Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤ.ΠΑΝΤΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ


Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.

ΗΤΑΝΕ Η 1η ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΗΜΕΡΑ ΖΩΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΝ ΟΛΙΓΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΡΑ ΕΠΕΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ 22-30 ΩΑΡΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 22ΧΙΛ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΕΠΕΦΤΕ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΚΑΙ ΕΝ Ο ΟΛΙΓΗΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑ 38-52 ΩΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ 16 ΚΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 6 ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΓΝΩΣΤΟ..:evil::evil:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΥΠΕΡΔΙΓΕΡΣΗ ΩΟΘΥΚΩΝ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ...ΕΙΧΑ ΕΜΕΤΟΥΣ ,ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΕΣΚΑΙ ΠΟΝΟ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ,ΠΗΡΑ 15 ΚΙΛΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΠΝΟΙΑ.ΚΛΠ...ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΔΡΑΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΑΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΕΝΟΥ ΩΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΥΜΝΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΙΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50-100 ΩΑΡΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΑΝΤΩΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΔΟΑΞΑ ΤΟ ΘΕΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ..ΕΝΩ Ο ΑΝ.ΠΑΝΤΟΣΣΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ .ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΡΑΣΗΗ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑΑ.:roll::-D:-D:-D:-D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


καλησπερα κοριτσι, δεν θα ηθελα να ανησυχεις παροτι δεν ξερω σε τι φαση βρισκεσαι... απλα θεωρω οτι πρεπει να εχουμε λιγο περισσοτερο τα ματια μας ανοιχτα..

επισης αυτο το χρωσταω στον εαυτο μου, νομιζω οτι απο το δικο μου παθημα να εχουν αλλες κοπελες μαθημα.:lol::lol::lol:

Θεωρω οτι θα ειχα τυψεις εαν δεν το εκανα αυτο,νομιζω οτι με αυτο τον τροπο προφυλαξω και αλλες κοπελες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγώ έχω κάνει δυο αποτυχημένες εξωσωματικές στον συγκεκριμένο.Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένη από αυτόν, πάντως ότι είναι φραγκοφονιάς είναι γεγονός.

Την τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής την άρχισα τώρα σε άλλο γιατρό στο embryοart και ο θεός βοηθός.

Link to comment
Share on other sites

Εχω κι εγω εμπειρια απο αυτον τον γιατρο, οχι εξωσωματικη ομως. Ξεκινησα την εγκυμοσυνη με ινομυωματα και λογω αυτου μας ζητουσε να πηγαινουμε καθε 2 εβδομαδες για παρακολουθηση και καλα! Σε ολο το 1ο τριμηνο ειχα καφε υγρα και παντα στο τηλ επαιρνα οδηγιες απο τη μαια του, ποτε δεν καταφερα να μιλησω με τον ιδιο.Οταν επαθα αποκολληση στον 4ο μηνα, ημερα Κυριακη, ηταν και τριημερο τοτε, περιμενα σα χαζη να ξημερωσει για να τον παρω και δεν απαντουσε ουτε αυτος ουτε η μαια του .Οποτε πηρα τηλ στο μαιευτηριο και πηγα εκει.Με τα πολλα καταφεραν να τον βρουν απο εκει και φυσικα δεν ηρθε, μονο διεταξε να μου κανουν υπερηχο και να τον ενημερωσουν απο μακρια φυσικα.Ο υπερηχος εδειξε αποκολληση και μετα εφυγα.Τον πηρα τηλ και επιτελους απαντησε και μου εδωσε οδηγιες.Θυμαμαι που μου ειπε να τον επισκεφτω σε μια βδομαδα αν ολα πανε καλα.Το θυμαμαι αυτο γιατι το ειπε με αμφιβολια σα να πιστευε οτι μαλλον θα αποβαλλω.Ελα μου ομως που δεν απεβαλλα! Αυτον παντως δεν τον ξαναειδα! Ολα κι ολα ρε παιδια! Οταν πληρωνουμε αδρα περιμενουμα απο τον γιατρο τουλαχιστον να σηκωνει κι ενα τηλ στην αναγκη! Τελος παντως, η αληθεια ειναι οτι ειναι καλος χειρουργος , αλλα δεν ειναι ο γιατρος που θα βρεις ευκολα οταν τον χρειαστεις. Κι αφου υπαρχουν τοσοι αλλοι που ειναι και καλοι γιατροι και Ανθρωποι, δεν υπαρχει κανενας λογος να θεοποιουμε καποιους απο αυτους.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...

ego ton gnorisa san gynaikologo!polu kakh entyposh,mou ton sustise mia filh pou htan ikanopoihmenh giati ths edose antysuliptika kai egine kala(xero polu...)!prospathousa na tou eksigiso to problhma mou kai aytos mousourone sta xartia tou,otan thimotan oti hmouna ekei me rotouse sunexeia poio einai to problhma mou kai ego to elega pali apo thn arxh,ayto gia tesseris fores!meta mou ekane yperixo mou edose antisuliptika kai ekso apo thn porta me elafritero portofoli kata 100 eyro!symperasma me piraksan ta xapia pou mou edose sthn kardia mou alaze sunexia antisiliptika apo to thlefono xoris na thimate kan poia eimai kai otan eftasa kathe mera na kano emeto na exo arithmies kai ponokefalo mou eipe,e ti na sou kano kopela mou?xalia xalia xalia einai ntroph aytos o anthropos...kanei glykes otan mporei na parei lefta apo kapoion !!!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Πραγματικά λυπάμαι για τις άσχημες εμειρίες σας και για να πώ την αλήθεια έμεινα και άναυδη γιατί τον έχω γιατρό αρκετά χρόνια μετά από συστάσεις συγγενών και φίλων μου που αντιμετώπιζαν πολύ επικίνδυνα προβλήματα.

 

Εγω πάντως το έχω πεί ξανά στο φόρουμ ότι αυτός ο άνθρωπος μου έσωσε τη ζωή και εμένα και του παιδιού μου στην πολύ υψηλού κινδύνου κύηση που διένυσα. Το ίδιο και σε μια ξαδέλφη μου που αντιμετώπισε καρδιακό πρόβλημα την ώρα του τοκετού...

 

Όσον αφορά το τηλέφωνο πραγματικά μου κάνει εντύπωση γιατί εγώ όποτε τον έπαιρνα πάντα το σήκωνε μάλιστα με έπαιρνε και απο το ιατρείο η ο ίδιος ή η μαία πολύ αργά το βράδυ αν χρειαζόταν και για να δουν πως πάω.Όταν έπαιρνα στο ιατρείο και ήθελε να μου μιλήσει η μαία αντι του γιατρου της έλεγα θα τον πάρω όταν θα τελειώσει και πάντα μιλούσα μαζί του.

 

Τώρα για το αν θυμάται τα πάντα για όλες τις ασθενείς του είναι υποκειμενικό...πιστεύω συμβαίνει σε όλους τους γιατρούς κατά διαστήματα ειδικά όταν έχουν ένα τεράστιο πελατολόγιο.

 

Για το οικονομικό το καταλαβαίνω και το αναγνωρίζω ότι παίρνει πολλά χρήματα...ελπίζω να κατάλαβε οτι άλλαξαν οι εποχες...

 

Τελικά αυτο που κατάλαβα είναι ότι ολοι οι γιατροι δεν αφήνουν σε όλους καλές εντυπώσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...