ΙΩΣΗΦΙΝΑ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ο παιδίατρός μου μου είπε ότι έχει κυκλοφορήσει ένα καινούργιο βιολογικό γάλα σκόνη Ελβετικής προέλευσης (biolac). Το έχει δοκιμάσει κανείς; Από τιμή; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefeli-ioli Posted January 11, 2011 Share Posted January 11, 2011 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ BIOLAC? ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!:-D:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki* Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 σε βιολογικά μαγαζιά έψαξες? ούτε στα φαρμακεία υπάρχει? κάπου διάβασα στην ενότητα και για άλλον που το αγοράζουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena23 Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 Καλημέρα το συγκεκριμένο γάλα το δίνω στην κόρη μου τους τελευταίους μήνες και της αρέσει πολύ . Πουλιέται στα φαρμακεία αλλά επειδή είναι καινούριο στην αγορά πρέπει να πείτε στο φαρμακοποιό να το παραγγείλει. Κοστίζει 10,30 Ευρώ. Ελπίζω να βοήθησα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefeli-ioli Posted January 12, 2011 Share Posted January 12, 2011 ΜΕ ΣΩΝΕΤΕ!! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ!!!!:razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elena23 Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Καλημέρα , το γάλα είναι μιας Ελβετικής εταιρείας με το όνομα Hochdorf Nutricec εισάγεται από την Biokid -Φίλια γη. Κανονικά όμως δεν χρειάζονται όλες αυτές οι λεπτομέρειες, εγώ είπα στο φαρμακοποιό απλά το όνομα του γάλατος και τα υπόλοιπα τα βρήκε μόνος του. Αν χρειαστείτε κάποια άλλη πληροφορία πείτε μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefeli-ioli Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, Ο ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σνουφελ μου Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ BIOLAC? ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ Ο ΣΥΣΤΗΣΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!:-D:-D Οταν λες για συμπληρωμα τι εννοεις? Quote <<φυσης ουδεν ποιει ματην>> αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nefeli-ioli Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elachion1 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Θα το βρεις στα φαρμακεία, ενδεχομένως κατόπιν παραγγελίας γιατί είναι ακόμη καινούργιο στην Ελλάδα. Είναι καταπληκτικό, εγώ το δίνω στον μικρό μου και είμαστε μια χαρά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki* Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 για όσες ενδιαφέρονται για βόρειο ελλάδα ή όπου υπάρχει ΜΑΣΟΥΤΗΣ το βρήκα στα βιολογικά είδη. Προφανώς θα μπει και σε άλλα πολυκαταστήματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΩΣΗΦΙΝΑ Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 Υπ'όψιν ότι το biolac υπάρχει και στο Βασιλόπουλο με ?9.11 το κουτί. Δεν ξέρω αν υπάρχει σε όλα τα καταστήματα αλλά μπήκα στο site της εταιρίας και βρήκα λίστα με τα καταστήματα που το έχουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olgaki4 Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Καλημέρα μανούλες!! Εγώ μένω Κύπρο λόγω σπουδών και δίνω στο κοριτσάκι μου Biolac εδώ και ένα μήνα.. Είναι 13,5 μηνών και δεν μου έχει κάνει πρόβλημα, αν και το προηγούμενο γάλα ήταν ειδικό διότι την πείραζε στο στομαχάκι της. Εγώ το προμηθεύομαι από την Κρήτη (το κουβαλάω στις βαλίτσες μου) διότι εδώ δεν το έχει κανείς. Ξέρω ότι γίνεται εξαγωγή σε πολλές χώρες και ότι έχει μεγάλη κατανάλωση. Μην φοβηθείτε να το δώσετε στα παιδάκια σας.. Quote Μπεμπούλα μου πότε θα σε δούμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
