Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Στην δική σου υπόθεση να μην πας??? Και γιατί το ξεκίνησες? ..

Δεν ξεκίνησα κανένα δικαστήριο εγώ. Ο ΕΦΕΤ το κάνει. Όταν έκανα την καταγγελία νόμιζα ότι κάποιος απ' τον εφετ θα επικοινωνούσε μαζί μου για να δώσω το ρύζι και μετά θα έκαναν τα υπόλοιπα αυτοί. Ανταυτού, δεν πήρα καμία απάντηση και μετά από σχεδόν 3 χρόνια γίνεται δικαστήριο! Δεν είναι ότι δεν θέλω να πάω, αλλά δουλεύω, έχω τα παιδιά, δεν έχω κανέναν να τα κρατήσει αν είναι άρρωστα κι έτσι πέρνω άδειες κάθε τρεις και λίγο, δεν είναι πάντα απλά τα πράγματα... Κι αν τύχει να είναι με πυρετό κάποιο παιδί; Πώς θα το κουβαλήσω στην Ευελπίδων;

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

νομίζω πάντως ότι στην περίπτωση της φίλης εδώ δεν φταίει η εταιρεία, αλλά προφανώς κάποιος είχε ανοίξει τη συσκευασία (αφού δεν έκανε αυτό το ποπ) και λογικά μούχλιασε. Γι' αυτό καλό είναι ότι παίρνουμε σε βαζάκι να το πατάμε στο καπάκι, κι αν το καπάκι πατιέται σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί, οπότε δεν το παίρνεις και το επισημαίνεις στο μαγαζί που το πουλάει.

Αν όμως το βαζάκι ήταν κλειστό, τότε ναι, το πρόβλημα θα το είχε η εταιρεία.

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

ώρες ώρες αναπολώ την Αμερική

εκει παρακαλάνε να τους τύχει κάτι τετοιο οι πολίτες

καθώς απο την αυτόματη μήνυση που γίνεται (σχεδόν αυτοματη οκ )

τα παίρνουν χοντρά και απο το μαγαζί που πούλησε το προιόν και απο την εταιρία που το παράγει συσκευάζει ....!

εδω ακόμα με τα μουλαρια παμε και φοβόμασε να μιλήσουμε κι ολας !!!

και τι παίρνουμε αν καλέσουμε την εταιρία ή αν μιλήσουμε ;;;

3 εκπτωτηκα κουπόνια και ενα : δεν φταίμε εμεις κερία μου ....

ο ψιλικατζής φταίει ωχου ....!

ε καλά, όμως βρε κορίτσια κι εδώ είναι στο άλλο άκρο! Κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση διαφήμιση δικηγορικού γραφείου: "σας χτύπησε λεωφορείο ή τραίνο; Ελάτε να σας κερδίσουμε αποζημίωση", "μένετε σε παλιό σπίτι που ξεφλουδίζει η μπογιά; το παιδί σας κινδυνεύει!!!! (δείχνει παιδάκι να κλαίει) Διεκδικήστε τα χρήματα που δικαιούται το παιδί σας από το σπιτονοικοκύρη σας" (πραγματικά παραδείγματα και τα δύο). Και γι' αυτό μετά πας στο γιατρό και τον ρωτάς γιατρέ να το κάνω το εμβόλιο ή όχι; και σου λέει ααααα, δεν ξέρω, εσύ αποφασίζεις (και μετά βγαίνει ο Βούρος :P).

όπως προείπα, αν το βαζάκι ήταν σφραγισμένο κανονικά και είχε μούχλα μέσα, θα πρότεινα να πάει στον ΕΦΕΤ να το καταγγείλει ή στο αρμόδιο τμήμα της νομαρχίας. τώρα όμως που το πήρε ανοιχτό, δεν μπορείς και να αποδείξεις αν ήταν εξαρχής μουχλιασμένο ή μούχλιασε επειδή άνοιξε κατά λάθος ή επίτηδες κατά τη μεταφορά, στο κατάστημα που τα πουλούσε κλπ κλπ

Διαφημίσεις

ε καλά, όμως βρε κορίτσια κι εδώ είναι στο άλλο άκρο! Κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση διαφήμιση δικηγορικού γραφείου: "σας χτύπησε λεωφορείο ή τραίνο; Ελάτε να σας κερδίσουμε αποζημίωση", "μένετε σε παλιό σπίτι που ξεφλουδίζει η μπογιά; το παιδί σας κινδυνεύει!!!! (δείχνει παιδάκι να κλαίει) Διεκδικήστε τα χρήματα που δικαιούται το παιδί σας από το σπιτονοικοκύρη σας" (πραγματικά παραδείγματα και τα δύο). Και γι' αυτό μετά πας στο γιατρό και τον ρωτάς γιατρέ να το κάνω το εμβόλιο ή όχι; και σου λέει ααααα, δεν ξέρω, εσύ αποφασίζεις (και μετά βγαίνει ο Βούρος :P).

