουργείων, αν έχουμε τελειώσει και τα ονόματα των γιατρών. Δεν θα γράφουμε ουτε επιτυχιες ουτε αποτυχιες... αυτό τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει; Δεν θα γραφουμε κάτι άλλο για τους γιατρους. Και μετά αν κάποιος γονιος θέλει να ρωτήσει κάτι πιο συγκεκριμένο στελνει π.μ.

Το λέω γιατι ένας γονιος που ψαχνει για το παιδί του που είνια να χειρουργηθεί δεν θα μπει ευκολα στο parentscafe.

Έστω και για στατιστικούς λόγους έχει σημασία.

Συγνώμη αν σας πρήζω... αν είναι εντελώς λάθος αυτό που λέω, το σταματάω εδώ και δεν επιμένω πάνω σ'αυτό περισσότερο.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Συμφωνω με τη Λεγκω γιατι εγω εδω και ποση ωρα δεν το βρισκω, ουτε ξερω πως, και ενω μου εστειλαν τα κοριτσια τη διευθηνση, παλι δεν μπορω να μπω!!! Και πεστε μου αγαπητοι συντονιστες , αν μια μανα ειναι σαν εμενα δεν θα δει τιποτα και δεν θα βοηθηθει!! Αυτος δεν ειναι ο σκοπος του φορουμ??? Η ενημερωση και πληροφορηση?? Ειμαι και ασχετη και ισως κανω λαθος!!! Ρε αδελφε θα πουμε την αληθεια χωρις σχολιασμο και κριση του γιατρου!! Ποσο κακο ειναι αυτο?? Παρακαλω, πειτε μας γιατι πιστευω οτι εσεις οι συντονιστες εισται ανιδιοτελεις!!

Διαφημίσεις

Επισης θελω να τονισω οτι εχω δει παμπολλες φορες γονεις να προτεινουν για αγορα σε αλλους, μαρκες ρουχων , αξεσουαρ, διαφορα, να λενε ονοματα γιατρων και νοσοκομειων ιδιωτικων και δημοσιων χωρις να εχει κανει κανεις απο σας κανει παρεμβαση- με ολο το σεβασμο!! Επισης, επειδη εμενα προσωπικα μου ζητησε γιατρος να παρεμβω σε κατι που εγραψα στο παρελθον και καταλαβα οτι γνωριζει καποια ατομα, να υποθεσω τιποτα? Εγω ειμαι τιμιος ανθρωπος και δεν θελω να κανω κακο σε κανενα !! Μονο την αληθεια που εζησα θελω να πω χωρις φοβο και παθος ! Αν νομιζεται οτι κυνδινευω απο τον ιδιο τον εαυτο μου να εκτεθω ανεπανορθωτα παρακαλω να μου επιστησεται την προσοχη φανερα αλλα και ιδιωτικα , δεν εχω κανενα προβλημα!

Σας ευχαριστω για την φιλοξενια σας και αν αποκλειστω - ευτηχως εχω δωσει στα κοριτσια ολα τηλεφωνα του σπιτιου μου ακομα και φωτογραφιες μου!!!

Και παλι ευχαριστω!!!!

υ.γ. ξερετε τα αγγλικα μου ειναι της παραλιας, και τα ενημερωτικα βιντεο στα αγγλικα δεν με βοηθουν καθολου. γι αυτο το λογο θελω να το ξανακοιταξετε το θεμα απο αλλη πλευρα,,,, μηπως γινεται κατι?????

οχι να μη ζητησεις τιποτα ,αστο καλα ειναι εδω, να υπαρχει για την ιστορια του πραγματος!!

απλα αν επιτρεπεται να ανοιξουμε καινουργιο με θεμα χειρουργεια υποσπαδια και αποτελεσματα με ονοματα γιατρων, κατι θα σκεφτουμε , εκτος αν τα ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΡΩΝ ειναι που δεν πρεπει να γραφουν- λεω εγω- αν και ειμαι καλος ανθρωπος!!!

Κοριτσια οχι στο παλιο θεμα εχει γινει της τρελης α και να ρωτησουμε αν μπορουμε να γραφουμε μονο μαμαδες???

Διαφημίσεις

Γιατι ρε κοριτσι? Αν ψαξει καποιος εμενα ας πουμε που εγραφα θα τα δει ολα! Τι πειραζει να τα συγκεντρωσουμε ολα σε μια σελιδα να μη χρειαζεται ψαξιμο? Και αν ειναι μονο για τις μαμαδες ακομη καλυτερα! Και αν πουμε απλα οτι χειρουργηθηκε στο δημοσιο νοσοκομειο και ειδος εγχειρησης και το αποτελεσμα τι πειραζει? Αυτο που ειπα εγω στην αρχη δηλαδη ολα τα χειρουργεια και στο τελος ποιος γιατρος ηταν ο τελευταιος! Αυτο το ειχες προτεινει κι εσυ σαν λυση.