elepet Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Καλασπερα.....ειναι το μονο γαλα μετα απο 10 τουλαχιστον που εχουμε δοκιμασει που το πινει....βρηκα την ηρεμια μου παιδια...δε ξερω γιατι αλλα το πινει σαν τρελη..και πινει πολυ περισσοτερο..εχει καμια παρομοια εμπειρια??? το γνωριζετε το γαλα? εγω κατα τυχη της το δωσα και σωθηκα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELENI 27 Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 καλησπερα!εγω προσπαθω να αποθηλασω(8μηνων) και δοκιμαζω διαφορα γαλατα!πηρα το biolac και δεν του αρεσε καθοοοολου!!μετα πηρα το βιολογικο της hipp!και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι και τα 2 εχουν ακριβως την ιδια απαισια γευση και μυρωδια!!!λες και ηταν η ιδια μαρκα!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourkoumpini Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Και εμενα νου το συστησε η παιδιατρος μετα το χρονο. Το εδωσα αλλα δεν του αρεσε. Με το ζορι και ανακατεμενο με φριζομελ και παλι δεν το επινε. Αλλα δεν τον πειραξε καθολου. Δηλαδη ουτε δυσκοιλιοτητα, ουτε πονοκοιλος, ουτε δυσοσμια στα κακα. Απλα δεν του αρεσε η γευση Quote [/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisz Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Γειά σας, και εγω απο προσωπικη μου γνωμη συνιστω ανεπιφυλακα το Biolac καθως το μωρο δεν εχει καποιο προβλημα π.χ (αναγωγες εμετους κλπ) επισης ειναι ενα εγκεκριμένο Ελβετικό Προϊον. Φυσικα απο την αλλη πλευρα δεν παυει να ειναι μια ακομη εταιρια που χρηματοδοτει τους παιδιατρους να προωθουν το συγκεκριμενο προιον.. οπως και να΄χει συγκριτικα με καποια αλλα υπερτερεί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moikanaki Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 geia sas manoules...eimai nea sto foroum an k to diabazw kairo k m exei boh8hsei!!!!!!!! h8ela na rwthsw exei dokimasei kapoia manoula to biolac 2? exei kali geusi? sas euxaristw!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danae2014 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Καλημερα! σκεφτομαι να παρω το biolac 2 τωρα που θα αλλαξουμε γαλα σε λιγες μερες. Ειναι καλο γαλα; εχω μπλεχτει λιγο με τα βιολογικα. Το ψαχνω σε διαφορα σημεια στο διαδικτυο μπας και διαβασω κατι αρνητικο για καποιο ωστε να το αποφυγω. Για παραδειγμα ενω ημουν πεπεισμενη οτι το Babynat της VITAGERMINE ειναι πολυ καλο οργανικο γαλα τελικα βρισκω ενα αρθρο του 2009 που ο ΕΟΦ ειχε αποσυρει μια παρτιδα αυτου του γαλακτος γιατι ειχε βρεθει ενα επικινδυνο μικροβιο (http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/7584/anaklisi-apagorefsi-xrisis-toy-vrefikoy-galaktos-babynat.html ). Οποτε ακομα και αν εχουν περασει χρονια απο τοτε δεν παυει αυτο που συνεβει να αμαυρωνει την φημη αυτου του γαλακτος. Για μενα τουλαχιστον. Μετα πηγα τα Holle-Hipp κτλ. αλλα ολα εχουν φοινικελαιο μεσα τους. Γενικα παντως ολα τα βρεφικα γαλατα εχουν φυτικα λιπη (σαν αντικατασταση του ζωικου λιπους του αγελαδινου γαλακτος) αλλα ηταν αναγκη να εχουν φοινικελαιο;; Εχω ακουσει τοσα και τοσα γι αυτο το ελαιο! Τελοσπαντων υπαρχει κατι που να εχει στο ελαχιστο οσο γινεται τα αρνητικα συστατικα; Της frezylac ? Ειναι και ελληνικη εταιρεια αυτη. Ακομα και για την Holle κατι ειχα ακουσει αρνητικο αλλα δεν θυμαμαι. Μονο για την Hipp δεν εχω ακουσει να πω την αληθεια. Αν καποιος μπορει να βοηθησει με την εμπειρια του θα χαρω πολυ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianS Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Εγω το έδινα στον μικρό από 1 ετους εως 16 μηνων (βιολακ 3). Το έπινε αλλα δεν τρελλαινοταν κιολας. Από τοτε που του άρχισα το βιολογικό ολυμπος πινει μεγαλες ποσοτητες. Το βιολακ το βρίσκεις στο Αβ Βασιλοπουλο. Είναι πολύ βολικό αυτό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danae2014 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ναι το ειδα οτι το πουλαει ο Βασιλοπουλος! Πολυ καλο οντως αυτο! Ακομα δεν εχω καταληξει αν θα του δωσω το biolac 2 ή το Holle 2. Το θεμα ειναι οτι και τα δυο εχουν φοινικελαιο. Γενικα βεβαια τα βρεφικα γαλατα εχουν φοινικελαιο. Δεν εχω βρει καποιο να μην εχει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts