Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με φαίνεται παράξενο που αποθηλάζει.


Recommended Posts

Ο γιος μου είναι σχεδόν 22 μηνών και εδώ και ένα μήνα θέλει να πίνει αγελαδινό γάλα με τα κιλά. Το στήθος το έχει μόνο για πιπίλα λίγο πριν κοιμηθεί χωρίς να πίνει γάλα ή πίνει κανά 2 γουλιές. Να σημειώσω ότι είμαι έγκυος στον 6 μήνα.

 

Έχω όμως μια ανησυχία. Όσο το θηλάζω έχω την εντύπωση ότι τον θωρακίζω. Τώρα που αποθηλάζει πως θα προστατεύεται? Δεν είναι μικρό ακόμα για αποθηλασμό?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


αχ βρε κοριτσακι μου στεναχωριεσε ?

ειναι λογικο να νιωθεισ καπος ...και εγω φοβαμαι πολυ τον 6 μηνα ....φοβαμαι πως θα νιωσω αν δεν θελει να θηλαζει αλο .....

ειναι ομωσ σκεψου δικη του αποφαση και αυτο να σε κανει χαρουμενη και περηφανη που κανει αυτοσ αυτο το βημα .

σκεψου ομως οτι μπορει απλα να συνεχισει να πιπιλιζει πρωτογαλο τωρα και μετα με την γεννηση του μωρου να θηλαζει παλυ κανονικα .

οσο για την προστασια που λεσ ,τουσ εχουμε δωσει πολλα και ειναι πολυ καλα θωρακισμενα .

 

τελοσ που χαθηκεσ εσυ ,μου ελειψεσ

ylSkp1.pngrwLVp1.png
Link to comment
Share on other sites

Maraκι χαθηκαμε ε; Ολα καλα με την εγκυμοσυνη;

Κοιταξε, σ'αυτο που ρωτας: Απο τη στιγμη που κατι το κανει απο μονος του χωρις να τον εχεις πιεσει εσυ, τοτε παει να πει πως ηρθε η ωρα του. Θωρακισες κατα πολυ το μικρουλη σου τοσους μηνες, μην αμφιβαλλεις γι'αυτο.;)Πιστευω οτι απλα η σκεψη οτι αυτη η τοσο στενη περιοδος τελειωνει σου φερνει θλιψη. Φαινεται ομως οτι ηρθε η ωρα να κανει χωρο στο αδερφακι που ερχεται. Μπορει βεβαια μετα να εντατικοποιησει τους θηλασμους και να θηλαζει κανονικα. Τωρα διαβαζω το βιβλιο mothering your nursing toddler και λεει οτι οτι απο τα δυο και να κανει το νηπιο σε περιπτωση εγκυμοσυνης ειναι φυσιολογικο. Απλα το να αποθηλαζουν κατα την εγκυμοσυνη ειναι πιο συχνο σε ολο το ζωικο βασιλειο. Οπως και να χει, ολα οκ!

Καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια μου. Μπαίνω και σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να απαντήσω.

 

Πάντως το πιπίλισμα το έχει. Μπορεί να του ξανάρθει όταν ξεκινήσει το παχύ το γάλα. Από τη μία είναι ανακουφιστικό που με ξεχνάει και από την άλλη μου φαίνεται περίεργο λες και θήλαζα μια ζωή και δεν ξέρω πως είναι να μην θηλάζεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Και βεβαια μπορει οταν με το καλο γεννησεις να επιστρεψει στο στηθος. Τωρα μπορει να μην εχεις μεγαλη ποσοτητα ή να εχεις πρωτογαλα και να μην του πολυαρεσει... Ο δικος μου παντως ενω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ειχε αραιωσει πολυ τους θηλασμους, οταν γεννησα αρχισε να θηλαζει κανονικα. Και μη σου πω περισσοτερο...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...