Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6μηνο και πληρωμή από την εργασία μου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι εννοεις ακριβως?δεν καταλαβα :roll:,συγνωμη.....εννοεις το 6μηνο του οαεδ????

ναι στο 6μηνο του οαεδ είμαι τώρα, Ιούλιο ξεκίνησε η πρώτη μου πληρωμή από οαεδ και τωρα από Δεκέμβρη με πληρώνει η δουλειά και δε ξέρω πόσα θα μου δώσουν μέχρι να γυρίσω κανονικά ,έπαιρνα 640 από οαεδ.

age.png

CfYbp2.png

μα ολους τους 6 μηνες ο οαεδ σε πληρωνει.ποτε τελειωνει το 6μηνο σου???πριν τελειωσει το 6μηνο ο εργοδοτης δεν σε πληρωνει(εκτος απο επιδοματα-δωρα μια αναλογια).

εμενα τελειωσε το 6μηνο 20 αυγουστου.και δουλεψα απο 20 μεχρι τελος αυγουστου.πρωτη σεπτεμβρη πληρωθηκα για τις 20 μερες απο τον οαεδ και για τις υπολοιπες απο την δουλεια μου.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μα ολους τους 6 μηνες ο οαεδ σε πληρωνει.ποτε τελειωνει το 6μηνο σου???πριν τελειωσει το 6μηνο ο εργοδοτης δεν σε πληρωνει(εκτος απο επιδοματα-δωρα μια αναλογια).

εμενα τελειωσε το 6μηνο 20 αυγουστου.και δουλεψα απο 20 μεχρι τελος αυγουστου.πρωτη σεπτεμβρη πληρωθηκα για τις 20 μερες απο τον οαεδ και για τις υπολοιπες απο την δουλεια μου.

Έχω το χαρτί στα χέρια μου του οαεδ και λέει από 3/6/10 - 2/12/10 καθώς και αναλογία Δ/Χ και Δ/Π και επιδόματος άδειας.

1ος μήνας από 3/6/10 - 30/6/10 644,00 κτλ για τον οποίο με πληρώσανε Ιούλιο αυτά τα λεφτά, ισχύει να πληρώνουν μετά τον τρέχον μήνα αν ναι τότε εγώ μπερδεύτηκα και θα πληρωθώ και αυτόν από οαεδ.

Σε ευχαριστώ πολύ...μάλλον τα μπέρδεψα εγώ τώρα κατάλαβα.

age.png

CfYbp2.png

Διαφημίσεις

ναι τον ιουλιο πηρες του ιουνιου τα χρηματα( που ηταν 644 ευρω γιατι δεν ηταν ολοκληρος μηνας)του ιουλιου τον αυγουστο κτλ.επισης τα χρηματα σου πρεπει να ηταν 690 ευρω και οχι 640.σωστα?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ναι τον ιουλιο πηρες του ιουνιου τα χρηματα( που ηταν 644 ευρω γιατι δεν ηταν ολοκληρος μηνας)του ιουλιου τον αυγουστο κτλ.επισης τα χρηματα σου πρεπει να ηταν 690 ευρω και οχι 640.σωστα?

ναι ακριβώς, το γέλιο είναι ότι το καλοκαιρινό επίδομα ο οαεδ δε μου το έβαλε ακόμα άρα κάτι μου λέει ότι μάλλον θα καθυστερήσουν και το χριστουγ. δώρο αστα να πάνε..και δεν έχουν βάλει ούτε το οικογενειακό επίδομα εσένα σου έδωσαν τπτ από αυτά?

age.png

CfYbp2.png

επιδομα αδειας πηρα αλλα οικογενειακο οχι γιατι παιρνει ο αντρας μου απο την δουλεια του και δεν δικαιουμαι.και περιμενω και το δωρο των χριστουγεννων τον αλλο μηνα.......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

επιδομα αδειας πηρα αλλα οικογενειακο οχι γιατι παιρνει ο αντρας μου απο την δουλεια του και δεν δικαιουμαι.και περιμενω και το δωρο των χριστουγεννων τον αλλο μηνα.......

α ναι μάλλον γιατί εσύ πρόλαβες πριν ξεκινήσουν οι καθυστέρησεις και ήσουν απτις τυχερες. τεσπα σε ευχαριστώ και πάλι!

age.png

CfYbp2.png

α ναι μάλλον γιατί εσύ πρόλαβες πριν ξεκινήσουν οι καθυστέρησεις και ήσουν απτις τυχερες. τεσπα σε ευχαριστώ και πάλι!

Το επίδομα αδείας θα το πάρεις με την τελευταία πληρωμή του 6μήνου. Ετσι το πληρώθηκα και εγώ.

Διαφημίσεις

Βρέ κορίτσια εγώ έχω μπει στο 6μηνο του οαεδ και πληρώθηκα για πρώτη φορά 530?. Τόσο είναι το επίδομα? Ήξερα ότι θα έπαιρνα 680?. Άλλαξε κάτι?

Βρέ κορίτσια εγώ έχω μπει στο 6μηνο του οαεδ και πληρώθηκα για πρώτη φορά 530?. Τόσο είναι το επίδομα? Ήξερα ότι θα έπαιρνα 680?. Άλλαξε κάτι?

ηταν ολοκληρος μηνας????απο 1 μεχρι 30???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Λογικά ναι.΄'Εκανα τα χαρτιά μου αρχές Οκτωβρίου και 1η Νοεμβρίου πληρώθηκα 530?. Συγγνώμη παίρνουμε και δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ?

Kορίτσια καλημέρα!!!!!!!!!!!

ετοιμάζομαι να βγω σε άδεια τις 56 ημέρες και θα ήθελα να ρωτήσω τί ακριβώς χρειάζετε να κάνω.

επίσης αν όλα πάνε καλά και δεν το κόψουν μέχρι τότε πότε και τί πρέπει να κάνω για να πάρω το εξάμηνο?