Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΜΕΣΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα. Ψαχνουμε τον καλυτερο κατα τη γνωμη σας παιδονευρολο στην Αθήνα

Σωτήρης Γιουρούκος, πάτα στο google να σου βγάλει τηλέφωνα, δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του ή στο Παίδων Αγία Σοφία. Ελπίζω να μην είαι κάτι σοβαρό και περαστικά σας.

σε ευχαριστώ που μου απάντησες,μακάρι να μην ήταν αλλά ειναι. Τέλος πάντως, και εγώ έχω ακούσει γι αυτόν και για τον κύριο Ντινόπουλο και δεν ξέρω ποιον να προτιμήσουμε. Υπάρχει άραγε κάποια κοπελα που να έχει εμπειρία απο αυτούς τους 2 γιατρούς?

Λοιπόν άκου. Έχουμε δει τον Γιουρούκο, τη Σκουτέλη και την Παπαβασιλείου. Και οι 3 εξαιρετικοί. Ο Γιουρούκος φανταστικός επιστήμονας απλά λίγο σκληρός στο πως στα λέει τα πράγματα. Η Παπαβασιλείου ιδιαίτερα σχολαστική σε όλα αλλά κορυφη. Η Σκουτέλη η πιο επικοινωνιακή και εξίσου καλή.Όσο για τον Ντινόπουλο πάει μια φίλη μου και ακούω επίσης τα καλύτερα. Νομίζω ότι δουλεύει με ολόκληρη ομάδα στο Αττικό και ειδικεύεται σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Δεν τον έχω όμως επισκεφτεί. Ξέρω όμως ότι είναι ο νεότερος από όλους. Αν θέλεις στοιχεία πες μου να σου στείλω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα. Διάβασέ το. Τα στοιχεία τους είναι

Παπαβασιλείου Αντιγόνη

Νευρολογικό Τμήμα Παίδων Πεντέλης

210 8036200

Γιουρούκος Σωτήρης

Θέμιδος 7 Μαρούσι

210 8229668

Τα στοιχεία της Σκουτέλη θα σου τα στείλω αύριο γιατί δεν τα έχω εύκαιρα αυτή τη στιγμή.

Λοιπόν όσον αφορά τον Ντινόπουλο έχω προσωπική άποψη και θεωρώ οτι εόναι πάρα πολύ καλός και επιπροσθέτως απαλλαγμένος από τα εγωιστικά σύνδρομα που διακατέχουν τους περισσότερους Ελληνες γιατρούς και δεν εννοούν να συνεργαστούν μεταξύ τους.Πρώτα πρώτα το ενδιαφέρον του για το κάθε παιδί ξεχωριστά είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Για τον Γιουρούκο έχω ακούσει επισης τα καλύτερα, κυρίως από την αδελφή μου, χωρίς να έχω προσωπική άποψη. Τώρα όσον αφορά την Σκουτέλη έχω πραγματικά τις ενστάσεις μου και όχι μόνο από προσωπική εμπειρία αλλά και από ενός φίλου μου που πραγματικά δεν θα ήθελα να συζητήσω μπροστά σε όλους γιατί ίσως θεωρηθεί δυσφήμιση. Εγώ αυτούς γνωρίζω για την τέταρτη νευρολόγο που αναφέρεις δεν έχω προσωπική άποψη ούτε και έχω ακούσει κάτι

κορίτσια για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ θερμά....είμαστε στη φάση που συλλέγουμε στοιχεία και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε παρακάτω. Πάντως χαίρομαι που μου "ανοίγεται" τα μάτια ακόμα και αν υπάρχουν ενστάσεις για τον έναν ή τον άλλον γιατρό. Κάθε πρόταση και προσωπική εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη και σεβαστή απο τη μεριά μου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΓΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ.Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

εγω εχω παει στην σκουτελη και την θεωρω κορυφη

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΓΙΑ.ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ?ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΚΟ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ.Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ,ΠΕΣ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

desdi σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα

O Γιουρούκος πραγματικά θεωρείται κορυφή, στη δική μας όμως περίπτωση έπεσε πολύ μα πολύ έξω...Για τον Ντινόπουλο έχω ακούσει τα καλύτερα, δεν έχω προσωπική άποψη αλλά η παιδίατρος μου που συνεργάζεται μαζί του στο Αττικό πίνει νερό στ' όνομά του!

Γειά σας,

για παιδονευρολόγο μπορείτε επίσης να δείτε κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34366&highlight=%F0%E1%E9%E4%EF%ED%E5%F5%F1%EF%EB%FC%E3%EF%F2

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram!

https://www.instagram.com/parentscafe.gr/

https://www.instagram.com/parents.org.gr/

• 9 months later...

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ πήγα στον Γιουρούκο πραγματικά ήταν προσιτός αλλά δυστηχώς δεν μου είπε κάτι καινούργιο αλλά αυτό που μου είπε ήταν χειρότερο κ από τους νευρολόγους του παίδων.

ελεγα να πάω στην Σκουτέλη λέτε να το κάνω ή θα ακούσω τα ίδια?

Σας ευχαριστώ!!!!!

Διαφημίσεις

• 2 months later...

καλησπερα κοριτσια.