όπως προείπα, αν το βαζάκι ήταν σφραγισμένο κανονικά και είχε μούχλα μέσα, θα πρότεινα να πάει στον ΕΦΕΤ να το καταγγείλει ή στο αρμόδιο τμήμα της νομαρχίας. τώρα όμως που το πήρε ανοιχτό, δεν μπορείς και να

αποδείξεις αν ήταν εξαρχής μουχλιασμένο ή μούχλιασε επειδή άνοιξε κατά λάθος ή επίτηδες κατά τη μεταφορά, στο κατάστημα που τα πουλούσε κλπ κλπ

πολύ αστείες διαφημισεις και αληθηνες οπως είπες :-)

Δεν διαφωνω μαζι σου ...στον ΕΦΕΤ

και αυτοί κατανοούν το τι και το πως .... Απ άλλη αν νομιζουμε σαν πολίτες στην ΕΛΛΆΔΑ που ζούμε οτι ολα διεκπεραιονονται και λύνονται με "με μια

Κούριερ ¨ και ενδοσυνενοησεις και καταγγελίες ανώνυμες σε φόρουμ ...ειναι αυτο που καθιερώνει το λεγόμενο κατεστημένο ....

Εγώ μπορώ να αναπολώ τις ευχές του μπαρμπα μου στο long island να βρει χαλασμένο γιαούρτι όμως ε ?... :-D:-?:-D:-D

και παντα θυμάμαι με αγάπη δε, το φίλο μου το Κώστα ( φοιτητής ) που με πειρε τηλ το 98 λες και κερδισε το λοττο λέγοντας μου : αριαααααααααααααα. Βρηκα κατσαριδα στα πατατάκια ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!,!, :-D:-D:-D

νομίζω πάντως ότι στην περίπτωση της φίλης εδώ δεν φταίει η εταιρεία, αλλά προφανώς κάποιος είχε ανοίξει τη συσκευασία (αφού δεν έκανε αυτό το ποπ) και λογικά μούχλιασε. Γι' αυτό καλό είναι ότι παίρνουμε σε βαζάκι να το πατάμε στο καπάκι, κι αν το καπάκι πατιέται σημαίνει ότι έχει ανοιχτεί, οπότε δεν το παίρνεις και το επισημαίνεις στο μαγαζί που το πουλάει.

Αν όμως το βαζάκι ήταν κλειστό, τότε ναι, το πρόβλημα θα το είχε η εταιρεία.

για την ιστορια να πω οτι δεν ηταν ανοιγμενο γιατι αυτα απο πανω εχουν και πλαστικο καλυμα που δεν παραβιαζεται,εκεινο το σκληρο πλαστικο.

ακομα δεν εχουν παρει τηλεφωνο παντως για να μου πουν τα αποτελεσματα....

πολύ αστείες διαφημισεις και αληθηνες οπως είπες :-)

Δεν διαφωνω μαζι σου ...στον ΕΦΕΤ

και αυτοί κατανοούν το τι και το πως .... Απ άλλη αν νομιζουμε σαν πολίτες στην ΕΛΛΆΔΑ που ζούμε οτι ολα διεκπεραιονονται και λύνονται με "με μια

Κούριερ ¨ και ενδοσυνενοησεις και καταγγελίες ανώνυμες σε φόρουμ ...ειναι αυτο που καθιερώνει το λεγόμενο κατεστημένο ....

Εγώ μπορώ να αναπολώ τις ευχές του μπαρμπα μου στο long island να βρει χαλασμένο γιαούρτι όμως ε ?... :-D:-?:-D:-D

και παντα θυμάμαι με αγάπη δε, το φίλο μου το Κώστα ( φοιτητής ) που με πειρε τηλ το 98 λες και κερδισε το λοττο λέγοντας μου : αριαααααααααααααα. Βρηκα κατσαριδα στα πατατάκια ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!,!, :-D:-D:-D

:lol:

kiknajoyjoy καναμε τρελες διακοπες (all unclouded το 2000 στο εξωτικό Miami ...με τα λεφτα της κατσαρίδας ...:-) )

και του Κωστάκη βεβαίως βεβαίως ...!

