Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ξυπνάει το πρωί σπαράζοντας στο κλάμα!

Nefelie

Recommended Posts

Η μικρούλα μου, που είναι 15 μηνών, ενώ κοιμάται πολύ εύκολα και όμορφα ένα καλό 11ωρο σερί τα βράδια, τα πρωινά πάντα ξυπνάει με ένα σπαραχτικό κλάμα, λες και την σφάζουν! Το ίδιο κάνει και μόλις ξυπνάει από τον μεσημεριανό της ύπνο, αφού έχει κοιμηθεί 2 γεμάτες ώρες...

Τι συμβαίνει; Γιατί το κάνει αυτό; Αφού μια χαρά κοιμάται, που είναι το πρόβλημα;

Όταν ήταν πιο μωράκι, έλεγα πως εντάξει, λογικό είναι τα μωρά να ξυπνάνε κλαίγοντας... αλλά που θα πάει αυτό;

Βέβαια, με το που με βλέπει να μπαίνω στο δωμάτιό της, σκάει ένα γέλιο απʼ αυτί σʼ αυτί... Μπας και απλά θέλει να τσακιστώ να πάω κοντά της; (γιατί με τον σπαραγμό που ρίχνει, πραγματικά τσακίζομαι να πάω κοντά της, ότι κι αν κάνω!)

Είναι άλλο παιδάκι εδώ που να κάνει τα ίδια;

Πώς να το αντιμετωπίσω;

79087cb4cd.png

Διαφημίσεις

δεν υπάρχει τίποτε το ανησυχητικό. κι εμένα ακριβώς τα ίδια....ξυπνάει με γκρίνια και μόλις μπαίνουμε στο δωμάτιό της τέλος όλα....απλά πιστεύω ότι επειδή ξυπνάνε και δεν μας βλέπουν αμέσως αισθάνονται μόνα τους και γιαυτό κλαίνε!

ljGap3.png

Nefelie και μένα παρόλο που τους τελευταιους δυο μήνες εμαθε να κοιμαται καλά μονος του χωρις νανουρισματα και κουνήματα, πολλες φορες το πρωί η μετα απο τον μεσημεριανό του ύπνο,ξυπνάει με έντονο κλάμα.Μολις βεβαια μπω στο δωμάτιο σταματαει αμεσως και σκαει χαμόγελο.Ειναι και καποιες σπανιες φορες που μπορει να ξυπνήσει και να καθεται και να μιλαει μονος του για λίγο και μετα φωνάζει.

Βάλτε και εμένα στο κλαμπ.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Αμέσως μόλις ξυπνάει κλαίει, ή περιμένει λίγο? Κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό όποτε παίρνεις χαμπάρι ότι έιναι ξύπνια αλλά ήσυχη να μπαίνεις αμέσως στο δωμάτιο ώστε σιγά σιγά να πάρει το μήνυμα ότι όταν είναι ήσυχη έρχεσαι. Εγώ στη θέση σου, αφού θα το έκανα 2-3 φορές αυτό, δεν θα έμπαινα στο δωμάτιο την ώρα που κλαίει.

Διαφημίσεις

κι εμεις την ιδια ιστορια!!!!!!!!βεβαια υπαρχουν μερες που παιζει και τραγουδαει οταν ξυπναει,αλλα ειναι λιγες!!!!!!!!!

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Πωπωπω... παντού το ίδιο έργο παίζεται, βλέπω! Ρε τι πάθαμε... :lol:

Μήπως καμιά μανούλα με μεγαλύτερο παιδάκι ξέρει να μας πει πότε σταματάει αυτό;

Αμέσως μόλις ξυπνάει κλαίει, ή περιμένει λίγο? Κατά τη γνώμη μου θα ήταν καλό όποτε παίρνεις χαμπάρι ότι έιναι ξύπνια αλλά ήσυχη να μπαίνεις αμέσως στο δωμάτιο ώστε σιγά σιγά να πάρει το μήνυμα ότι όταν είναι ήσυχη έρχεσαι.

Την παρακολούθησα... Έχει περίπου κάνα τέταρτο που στριφογυρνάει, χωρίς όμως να έχει ξυπνήσει ακόμα. Τελικά, βάζει τα κλάματα αμέσως μόλις ξυπνήσει (δηλαδή ανοίξει τα ματάκια της).

Μια φορά, πήγα από πάνω της και της χάιδεψα το κεφαλάκι όσο ακόμα στριφογύριζε. Την χάιδευα κάνα λεπτό με δύο μέχρι να ξυπνήσει και μόλις άνοιξε τα ματάκια της και με είδε, έβαλε τα γέλια και ζήταγε αγκαλίτσα. «Ωραία», σκέφτηκα, «το γλυτώσαμε το κλάμα σήμερα!»... Την παίρνω αγκαλίτσα... και βάζει τα κλάματα! «Γιατί βρε κοριτσάκι μου; Τι σε χάλασε τώρα;!»... έλα ντε! Έκλαψε κάνα λεπτό και μετά ξαναέβαλε τα γέλια... Τρέχα γύρευε! Εγώ το ερμήνευσα ως: «εμ πως καλέ μαμά;! Να μην κλάψω λίγο;! Αφού ξημέρωσε!! Πρέπει να κλάψω!»... :roll:

79087cb4cd.png

Σήμερα επειδή είχε κοιμηθεί πιο αργά χθες βράδυ την ξυπνήσαμε εμείς. Ούτε κλάμα ούτε τίποτα. Πήγε ο μπαμπάς την σήκωσε όσο εγώ έφτιαχνα το γάλα και όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μου έσκασε κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Ωραίο πρωινό :D κι ας έχω κοιμηθεί μόνο 6 ώρες :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Το έκανε και ο δικός μου, εδώ και καιρό όμως το έχει κόψει.

Τον έχω βγάλει από τη κούνια [ γιατί δεν ήθελε με τίποτα να κοιμάται εκεί ] και παρόλα αυτά δε κατεβαίνει από το κρεβάτι αλλά μου φωνάζει εεεεεεε

Να σημειώσω ότι είναι 19 μηνών και το έχει κόψει Κανά 4αμηνο

Σήμερα επειδή είχε κοιμηθεί πιο αργά χθες βράδυ την ξυπνήσαμε εμείς. Ούτε κλάμα ούτε τίποτα. Πήγε ο μπαμπάς την σήκωσε όσο εγώ έφτιαχνα το γάλα και όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο μου έσκασε κι ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Ωραίο πρωινό :D κι ας έχω κοιμηθεί μόνο 6 ώρες :lol:

α και εμας οταν τον ξυπναμε εμεις,δεν κλαιει ,ισα ισα που νομιζει οτι θα παμε ατα και χαιρεται!!!!!!!σημερα το πρωι ξυπνησε και ακουγα ενα βογκητό.......παω τον σηκωνω..........και αντιλαμβάνομαι οτι ειχε κανει κακα:oops::oops::oops:!!!!!!ετσι γλυτωσαμε το κλαμμα!!!!!:-):smile::-):smile::-):smile:

Ο θησαυρος μας ειναι ολη μας η ζωη!!!!:p11/06/2009:p

Θεούλη μου....βοήθησε μας........

Βρε κορίτσια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Η δικιά μου τώρα είναι σχεδόν 20 μηνών. Κομόμαστε τα βράδια μια χαρά, ξυπνάμε το πρωί με χαμόγελα!!!

ΑΛΛΑ!!!! Το μεσημέρι που ξαπλώνει για 1 με 1,5 ωρίτσα. Όταν ξυπνάει δεν μπορώ/μπορούμε να τη συνεφέρουμε με τίποτα. Έχει περίπου 2 μήνες τώρα που ξυπνάει απο το μεσημεριανό της ύπνο με κλάματα ασταμάτητα. Χτυπιέται κάτω, δεν ηρεμεί με τίποτα. Προσπαθήσαμε να την ξανακοιμήσουμε μηπως δεν χόρτασε ύπνο...αλλά δεν κάθεται. Κλάμα και σπαραγμός.

Χθες ήταν το αποκορύφωμα.....εκλαιγε και τσίριζε ασταματητα για 55 λεπτά. Με το ρολόι μετρημένα....τι να πω;;; τα νευρα μας εχουν γινει τσαταλια. δεν ξέρω τι άλλο να κανουμε.....

Happiness lies in your own hands....

δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο ! ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Και ο δικος μου μετα τον μεσημεριανο υπνο ετσι εκανε , σπαραζε στο κλαμα για κανα δεκαλεπετο τεταρτο και μετα ηρεμουσε! Ευτυχως τωρα δεν το κανει πια, ειναι 26 μηνων τωρα και παει και παιδικο οποτε τα μεσημερια δεν κοιμαται στο σπιτι, κοιμαται λιγο στα σταθμο. Αλλα και τα ΣΚ στο σπιτι ευτυχως δεν το κανει πια. Πραγματικα θα ηθελα να ξερω σε τι οφειλεται αυτο.

aπορια εδω και 2 βδομαδες οποτε παω μικρη να την πλυνω για να της αλλαξω πανα κλαιει γαντωνετε απανω μου και μεχρι να κλεισει η βρυση χτυπιετε

το κανει σε καποια αλλη η πρεπει να το ψαξω περισοτερο το θεμα???????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Διαφημίσεις

Πάντως, για να επανέλθουμε στη Nefelie που άνοιξε και το θέμα, υπάρχει περίπτωση στο περιστατικό που περιγράφεις (δλδ ότι την χάιδευες πριν ξυπνήσει και έβαλε τα κλάματα μόλις την πήρες αγκαλιά) να το έκανε απλά από συνήθεια. Ίσως πρέπει να το κυνηγάς αυτό κάθε μέρα, δλδ να πηγαίνεις στο δωμάτιό της πριν ξυπνήσει, αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Όσο γι αυτό που λένε κάποιες άλλες κοπέλες για το κλάμα μετά τον μεσημεριανό ύπνο, δεν το έχω ξανακούσει, αλλά έχω να πω ότι εάν εγώ προσωπικά κοιμηθώ μεσημέρι, θα με πάρουν με φορείο μετά, τόσο χάλια νοιώθω όταν ξυπνάω από μεσημεριανό ύπνο......

Μαριρένα μήπως κάποιος που την έπλυνε τώρα τελευταία την έκαψε με το νερό ή την πάγωσε; Μήπως απλά κρυώνει;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Μαριρένα μήπως κάποιος που την έπλυνε τώρα τελευταία την έκαψε με το νερό ή την πάγωσε; Μήπως απλά κρυώνει;

νομιζω οτι οταν την επλενε η γιαγια την παγωνε γιατι μου ειπε οτι φοβοταν μην την καψει:evil::evil:

τωρα που την πλενω εγω αποκλειστικα μια βδομαδα εχει ηρεμησει και δεν κλαιει πια

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png