θα απαντησω ως επαγγελματιας (φυσικοθεραπευτρια)

ασχολουμαι με παιδακια και απο γονεις εχω ακουσει τα καλυτερα για Γιουρουκο και Παπαβασιλειου. Τα περισσοτερα παιδια που εχω δει με αυτους ειναι. Εγω εχω συνομιλησει και συνεργαστει και με τους δυο και ειναι και οι δυο πολυ προσιτοι.

Ελπιζω να πανε ολα καλα και τα παιδακια σας να ειναι καλα!

RX1Ip3.png

sZh5p3.png

• 1 year later...

:!::!::!::!:

:!:

• 2 months later...

Γνωρίζει κάποιος γονιός για τη παιδονευρολογο Ροζα Πονς στο Παίδων Αγίας Σοφίας;

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε την κυρία Πονς. Αν και ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό (απλά είχαμε αρκετά μεγάλο κεφάλι) η συγκεκριμένη γιατρός ήταν άψογη επαγγελματίας και ασχολήθηκε λεπτομερώς με το παιδί αρκετές φορές. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση διότι ήταν η πρώτη φορά που συναντούσαμε τέτοια συμπεριφορά σε γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.

Φεύγοντας την τελευταία φορά της ευχήθηκα από καρδιάς να' ναι καλά και να μην αφήσει το σύστημα να την αλλάξει. :wink:

Προσπαθήστε να κλείσετε ραντεβού μαζί της. Μακάρι να σας πάνε όλα καλά.

Ευχαριστώ πολύ!

Έχουμε ήδη τον κύριο Ντινόπουλο που παρακολουθεί τον μικρό και είναι εξαιρετικός απλά θέλαμε και αλλη γνώμη. Απ'την ένωση σπάνιων νοσημάτων μας προτείνανε την κυρια Πονς. Ήθελα όμως να ρωτήσω και κάποιο γονιο, αν και έχουμε μία υποψία ότι έχει δει τον μικρό μαζί με την ομάδα του κυριου Σκιαδα στο Αγία Σοφία.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

• 1 year later...
  • 4 weeks later...

Καλημερα. Ο κυριος Γιουρουκος ειναι ακομη στο παιδων; Γιατι πηρα τηλεφωνο για απογευματινο ραντεβου αλλα ο τηλεφωνητης δεν αναγνωριζει το ονομα του. Ξερει καποιος λεπτομερειες;

• 1 year later...
καλησπερα σας εχω ενα γιο σχεδον 5 χρονων ο οποιος δεν μιλαει καθαρα παροτι κανουμε λογοθεραπειες εδω και ενα χρονο σχεδον δεν εχουμε δει ιδαιτερη προοδο.Η αναπτυξιολογος μας ειπε για διαταραχη κινητικου συντονισμου.Μηπως μπορεις να μας πεις με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε τον κυριο Ντινοπουλο στο αττικο οσο πιο γρηγορα γινεται?

καλησπερα σας εχω ενα γιο σχεδον 5 χρονων ο οποιος δεν μιλαει καθαρα παροτι κανουμε λογοθεραπειες εδω και ενα χρονο σχεδον δεν εχουμε δει ιδαιτερη προοδο.Η αναπτυξιολογος μας ειπε για διαταραχη κινητικου συντονισμου.Μηπως μπορεις να μας πεις με ποιο τροπο μπορουμε να δουμε τον κυριο Ντινοπουλο στο αττικο οσο πιο γρηγορα γινεται?

Μπορεις να παρεις και να κλεισεις και στο ιατρειο του...βεβαια θα στοιχισει κατι παραπανω.Υπαρχει το τηλ στο ιντερνετ αν το ψαξεις.Αλλιως παρε στο 1535 και κλεισε απογευματινο ραντεβου στο Αττικο.Θα σε ρωτησουν με ποιον γιατρο θελεις να κλεισεις και θα πεις το Ντινοπουλο.Επισης θα σου στοιχησει κατι.

Παντως είναι πολύ καλος.Επισης μπορω να σου συστησω και την Αρτεμη Γκικα..ομοιως πολύ καλη και προσεγγιζει πιο καλα το παιδι λογω που είναι γυναικα.

Εχω και από το Παιδων κινητο παιδονευρολογου αν θελεις.

Μπορεις να παρεις και να κλεισεις και στο ιατρειο του...βεβαια θα στοιχισει κατι παραπανω.Υπαρχει το τηλ στο ιντερνετ αν το ψαξεις.Αλλιως παρε στο 1535 και κλεισε απογευματινο ραντεβου στο Αττικο.Θα σε ρωτησουν με ποιον γιατρο θελεις να κλεισεις και θα πεις το Ντινοπουλο.Επισης θα σου στοιχησει κατι.

Παντως είναι πολύ καλος.Επισης μπορω να σου συστησω και την Αρτεμη Γκικα..ομοιως πολύ καλη και προσεγγιζει πιο καλα το παιδι λογω που είναι γυναικα.

Εχω και από το Παιδων κινητο παιδονευρολογου αν θελεις.

Ευχαριστω πολυ! Απλως ξερει κανεις τον νευρογλωσσολογο καρπαθιου χρυσοσστομο? στο euromedica εγκεφαλος χαλανδριου..Μας ειπε οτι πρςπει να τον δει και χρειαζεται να κανει ηλεκτροεγκεφαλογραφημα απο δικο του νευρολογο..Εχουμε μπερδευτει σε ποιον να παμε πρωτα?