Πω πω κοριτσια βαρεθηκα ε δεν το κάνουμε?? μια χαρα ακουγεται και για τους γυναικολογους γραφουν εδω ε και/??

Γειά σας,

θα απαντήσουμε σε μερικά σχόλια για την καλύτερή σας ενημέρωση

α) φυσικά και δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δημιουργήσετε κάποια λίστα με χειρουργεία γιατρούς κ αποτελέσματα (σε γλώσσα ιατρικής γνωμάτευσης),

Έτσι ώστε να συντηρείται η λίστα (να αναβαθμίζεται δηλαδή ανάλογα με τα γεγονότα/στοιχεία) θα ήταν καλό κάποιο μέλος να αναλάβει τον συντονισμό της λίστας.

Όποιος επιθυμεί να έχει αυτό το ρόλο (χωρίς καθόλου άλλα προνόμια έναντι άλλων μελών) μπορεί να στείλει πμ στον Συντονιστή Org ο οποίος και θα δώσει λογαρισμό συντονιστή, που θα μπορεί να επεξεργάζεται την λίστα κ να κρατάει το θέμα σε τάξη (να ειδοποιεί για off topic δημοσιεύσεις κτλ).

Θα μπορούσατε αν δεν έχει ήδη γίνει, άμεσα να ανοίξετε ένα τόπικ στο οποίο η κάθε μαμά να δημοσιεύσει τα χειρουργεία.

Αν επιθυμείτε μπορεί και η διαχείριση να ειδοποιεί μελοντικούς αναγνώστες ότι το τοπικ αυτό είναι μόνο για την παράθεση αυτών κ μόνο των στοιχείων.

β) η ανακοίνωση που έγινε αφορούσε περισσότερο την διεξαγωγή συζητήσεων όσον αφορά τον φόβο, ή αποτυχία ή λόγους αποτυχίας και συζητήσεις που γίνονται με συναισθηματική φόρτιση μεταξύ των γονέων, για αυτό το θέμα, με επίκεντρο την απόδοση γιατρών κ ανταλλαγή απόψεων περι της απόδοσης των γιατρών. Τετοιες συζητήσεις είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να οριοθετηθούν στο δημόσιο φόρουμ, κ θα είναι πιο εύκολο για τους γονείς να έχουν ένα ασφαλές σημείο όπου να μπορούν να μιλήσουν ελεύθερα χωρίς τον περιορισμό που θέτει το δημόσιο φόρουμ.

Φυσικά, όπως και τα άλλα ενημερωτικά καφέ, ή social groups δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επικοινωνία ενός κεντρικού θέματος που να υπάρχει στο parents.gr αλλά μπορούν να το συμπληρώσουν με τον απαραίτητο χώρο.

γ)

Επίσης, αν υπάρξει το παραμικρό πραγματικό πρόβλημα με δικηγόρους οι διαχειριστές απλά θα σβήσουν τα ονοματα και έληξε το θέμα. Όπως και να χει από το φόρουμ αυτό δεν νομίζω κανένας να αντιμετωπίσει θέμα με δικηγόρους, όλες είμαστε με ψευδόνυμα και η διαχείριση ξέρει να προστατεύει τα μέλη του!

ο νέος σχετικά νόμος περι άρσης απορρήτου απο εισαγγελέα, κάνει αρκετά πιο εύκολη απο ότι πριν την δραστηριοποίηση δικηγόρων όσον αφορά εύρεση στοιχείων μελών, που θα επιλέξουν να δυσφημίσουν γιατρούς με χαρακτηρισμούς ή έντονες περιγραφές (εξαιτίας συναισθηματικής φόρτισης ή προς ενημέρωση άλλων γονέων).

Το ότι σβήνεται το όνομα δεν σημαίνει ότι ο πιθανός διαμαρτυρόμενος γιατρός δεν έχει δυσφημιστεί για όλο το διάστημα παραμονής της δημοσίευσης, και ότι δεν μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για κάτι τέτοιο. Ο νόμος δηλαδή δεν ορίζει ότι εάν απομακρυνθεί η δημοσίευση, δεν έχει υπάρξει δυσφήμιση.

Το ότι στο παρελθόν μπορεί να έχει βοηθήσει αυτό στο να μην υπάρχουν προβλήματα για τον χρηστη ή την ιστοσελίδα, δεν σημαίνει ότι στο μέλλον θα συμβαίνει πάντα έτσι.

Στην πραγματικότητα στο παρελθόν έχει γίνει άρση απορρήτου μέσω εισαγγελέα για δυσφήμιση παρότι η δημοσιευση ειχε αφαιρεθεί κανονικότατα .

Επισης θελω να τονισω οτι εχω δει παμπολλες φορες γονεις να προτεινουν για αγορα σε αλλους, μαρκες ρουχων , αξεσουαρ, διαφορα, να λενε ονοματα γιατρων και νοσοκομειων ιδιωτικων και δημοσιων χωρις να εχει κανει κανεις απο σας κανει παρεμβαση- με ολο το σεβασμο!!

οι παρεμβάσεις γίνονται συνήθως με κάρτες ειδοποιήσεων κ όχι δημόσια, ενώ αρκετές φορές μεταφέρονται ολόκληρα τόπικ σε εντελώς κρυφή ενότητα.

Το ότι εσείς δεν έχετε δεί κάποια παρέμβαση δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει.

Εγω ειμαι τιμιος ανθρωπος και δεν θελω να κανω κακο σε κανενα !! Μονο την αληθεια που εζησα θελω να πω χωρις φοβο και παθος ! Αν νομιζεται οτι κυνδινευω απο τον ιδιο τον εαυτο μου να εκτεθω ανεπανορθωτα παρακαλω να μου επιστησεται την προσοχη φανερα αλλα και ιδιωτικα , δεν εχω κανενα προβλημα!

Ο νόμος περι δυσφήμισης δεν ορίζει το αν είναι τίμιος κάποιος άνθρωπος ούτε το εάν είναι ειλικρινής. Ορίζει το άν σχόλια, τα οποία είναι δυσμενή, περνούν το όριο της δυσμενούς κριτικής και προκαλούν δυσφήμιση.

Ως δυσφημιση ορίζεται η δημοσίευση ψευδών στοιχείων με στόχο δημιουργία/ενίσχυση αρνητικής φήμης για ένα πρόσωπο.

Δυστυχώς όμως ακόμα και όταν κάποιος χρήστης αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα, όταν αυτά διατυπώνονται με έντονο τρόπο ή χαρακτηρισμούς, ο μυνητής μπορεί να απαιτήσει δια της νομικής οδού να αφαιρεθούν υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αληθή γεγονότα, αλλά και να μυνήσει για ζητώντας αποζημίωση απο το συγγραφέα.

Τότε η υπόθεση πρέπει να φτάσει στο δικαστήριο και ο συγγραφέας να πρέπει να αποδείξει την αλήθεια των όσον αναφέρει, εκεί, κ ο μυνητής να ζητήσει αποζημίωση στην περίπτωση που ο συγγραφέας δεν μπορεί να αποδείξει επαρκώς αυτά που υποστηρίζει.

Απο πλευράς διαχείρισης του φόρουμ, είναι προφανές ότι ο μόνος λόγος για πρόταση δημιουργίας ενός πρόσθετου social group είναι για την διασφάλιση (όσο αυτό είναι εφικτό) της καλύτερης πληροφόρησης των μελών.

Θα πρέπει βέβαια να είναι ξεκάθαρο στους/στις συμμετέχοντες ότι τα όσα γράφονται στο social group δεν θα πρέπει να μεταφέρονται με κανένα τρόπο, σε τρίτους εκτός αυτής της ομάδας.

και φυσικά θα ήταν σκοπιμο να υπάρχει μεταξύ των μελών κάποιου είδους άτυπη επιβεβαίωση όσον αφορά το ποιά είναι τα μέλη που συμμετέχουν ή γίνονται δεκτά. (απο πλευράς ΕΕΕΓ ή ParentsCafe.gr δυστυχώς δεν υπαρχει δυνατότητα ταυτοποίησης, ή επιβεβαίωσης στοιχείων προς το παρόν)

Γεια σας

οδηγίες για την δημιουργία του social group μπορείτε να βρείτε εδώ :

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=2983&postcount=6

ειδικά θα σας προτείναμε να δημιουργούσατε ένα

" κλειστο social group" (δηλαδή Moderated)

όπου κατά την δημιουργία του θα επιλέξετε

στο group type :

Moderated ή

Invite only

και θα κάνετε κλίκ στο κουτάκι που λέει :

Users must join to view the content

(μετάφραση : οι χρήστες προκείμενου να δουν το περιεχόμενο του γκρουπ θα πρέπει να είναι μέλη της κοινότητας αυτής )

Ευχαριστούμε