Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η κόρη του μέλλοντα συζύγου...

Recommended Posts

Είπα να γράψω εδώ το πρόβλημά μου μήπως βρω κάποια λύση... Έχω μια σχέση με κάποιον που έχει μια κορη 12 ετών από προηγούμενο γάμο. Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί, γνωριζόμαστε 2,5 χρονια αλλά σχεση έχουμε κάτι λιγότερο από χρόνο, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε σε ενα μηνα πολιτικό γάμο για να δρομολογηθούν και κάποια άλλα πράγματα. ;) Οσο ημασταν απλά γνωστοί ή όταν δεν ήταν γνωστη η σχεση μας, ειχα γνωριζει το κοριτσάκι του, ήταν πολύ γλυκό, ευγενικό, χαρούμενο γενικά παιδί. Το βοηθούσα και λίγο με τα μαθηματα αγγλικών που εκανε και τα πηγαιναμε πολύ καλά. Μόλις εμαθε η πρώην συζυγος ότι θα παντρευτούμε δεν μπορώ πλέον να φανταστω τι του εχει πει, κι εχει αλλάξει πολύ. Εκτός από τον εκβιασμό στο σύντροφό μου ότι αν παντρευτει θα πάρει το παιδί και δε θα το ξαναδει, απειλει και μενα, παιρνοντας τηλεφωνα και λέγοντας διαφορα. Εγώ γενικά εξαφανιζομαι τα σκ που εχει το παιδι για να περασουν το χρονο τους μαζί, τυχαινε μονο για καποιες ωρες να ειμαι μαζι της στο σπίτι μεχρι να γυρισει εκεινος απο τη δουλειά, γιατι η μανα του το βαζει σε ενα ταξι και το στελνει στο σπιτι του συντροφου μου από τις 9 το πρωι χωρις να τη νοιαζει αν ειναι κανεις εκει εκεινη την ωρα. Κι ετσι πηγαινω εγω για να μην ειναι μονο του οταν δεν μπορει η γιαγια του. Κι ενω στην αρχη ήταν όλα καλά, ξαφνικά αρχισε να με βριζει, να μου λεει οτι διελυσα την οικογενειά της (πήραν διαζυγιο πριν 4 χρόνια), οτι με μισει, οτι ο μπαμπας αγαπαει ακομα τη μαμα αφηνοντας υπονοουμενα πως πάει συχνα στο σπιτι και κανουν σεξ και άλλα πολλά. Επισης ειπε πως ξερει οτι εγω παλια ήμουν άντρας, γι αυτο ειμαι ψηλή και δεν μπορω να κανω παιδια και άλλα που αν αρχισω δε τελειωνουν. Πώς να το χειριστώ αυτό; Δε φταει σε τιποτα και το παιδι. Ειπα καποια πραγματα στον πατερα της, της μιλησε, προσπαθησε να επικοινωνησει με την πρωην αλλά τιποτα...

Διαφημίσεις

ωραια μανα τι να πω,τι βαζει και λεει το παιδι,ακου κει...

καλα εχει πιασει πατο και ειναι μονο για λυπηση-η μητερα.

οσο για το παιδι,μαλλον ο συντροφος σου θα πρεπει να κανει καποια συζητηση μαζι του και φυσικα με τη μητερα του.

αν ειναι δυνατον πια...

Εσυ δεν μπορεις να κανεις τπτ. Αυτο το χαλι το αδιορθωτο πρεπει να το χειριστει ο συντροφος σου. Αν ΔΕΝ μπορει να το χειριστει, τοτε σκεψου τι ειδους μελλον εχεις με αυτον τον ανθρωπο. Ο αντρας μου εχει την πρωτη κορη απο τον πρωτο γαμο. 11 χρονων ειναι το παιδι τωρα. Ξερω τι σου λεω. ΟΛΑ ειναι πανω στον φιλο σου και τπτ σε σενα. Αυτος μπορει να το βουλωσει στην γυναικα του την πρωιν. Και απειλες παιρνω το παιδι και φευγω ΔΕΝ παιζουν στο λεω εγω γιατι εχουν γινει δικαστηρια. Αν κανει κατι τετοιο εχει αυτος δικαιωμα να την κυνηγησει και δικαστικα και με αστυνομια. Ολα αυτα τα κανει γιατι εχει θεμα η κοπελα. Το προβλημα δεν ειναι αυτη. Το προβλημα ειναι το παληκαρι που εχεις διπλα σου.......και δεν το παει καλα το πραγμα.........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

μια απο τα ιδια αλλα στο αναποδο.ο πολεμος ηταν απο τον μπαμπα.οταν ο πρωην εμαθε για τον νυν αρχισε να λεει στην 6 ετων κορρη μας τα απιστευτα (π.χ. στο κρεβατι που κοιματι η μανα σου με αυτον εγω το εχω αγορασει ) ο ξ.......τος που οταν εφυγε μου αφησε 7000 ευρω χρεη να πληρωσω με 780 ευρω μισθο.

εσυ μην εισαι απομακτη απο το κοριτσι εφ'οσον το πατε για σοβαρα.να της μιλασ σα να μην συμβαινει τιποτα.αστη να πει οτι εχει να πει η μαλλον οτι την εχουν βαλει να πει.τοσο μυαλο εχει η μανα της που εμπλεκει το παιδι της.αφου τον αγαπουσε τον αντρα της γτ χωρισε???? εγω παντρευτηκα μετα απο 5 χρονια κ φυικα ο πατερας της εχει κοψει καθε επαφη με το παιδι μολις ειδε οτι δεν θα ξαναγυριζε με τιποτα. το παιδι τον εχει πλεον σαν πετερα της.

Δύσκολη η κατάσταση που πρέπει να λουστείς (και να αντιμετωπίσεις) όντως... με ένα παιδί που οι ορμόνες του κυριολεκτικά βράζουν, πάνω στην προ-εφηβεία και με μια μάνα, που από ότι λες δεν συμπεριφέρεται και με τον καλύτερο τρόπο... μάλλον πρέπει ο σύντροφός σου να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη, να κάτσει και να μιλήσει με την κόρη του ήρεμα και να βρει μια μέση οδό...

Εσύ από την άλλη εάν τον αγαπάς όντως και θες να είστε μαζί θα πρέπει να οπλιστείς με περίσσευμα υπομονής και να αντιμετωπίζεις το παιδί με αγάπη μόνο. Κάποια στιγμή θα καταλάβει πιστεύω και θ' αλλάξει συμπεριφορά...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις