Jump to content
Clear Cache: αν κάτι δεν λειτουργεί στην οθόνη σας, καθαρίστε την μνήμη cache στους περιηγητές σας (chrome/firefox)! Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία εκ νέου μετά απο λίγη ώρα! ×
Αλλαγή hosting/Το φόρουμ άνοιξε! Για κάποιες ώρες ή και 24ωρα ίσως παρατηρήσετε δυσλειτουργίες σχετικές με την μνήμη cache (server,software,browser) που διαχειρίζονται τα δεδομένα & απαιτείται να συγχρονιστούν. ×
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς σοκολάτα;

marios08
 Share

Recommended Posts

Μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς σοκολάτα; Σας έχουμε κακά μαντάτα: Ο πιο «γλυκός» πειρασμός εξαντλείται σιγά – σιγά παγκοσμίως και οι fan της μεγαλύτερης απόλαυσης βρίσκονται σε πάνικο!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, σε λίγα χρόνια η σοκολάτα θα καταστεί πανάκριβη για τον μέσο καταναλωτή, καθώς η παραγωγή κακάο στην Αφρική συνεχώς μειώνεται, λόγω νέων ασθενειών που προσβάλλουν τα κακαόδεντρα και της μη αναπλήρωσης των γερασμένων δέντρων.

Για αυτόν λόγο σε 20 χρόνια, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, ένα κιλό σοκολάτα θα κοστίζει πάνω από 2.000, όσο δηλαδή κοστίζει σήμερα το χαβιάρι. Κοινώς: Χανόμαστε (!), γιατί ως γνωστόν η σοκολάτα έχει ιδιαίτερες ευεργετικές ικανότητες…

Πάντως, η εξάντληση της οφείλεται και στο γεγονός ότι, παρόλο που έχει αυξηθεί η χρηματιστηριακή της αξία, δεν αμείβονται με περισσότερα χρήματα οι μικροκαλλιεργητές, που θεωρούν πλέον ασύμφορη την παραγωγή της.

Ένα υποκατάστατο είχαμε, τελειώνει και αυτό…

http://www.madata.gr/diafora/81624.html

Προλαβένουμε να πάμε στα μαγαζια!!!

μαζέψτε αποθέματα!!θα πάθουμε ζημιά!!!

Διαφημίσεις

Εγω πάντως ξέρω ότι 9 στους 10 ανθρώπους λατρεύουν την σοκολάτα, ο δεκατος λέει απλά ψέμματα.ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αφήστε λίγη και για μένα έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........

Δήμητρα

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Για μένα κρατήστε την μαύρη πικρή σοκολάτα! Τις υπόλοιπες φάτε τες :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Έτσι όπως έχουμε γίνει οικονομικά σε λίγο καιρό θα μας φαίνετε πολυτέλεια η σοκολάτα ούτως η άλλως!!!

Αν εξαφανιστεί όπως λένε δε???? Θα είναι μια καλή αναμνηση!!! θα εξηστορούμε την ιστορία της σοκολάτας στα παιδιά μας σαν παραμυθάκι!!!

Διαφημίσεις

H κουβερτούρα άραγε έχει ημερομηνία λήξης; :rolleyes: να θυμηθώ να το κοιτάξω στο S/M το Σάββατο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

H κουβερτούρα άραγε έχει ημερομηνία λήξης; :rolleyes: να θυμηθώ να το κοιτάξω στο S/M το Σάββατο!

Πάντως εγώ σήμερα με πόνο ψυχής πέταξα τρεις κουβερτούρες που είχαν σκουληκιάσει στο ντουλάπι... λέγκω-σκουλήκια 0-1 αλλά έπεται συνέχεια σ'αυτόν τον πόλεμο!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Κρίμα! Και νόμιζα πως βρήκα τη λύση!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι... μήπως να ξεκινούσαμε στη Θεσσαλία καμμία φυτεία με κακαόδεντρα τουλάχιστον να διασφαλίσουμε την δική μας παραγωγή; Τι συνθήκες άραγε θέλουν για να αναπτυχθούν;

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ σήμερα με πόνο ψυχής πέταξα τρεις κουβερτούρες που είχαν σκουληκιάσει στο ντουλάπι... λέγκω-σκουλήκια 0-1 αλλά έπεται συνέχεια σ'αυτόν τον πόλεμο!

Συγνώμη έχεις σοκολάτα στο ντουλάπι..... και λήγουν κιόλας!!!! Αμαρτία!!! Πως αντέχεις; Στο σπίτι μας δεν προλαβαίνουν να βγουν από τις σακούλες.

LlIEp3.pngOjjvp3.png