να ναι καλα το πουλι μου ... ( MIT καθηγητής ...! τωρα νας _) :-) και ο μπαρμπας απ το λονγκ να παρικλαει για μουχιλασμενο γιαούρτι ...!

Κωστα σε αγαπώ πάντα :-)

kiknajoyjoy καναμε τρελες διακοπες (all unclouded το 2000 στο εξωτικό Miami ...με τα λεφτα της κατσαρίδας ...:-) )

να ναι καλα το πουλι μου ... ( MIT καθηγητής ...! τωρα νας _) :-) και ο μπαρμπας απ το λονγκ να παρικλαει για μουχιλασμενο γιαούρτι ...!

να υποθέσω ότι τραγουδούσατε λα κουκαράτσα λα κουκαράτσα και κατεβάζατε τις μαργαρίτες στην υγειά της; :P

Διαφημίσεις

να υποθέσω ότι τραγουδούσατε λα κουκαράτσα λα κουκαράτσα και κατεβάζατε τις μαργαρίτες στην υγειά της; :P

χαχαχα τέλειο το τραγουδάκι!!!! απίθανο για την περίπτωση!!!! που το σκέφτηκες??? έχω τρελαθεί να γελάω!!!!

tb2xm4.png

ΤΕΛΕΙΟ!!! Πάντως Αria αν ο θείος βρει σήμερα μουχλιασμένο γιαούρτι και η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια και όχι σε συμβιβασμό να σου πω οτι είναι πιθανόν να πέσει σε δικαστή που θα τον βάλει να το φάει!!! έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα και είναι δύκολο να πάρεις αποζημίωση για χαζομαρούλες γιατί έχουν προηγηθεί πολλές στημένες περιπτώσεις και οι δικαστές και οι εταιρείες δεν μασάνε πλέον.... αφορμή μάλιστα στάθηκε η περίπτωση με τα Wendy s (δεν ξέρω αν την πρόλαβες) όπου μια γυναίκα υποστήριξε οτι βρήκε ένα ανθρώπινο δάκτυλο μέσα σε τσίλι την ώρα μάλιστα που το έτρωγε μέσα στο μαγαζί! Σάλος φυσικά, χαμός στα media, συζητήσεις για αστρονομικές αποζημιώσεις... μέχρι που ένας απίθανος δικηγόρος ζητάει DNA δακτύλου και γυναίκας και το αποτέλεσμα??? συγγενικό DNA!!! Η κυρία κάνει διακοπές σε κάποια φυλακή και χρωστάει μερικά εκατομύρια στην εταιρία!!!!

Βέβαια άλλη περίπτωση (και σχετική με το θέμα- μη βγούμε και off topic :-P ) που αφορούσε βρεφικά είδη δικαιώθηκε πανυγηρικά. Γνωστή εταιρία παιδικών ρούχων (Carters) κληθηκε να πληρώσει αρκετά χιλιάδες δολλάρια σε όποιον γονιό είχε στην κατοχή του φορμάκι από μια συγκεκριμένη παρτίδα, επειδή η ετικέτα του ρούχου (πίσω στον λαιμό) αποδείχτηκε οτι προκαλούσε έκζεμα (ένα τόσο δα εκζεματάκι όσο ένα ευρώ). Μάλιστα η ίδια εταιρία ζήτησε σε ειδήσεις εθνικού δικτύου να πάνε να πάρουν τις αποζημιώσεις!!!! Περίμενα την μπουμπού μου τότε και δεν είχα ψωνίσει ακόμα.... Μα να μην είχα κι εγώ ένα ρουχαλάκι....

tb2xm4.png

εμενα προημερων μου ετυχε σακουλακι με μακαρονια γεματο με μαμουνια. ηρθαν απο την εταιρεια, πηραν το σακουλακι και μας εφεραν και μια κουτιτσα με ζυμαρικα για συγνωμη.

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

καλά άχυρο έχω στο κεφάλι μου; μετά από όλη αυτή τη συζήτηση χτες, πήγα σούπερ μάρκετ να πάρω κρέμα της μικρής, και το μισό ράφι ήταν ληγμένες! κι εγώ η ευσυνείδητη τρομάρα μου αντί να αγοράσω μία και να πάω σήμερα να εισπράξω πήγα και τους το είπα! :evil::evil: τώρα θα έπαιρνα το αεροπλάνο για Σεν Μπαρτς!

Διαφημίσεις